icon

Neisté tehotenstvo po rozchode

4. jan 2026

Ahojte, dlho som rozmýšľala, či sem vôbec napíšem, ale som psychicky úplne vyčerpaná a potrebujem názor žien, ktoré možno zažili niečo podobné.
Po dlhoročnom vzťahu som sa s partnerom rozišla. Už to medzi nami dlhodobo nefungovalo, žili sme vedľa seba. Po rozchode som sa začala stretávať s iným mužom. Bolo to krátko, ale prišlo aj k sexu 15. novembra. Nedával si pozor, hneď na druhý deň som si vzala tabletku po.
Na ďalší deň ma však bývalý partner začal kontaktovať, plakal, prosil, že chce rodinu zachrániť, že si uvedomil chyby. Nevedela som to len tak odmietnuť, išli sme si sadnúť, porozprávať sa… a priznávam, podľahla som emóciám a mala som s ním sex tiež. Nebolo to plánované, bola to slabosť a chaos v hlave.
novembra som bola u gynekologičky na bežnej kontrole, povedala, že sa blíži menštruácia. Okolo 21.–22. novembra som mala krvácanie, ktoré vyzeralo ako menzes, ale teraz neviem, či to bola naozaj menštruácia alebo len krvácanie po tabletke.
Neskôr som sa s bývalým definitívne rozišla, uvedomila som si, že to nemá zmysel. Pokračovala som v stretávaní s novým mužom a 15. decembra sme mali opäť nechránený sex. Teraz 3. januára som si robila tehotenský test a vyšiel pozitívny 3+.
Som úplne zúfalá, neviem, z ktorého obdobia to môže byť, bojím sa, neviem čo robiť a úprimne uvažujem aj nad potratom. Viem, že som spravila chyby, neospravedlňujem sa, len prosím o normálne reakcie a skúsenosti, nie odsudzovanie. Som mama, mám zodpovednosť a momentálne sa cítim úplne stratená.
Ďakujem každej, ktorá sa ozve normálne a s pochopením.

Strana
z4
anonym_6a58a6
8. jan 2026

Nechápem, v čom je taký problém. Koho to vlastne zaujima, kto je otec? Sú to nejaké podobne typy, že to po pôrode nezistis, keby si strasne chcela?
Ja by som sa tešila a užívala si tehotenstvo, pokiaľ je babo zdravé je všetko fajn a čas zvysok ukáže 😀
Sme v 21. storočí, neukamenuje ta nikto a môžeš mať svoj život vo vlastných rukách nezávislo od týchto dvoch mužov

anonym_6a58a6
8. jan 2026

Inak hovorím z vlastnej skúsenosti, tiež mam deti a jedno na ceste, pár krát mi napadlo, že ktorého z tých 2 by som chcela viac za otca: toho trochu viac pohladnejsieho? Toho múdrejšieho? A zistila som, že ani nemám preferenciu. Nad potratom som nikdy neuvažovala, teším sa iba.

inulienka29
8. jan 2026

Choď k dr podľa velkosti plodu zistí, cca kedy si otehotnela.
No a tie čo ju posielate na potrat… rozmyslate vôbec nad následkami svojich odporúčaní? Nemôžete niečo take len tak niekomu odporučiť, vôbec nemôžete prevziať zodpovednosť za niečie takéto vážne rozhodnutie… spamätajte sa ženy.

zuzanaa239
8. jan 2026

@autorka na to akými prešľapmi prechádzaš a čo všetko si dodrbala si sa rozhodla úplne logicky a rozumne. Mať dieťa s niemandom a pred exom hrať hru, že veď on je otec by bolo na mašľu a je úplne jedno v akom storočí žijeme. Ja ti prajem, aby si to s exom vyriešila možno sa mu časom aj zdôveriš a padne z teba ten balvan. Každý robí chyby. Peace 🫶🏻

perinkadarinka
8. jan 2026
@anonym_c10a24

To je ako varila myšička kašičku.. tomu dala, tomu dala, tamtomu dala.

@anonym_c10a24 u nás sa hovorí že - tomu dala, tomu dala, tamtomu dala - ech, to bola ale kurva😄

laskamojajeidna
8. jan 2026

@anonym_autor dieťa za nič nemôže, nezabíjaj ho.... K novému chlapovi určite nechoď, to nie je chlap do života, chce len sex a necháva zodpovednosť na tebe, že ty sa máš rozhodnúť... Všetku ťarchu máš niesť ty? Toto nie je zodpovedný chlap... Je plno stránok, kde mamičky darujú kočíky, vecičky, oblečenie..., atď... Už si chybu urobila, neurob ďalšiu, ktorú budeš ľutovať. Dieťa je Boží dar. Jedna pani 9 krát potratila, nikdy nedonosila. Tvoj syn bude mať súrodenca. Si si na 100 %istá, že nie je od ex... Možno ďalšie výsledky ukážu, že je iný termín počatia. A ak predsa je od iného aj, tak si ho nechaj. Zvládneš to. Začni si veriť.

anonym_062d02
9. jan 2026

Ak sa chlapi podobajú tvar sa že dieťa toho kto ti aktuálne vyhovuje

anonym_18d5db
9. jan 2026

Co pise AI.
Otcovstvo dieťaťa sa dá zistiť ešte pred narodením pomocou prenatálnych DNA testov, ktoré využívajú fragmenty DNA plodu z krvi matky (od 7. týždňa tehotenstva) alebo invazívnejšími metódami ako odber plodovej vody, no moderné testy preferujú neinvazívne metódy z krvi matky pre bezpečné potvrdenie otcovstva,

anonym_a313c2
9. jan 2026

@anonym_autor daju sa spravit aj testy otcovstva pocas tehotenstva, stacia sliny oboch. Len je to priserne drahe ale pre ten pocit kludu to stoji.

anonym_f6573c
9. jan 2026

Jediný problém je ex, dieťa si chcela a spolu sa Vám nedarilo, možno pomohlo to hektické obdobie a možno kvalitné spermie novej známosti.
Osobne si myslím, že tehotná nebudeš, tbl PO narobia šarapatu.
A tiež si myslím že ex sa nezmení, nevracaj sa k nemu, nech platí aspoň, nebude peniaze míňať na hazard.
Asi by som sa spýtala 9 ročného čo by na to povedal, keby dostal súrodenca a podľa reakcie by som sa rozhodla.

mucuinka
9. jan 2026

Kedze posledny nechraneny styk s ex si mala 16.11. predpokladam, ze babatko bude noveho partnera... ale lekarka to bude vediet s istotou. Neviem, ci ti gratulovat alebo nie. Sama uvidis, co ti zivot prinesie

evkatk
9. jan 2026

Ja by som od strachu umierala, že k otehotneniu došlo, lebo tabletka PO nezabrala. Bála by som sa, že poškodila ho hneď v prvý deň a narodí sa ťažko postihnuté.

nafka0483
10. jan 2026
@evkatk

Ja by som od strachu umierala, že k otehotneniu došlo, lebo tabletka PO nezabrala. Bála by som sa, že poškodila ho hneď v prvý deň a narodí sa ťažko postihnuté.

@evkatk Tabletka po dieta neposkodi. Ak nezabrani tehotenstvu tak mu neublizi.
Snazi sa zablokovat ovulaciu (nie sposobit "potrat").

anonym_e493b8
10. jan 2026

Chod na potrat, to je pre Teba asi to najlepsie, ak nevies zabezpecit dostojny zivot 2 detom, lebo ex sa nezmeni a po par mesiacoch zostanes aj tak sama. Exa spat neber. Ak Ti treba, obcas si zasexujte, ale spat ho neber. Urovnaj si zivot a casom si mozno najdes nejakeho normalneho partnera. Ale, prosim Ta sexuj s ochanou.

autor
10. jan 2026
@krasneleto

@anonym_autor od noveho na mile daleko... k staremu partnerovi, to musis vediet ty sama, ci dat alebo nedat sancu... zbytocne sa tu cudzie osoby vyjadruju.. a ja vidim jednoznacne vyhodisko- UPT, nerob si viac problemov ako mas

@krasneleto bábätko je nového...je splodene 15-20decembra..este neni ani srdiečko takze chcem to co najskôr..ten novy dnes príde...jeho bývalá podvadzala ..nová bola vydatá ani nevedel...keby som vedela ako sa zachová chránim sa..len som si povedala ak sa čosi stane tak budem rada ..on povedal ze ak čosi nevadi a zaxjovaj sa ako hajzel..dnes pride ale neverím ze povie ze necháme lebo uz teraz ma toho vela...jedine co mi napisal je toto .... Realita- návštevy psychológa, totálne emočné vynutie, odstrihnutie sa od všetkého. Teraz mi prišlo co som ti včera povedal. Nezvládam seba, bojím sa a nechem dieťa lebo sa bojím. Nie nie som silný muž. On sa liečil u psychiatra potom ako ho bývalá podvadzala ...lenze mat dieťa s takýmto?každé dieťa s iným...ostanem sama ..uz terwz som na všetko sama..mozno mi do budúcna pride muz ktory sa bude na to tešiť

autor
10. jan 2026
@evkatk

@evkatk tabletka zabrala...dieťa sme splodili 15.12

autor
10. jan 2026
@nafka0483

@anonym_autor Hlavne ze s byvalym si sa "definitivne rozisla" lebo to nemalo zmysel 🤦‍♀️ striedas nalady ako ponozky.
A stale ze emocie a podlahla si... rozmyslaj trochu pted tym ako urobis zavazne rozhodnutia...

@nafka0483 z ex nie sms spolu od októbra...intimita 0bodov..nedával peniaze stále preč.. na syna sama..ked nemal.peniaze usiel k rodičom a takto dokola...tak ani niekoho som si našla...ale od októbra nie som s ex ...september október...a dieťa s novým skm splodila v polke decembra...a ano viem ze hovorím ze chcem ex ale postupom času si uvedomujem ze mi aj nechýba.. cize asi len zvyk to je

autor
10. jan 2026
@zuzanaa239

@autorka na to akými prešľapmi prechádzaš a čo všetko si dodrbala si sa rozhodla úplne logicky a rozumne. Mať dieťa s niemandom a pred exom hrať hru, že veď on je otec by bolo na mašľu a je úplne jedno v akom storočí žijeme. Ja ti prajem, aby si to s exom vyriešila možno sa mu časom aj zdôveriš a padne z teba ten balvan. Každý robí chyby. Peace 🫶🏻

@zuzanaa239 ja viem...ale úprimne asi sa nevrátim ani k ex ..ved sa nesnazi...a aj ma koli nemu taz vyhodili z bytu lebo neplatil..neviem ci aj negembluje...synovi som odkladala mesačne peniaze ktore ukradol lebo nemal z čoho zaplatiť byt..veľakrát ma nechal bez peňazí.. tak som si niekoho nasla a jeho poslala prec..neľutujem.ze som bola s inym len to ze som sa nechranila ...s exom som mozno bola zo zvyku uz len...lenze tento nový bol taky ze ak sa čosi stane nevadi...a tak skm dopadla...

autor
10. jan 2026
@domka222

@anonym_autor asi to bude najlepšie. Akože jeden krát si dáš tabletku po a potom druhy krát ideš bez s ex a ďalší krát zase s druhým bez. Mne toto hlava neberie.

@domka222 lebo som tupá..sama nechápem..ono to bolo tak ze som sa stretávala s tým novým a potom prišiel ex a prosil..a ja aom taka ze ked prosím odpustím aj ked ma to tahalo k novému...nového som poslala prec ...išla s ex na víno ze sa porozpravame a uz to išlo.. lenze som si uvedomila ze ex sa stále nesnaží myslela na nového takze tak

autor
10. jan 2026
@zuzubb007

Nádhera, môže mať jedna žena takto nakakané v hlave, silou mocou chces byť s bývalým, pričom píšeš, že roky ste nefungovali, si myslíš, že niečo sa zmení? Naozaj si tak mega naivná, chúďa dieťa to celé ľutujem z tohto najviac, pre dobro dieťaťa by bolo dobre keby si sa venovala jemu a prestala riešiť chlapov, samým Vám bude najlepšie ale to darmo vysvetľovať niekomu

@zuzubb007 podla mna k ex ma taha len zvyk..pritom viem ako som sa neplakala a neviem co

aurora33
10. jan 2026
@anonym_autor

@domka222 lebo som tupá..sama nechápem..ono to bolo tak ze som sa stretávala s tým novým a potom prišiel ex a prosil..a ja aom taka ze ked prosím odpustím aj ked ma to tahalo k novému...nového som poslala prec ...išla s ex na víno ze sa porozpravame a uz to išlo.. lenze som si uvedomila ze ex sa stále nesnaží myslela na nového takze tak

@anonym_autor fakt si tupá

zuzanaa239
10. jan 2026
@anonym_autor

@zuzanaa239 ja viem...ale úprimne asi sa nevrátim ani k ex ..ved sa nesnazi...a aj ma koli nemu taz vyhodili z bytu lebo neplatil..neviem ci aj negembluje...synovi som odkladala mesačne peniaze ktore ukradol lebo nemal z čoho zaplatiť byt..veľakrát ma nechal bez peňazí.. tak som si niekoho nasla a jeho poslala prec..neľutujem.ze som bola s inym len to ze som sa nechranila ...s exom som mozno bola zo zvyku uz len...lenze tento nový bol taky ze ak sa čosi stane nevadi...a tak skm dopadla...

@anonym_autor tak k exovi sa nevracaj v žiadnom prípade.

autor
10. jan 2026
@aurora33

@anonym_autor fakt si tupá

@aurora33 👌👌

krasneleto
12. jan 2026
@anonym_autor

@krasneleto bábätko je nového...je splodene 15-20decembra..este neni ani srdiečko takze chcem to co najskôr..ten novy dnes príde...jeho bývalá podvadzala ..nová bola vydatá ani nevedel...keby som vedela ako sa zachová chránim sa..len som si povedala ak sa čosi stane tak budem rada ..on povedal ze ak čosi nevadi a zaxjovaj sa ako hajzel..dnes pride ale neverím ze povie ze necháme lebo uz teraz ma toho vela...jedine co mi napisal je toto .... Realita- návštevy psychológa, totálne emočné vynutie, odstrihnutie sa od všetkého. Teraz mi prišlo co som ti včera povedal. Nezvládam seba, bojím sa a nechem dieťa lebo sa bojím. Nie nie som silný muž. On sa liečil u psychiatra potom ako ho bývalá podvadzala ...lenze mat dieťa s takýmto?každé dieťa s iným...ostanem sama ..uz terwz som na všetko sama..mozno mi do budúcna pride muz ktory sa bude na to tešiť

@anonym_autor keby si vedela ako sa zachova? prepac ale ziaden muz na tejto planete, nechce dieta so zenou, ktoru nepozna... to v tureckej telenovele... toto nie je o nom , ale o tebe. to co za napady su mat nechraneny sex s nahodnym typkom a spoliehat sa na to, ako sa zachova... no presne sa zachoval ako mal.... ved ta mimo postele ani nepozna a asi ani nema zaujem

autor
12. jan 2026
@krasneleto

@anonym_autor keby si vedela ako sa zachova? prepac ale ziaden muz na tejto planete, nechce dieta so zenou, ktoru nepozna... to v tureckej telenovele... toto nie je o nom , ale o tebe. to co za napady su mat nechraneny sex s nahodnym typkom a spoliehat sa na to, ako sa zachova... no presne sa zachoval ako mal.... ved ta mimo postele ani nepozna a asi ani nema zaujem

@krasneleto stretávame sa uz vyse 4mesiacov ...boli sme sa o tomto dva dni dozadu rozprávať..nechcel ani interupciu ale finančné je na tom sam zle ..a ja to viem...poznáme sa mozno krátko ale tak stávajú sa takéto veci a ľudia spolu zostanu..ale to uz nechajme..chcem povedať ze dnes som bola v nemocnici.. plod sa nevyvija nema srdiečko.. dutinka je prázdna...takze som rada ze nemusim.podpisat interupciu...no dostala aom životnú lekciu ktoru si navždy zapamätam

anonym_082d77
15. jan 2026
@anonym_6a58a6

Nechápem, v čom je taký problém. Koho to vlastne zaujima, kto je otec? Sú to nejaké podobne typy, že to po pôrode nezistis, keby si strasne chcela?
Ja by som sa tešila a užívala si tehotenstvo, pokiaľ je babo zdravé je všetko fajn a čas zvysok ukáže 😀
Sme v 21. storočí, neukamenuje ta nikto a môžeš mať svoj život vo vlastných rukách nezávislo od týchto dvoch mužov

@anonym_6a58a6 a ty nevieš, kto je otec?:D

eri42
17. jan 2026

Začala som čítať od začiatku diskusiu, niektoré odpovede ma šokujú. Všetci sme tu matky, ak nie všetci, tak podľa mňa dosť veľa, a rozum sa mi zastavuje z akou ľachkostou a koľko žien ťa posiela na interupciu....To akože ani v päte ťa nenapadlo že otehotnieš, a keď si otehotnela intrrupcia..... A to si myslíš, že keď na nu pôjdeš budeš pokojnejšie spávať....Daj si do googlo, čo to spôsobuje či na psychiku ženy, či v tele ženy....
Neblbni máš jedno dieťa a druhe je zátaž....Kebyže aj bez chlapov nevychovás dve deti prvý má 9.🫣
Ešte možno kebyže más 2 ročne a si tehu, ale 9 ???
Ty si myslíš, ze ked si ho dáš zabiť, že budeš normálne žiť....Moja sestra išla na potrat kebyźe viem nikdy to nedovolím, nikto ju nepodrźal....o pár rokov mi ukázala kalendár kde mala kolko by to malo rokov, kedy by mal narodeniny a z týmto žila každý deň a to mala už jedno dieťa pred tým. Ak máš aspoň trochu rada deti nechaj si to.🙏🙏🙏
A máš byť z ex, ktorý ako píšeš nič nerobí, tak mu to povedz.... To druhé rozhodnutie odcestovať za otcom dieťata, podla mňa nie je moc dobrý nápad, ale čas ukáže...
Aj tvoj syn môže vyrastať z nevlas.bračekom, alebo sestričkou....
PS: kedže si užila tabletku po, je logické kto je otcom....
Mám 4 deti, ale úprimne by som si to tvoje zobrala a mala 5 ako by som ho mala zabiť, a ešte za moju blbosť, sorry ale môj názor.

anonym_a10755
18. jan 2026
@eri42

Začala som čítať od začiatku diskusiu, niektoré odpovede ma šokujú. Všetci sme tu matky, ak nie všetci, tak podľa mňa dosť veľa, a rozum sa mi zastavuje z akou ľachkostou a koľko žien ťa posiela na interupciu....To akože ani v päte ťa nenapadlo že otehotnieš, a keď si otehotnela intrrupcia..... A to si myslíš, že keď na nu pôjdeš budeš pokojnejšie spávať....Daj si do googlo, čo to spôsobuje či na psychiku ženy, či v tele ženy....
Neblbni máš jedno dieťa a druhe je zátaž....Kebyže aj bez chlapov nevychovás dve deti prvý má 9.🫣
Ešte možno kebyže más 2 ročne a si tehu, ale 9 ???
Ty si myslíš, ze ked si ho dáš zabiť, že budeš normálne žiť....Moja sestra išla na potrat kebyźe viem nikdy to nedovolím, nikto ju nepodrźal....o pár rokov mi ukázala kalendár kde mala kolko by to malo rokov, kedy by mal narodeniny a z týmto žila každý deň a to mala už jedno dieťa pred tým. Ak máš aspoň trochu rada deti nechaj si to.🙏🙏🙏
A máš byť z ex, ktorý ako píšeš nič nerobí, tak mu to povedz.... To druhé rozhodnutie odcestovať za otcom dieťata, podla mňa nie je moc dobrý nápad, ale čas ukáže...
Aj tvoj syn môže vyrastať z nevlas.bračekom, alebo sestričkou....
PS: kedže si užila tabletku po, je logické kto je otcom....
Mám 4 deti, ale úprimne by som si to tvoje zobrala a mala 5 ako by som ho mala zabiť, a ešte za moju blbosť, sorry ale môj názor.

@eri42 Asi si čítala zle. O žiadne dieťa nejde. Srdce nemá, dutina je prázdna, tak kľud. A áno, v tomto prípade by bola interupcia najlepšia voľba.

eri42
20. jan 2026
@anonym_a10755

@eri42 Asi si čítala zle. O žiadne dieťa nejde. Srdce nemá, dutina je prázdna, tak kľud. A áno, v tomto prípade by bola interupcia najlepšia voľba.

@anonym_a10755 ano práve ten posledný príspevok som nevydela, ja som skôr čítala tie prve.

Strana
z4