icon

Negatívny test vo vyššom štádiu tehotenstva

15. jún 2021

Je pravda, že vo vyššom štádiu tehotnosti je už hladina hcg taka nízka, že tehotenský test môže vyjsť opäť negatívne? Ma s tým niekto skúsenosti? Sedím si tak na gauči, v postielke 9 mesačne babo, a keď tu zrazu pár kopnuti za sebou v bruchu, presne ako v tehotenstve keď začínal kopat. Neviem ci mi už z tej materskej preskakuje. Hneď som si urobila test, Negatívny. A brucho mam ako tehotná ale to ešte stále od pôrodu 🤦‍♀️

maximilie
15. jún 2021

Fuha. Keď kojis a ešte nemáš menštruáciu tak podľa mňa by to teoreticky bolo možné. Môžu to byť aj čreva... normálne ma to zaujíma, či je to možné. Objednaj sa na vyšetrenie a daj potom vedieť 😉
A hlavne nech to dopadne tak, ako si praješ

ayanamirei
15. jún 2021

v cca 20tt je pokles HCG oproti maximu cca 80%, stale je to vsak dost na to, aby ti to ukazalo na test 😉 to, co si citila, su s najvecsou pravdepodobnostou creva a plyny, mas uvolnenu brusnu stenu, preto to citis.

nika_m
15. jún 2021

Ja som take mala par krat aj skoro 2 roky po porode :D tie creva uplne inak citim po porode...neviem ako dlho trva kym sa vsetko da uplne do povodneho stavu a ci vobec..ale tiez som myslela, ze mi sibe alebo co...citala som tu na konovi viac takych pripadov :D

zuvelyn
15. jún 2021

Volá sa to fantomove kopance (alebo také čosi) a je to normálne 🙂 ja som ich tiež mala sem tam kým som neotehotnela znova 🙂

autor
15. jún 2021

@maximilie ďakujem 🙏 snáď to budú len tie plyny 😁

dominikak4
15. jún 2021

Ja mám napríklad dráždivé hrubé črevo a niekedy mi ním až tak trhá a je to akoby ma niečo v bruchu kopalo 🙂, pred pár rokmi som utekala gynekológovi, že som určite tehotná, že sa mi v bruchu hýbe dieťa =D, nebolo to dieťa, bolo to črevo. Po pôrode je brušná stena uvoľnená, takže cítiš črevá dosť intenzívne.

autor
16. jún 2021

Ďakujem, upokojili ste ma všetky 🙂

dollyzv
16. jún 2021

Ja som vyše 7mesiacov po pôrode a minule som normálne zbledla pri predstave že som zase tehotná 😂😂😂 skoro úplne ako keď drobec kopal 🙈

oblecenie99
16. jún 2021

to iste sa mi ešte stále stáva, a to už mám rok a pol po pôrode. Dokonca mne sa to brucho aj hybalo 🙈 tehotna našťastie nie som 😄