icon

Negatívny výsledok a duch na teste

laurika224
Včera o 13:08

Ahojte dievčatá... Poraďte mi lebo už sama neviem čo sa robí ... Dnes som sa testovala strašné bola prsia aj pod bruškom.. tak som si dnes robila test jeden bol negatívny a druhý duchuje prečo ? Robila som si naraz dve pretože som si myslela že jeden je chybný čo to môže znamenať

anonym_ccc48e
Včera o 13:10

Kedy máš menštruáciu?

laurika224
autor
Včera o 13:12
@anonym_ccc48e

Kedy máš menštruáciu?

@anonym_ccc48e o päť dní mám dostať ale už som mal tento mesiac menštruáciu 🤔 tak nerozumiem

laurika224
autor
Včera o 13:17
belllinka
Včera o 13:20
@laurika224

@laurika224 čomu nerozumieš? Veď aký mávaš cyklus?

anonym_24983b
Včera o 13:22

"Babi" 🤦‍♀️

laurika224
autor
Včera o 13:23
@anonym_24983b

"Babi" 🤦‍♀️

@anonym_24983b hovorím že nerozumiem tomu testu 🫣

stellarstar
Včera o 13:24
@laurika224

@anonym_24983b hovorím že nerozumiem tomu testu 🫣

@laurika224 príbalový leták si čítala?

laurika224
autor
Včera o 13:25
@stellarstar

@laurika224 príbalový leták si čítala?

@stellarstar nie nečítala som ho

laurika224
autor
Včera o 13:26
@laurika224

@laurika224 čo poviete na to ?

stellarstar
Včera o 13:26
@laurika224

@stellarstar nie nečítala som ho

@laurika224 tak na čo čakáš? Potom dúfam pochopíš čo nechápeš

belllinka
Včera o 13:27
@laurika224

@anonym_ccc48e o päť dní mám dostať ale už som mal tento mesiac menštruáciu 🤔 tak nerozumiem

@laurika224 Ja nerozumiem, čomu nerozumieš na dĺžke cyklu. Veď keď máš klasický 28-dňový cyklus, tak je snáď normálne, že ti niekedy menštruácia vyjde aj 2x do mesiaca.

laurika224
autor
Včera o 13:33

Ako fakt dievčatá žiadne normálne vysvetlenie ? Naozaj to žiadna není schopná mi niečo k tomu normálne povedať 🤦

stellarstar
@laurika224

Ako fakt dievčatá žiadne normálne vysvetlenie ? Naozaj to žiadna není schopná mi niečo k tomu normálne povedať 🤦

@laurika224 čo potrebuješ vysvetliť??

anonym_ccc48e
@laurika224

@laurika224
5 dní pred menštruáciou sa test nerobí, zbytočne sa budeš hrať na ghostbusters 👻.

stellarstar
Včera o 13:34
@laurika224

@laurika224 5 d pred ms sa NETESTUJE. Testuje sa ak iba MEŠKÁ MS. Tvoje testy sú negatívne. Čo chceš ešte vedieť??

crazy_cat_lady
Včera o 13:40

Na tom vrchnom vyzera ze by asi nieco chcelo byt, ale tazko povedat, musis len zase otestovat o dva/tri dni a ak tam bude mat byt ciarka, tak ju bude vidno 🙂 idealne ale testuj az pri meskani

laurika224
autor
Včera o 13:44
@crazy_cat_lady

Na tom vrchnom vyzera ze by asi nieco chcelo byt, ale tazko povedat, musis len zase otestovat o dva/tri dni a ak tam bude mat byt ciarka, tak ju bude vidno 🙂 idealne ale testuj az pri meskani

@crazy_cat_lady ďakujem ti pekne 🙂

anonym_b2e856
Včera o 14:01

Na napriklad nechapem co robite s tymi testami, vsetky vyzeraju ako keby ste ich z kosa vytiahli a potom sa pytate co vidime…

anonym_758f52
Včera o 14:13

Áno, niečo tam vidím. Ale testy vyzerajú ako @anonym_b2e856 píše. Nie každá slabučká takmer neviditelná čiarka je pozitívny test. Niekedy to testy takto ukážu aj nie tehotným. Napríklad mne 5 dní do ms (9 dní po ovulácii) už test ukázal slabú čiarku, ale to v tom čase ešte netreba brať vážne. Kúp si dr max testy, tie sú spolahlivé.

motylik2559
Včera o 15:17
@laurika224

@crazy_cat_lady ďakujem ti pekne 🙂

@laurika224 Ahoj, sprav si test radsej 5 dni po tom ako by ti presla menstruacia-ak ju dostanes, si sprav aj tak test aspon tych 5 dni po nej. Ak ju nedostanes tak si ho sprav tych 5 dni po tom co by ti akoze skoncila. V takom case uz by si to mala mat istejsie. A pisem preto,ze aj ked dostanes, lebo ozaj na obr. je aj duch. A moja sesterka kedysi dostala svoje dni a nasledne cca tyzden po zistila,ze je tehotna🙂 Uvidis, drzim palce.

laurika224
autor
Včera o 17:36
@motylik2559

@laurika224 Ahoj, sprav si test radsej 5 dni po tom ako by ti presla menstruacia-ak ju dostanes, si sprav aj tak test aspon tych 5 dni po nej. Ak ju nedostanes tak si ho sprav tych 5 dni po tom co by ti akoze skoncila. V takom case uz by si to mala mat istejsie. A pisem preto,ze aj ked dostanes, lebo ozaj na obr. je aj duch. A moja sesterka kedysi dostala svoje dni a nasledne cca tyzden po zistila,ze je tehotna🙂 Uvidis, drzim palce.

@motylik2559 díky úplne sa tak cítim ako by mi mala prísť menštruácia

motylik2559
Včera o 18:00
@laurika224

@motylik2559 díky úplne sa tak cítim ako by mi mala prísť menštruácia

@laurika224 uvidis, nechaj tomu este cas🙂 Dovtedy sa typ vobec nestresuj ani nic. Skus spravit ako som ti uz pisala🍀

laurika224
autor
Včera o 18:37
@motylik2559

@laurika224 uvidis, nechaj tomu este cas🙂 Dovtedy sa typ vobec nestresuj ani nic. Skus spravit ako som ti uz pisala🍀

@motylik2559 jasné nebudem sa stresovať a urobím ako si povedala díky pekné 🫶🙂