icon

Neisté tehotenstvo po rozchode

4. jan 2026

Ahojte, dlho som rozmýšľala, či sem vôbec napíšem, ale som psychicky úplne vyčerpaná a potrebujem názor žien, ktoré možno zažili niečo podobné.
Po dlhoročnom vzťahu som sa s partnerom rozišla. Už to medzi nami dlhodobo nefungovalo, žili sme vedľa seba. Po rozchode som sa začala stretávať s iným mužom. Bolo to krátko, ale prišlo aj k sexu 15. novembra. Nedával si pozor, hneď na druhý deň som si vzala tabletku po.
Na ďalší deň ma však bývalý partner začal kontaktovať, plakal, prosil, že chce rodinu zachrániť, že si uvedomil chyby. Nevedela som to len tak odmietnuť, išli sme si sadnúť, porozprávať sa… a priznávam, podľahla som emóciám a mala som s ním sex tiež. Nebolo to plánované, bola to slabosť a chaos v hlave.
novembra som bola u gynekologičky na bežnej kontrole, povedala, že sa blíži menštruácia. Okolo 21.–22. novembra som mala krvácanie, ktoré vyzeralo ako menzes, ale teraz neviem, či to bola naozaj menštruácia alebo len krvácanie po tabletke.
Neskôr som sa s bývalým definitívne rozišla, uvedomila som si, že to nemá zmysel. Pokračovala som v stretávaní s novým mužom a 15. decembra sme mali opäť nechránený sex. Teraz 3. januára som si robila tehotenský test a vyšiel pozitívny 3+.
Som úplne zúfalá, neviem, z ktorého obdobia to môže byť, bojím sa, neviem čo robiť a úprimne uvažujem aj nad potratom. Viem, že som spravila chyby, neospravedlňujem sa, len prosím o normálne reakcie a skúsenosti, nie odsudzovanie. Som mama, mám zodpovednosť a momentálne sa cítim úplne stratená.
Ďakujem každej, ktorá sa ozve normálne a s pochopením.

Strana
z3
really8
Včera o 07:15
@anonym_autor

@anonym_0a2c81 lenze ja chxem otca syna preto nemôžem si to nechať proste

@anonym_autor pockaj co? Ty sa chces vratit k byvalemu? Vidim ze v pokracovani chyb planujes pokracovat

nafka0483
Včera o 07:37
@anonym_autor

@anonym_0a2c81 lenze ja chxem otca syna preto nemôžem si to nechať proste

@anonym_autor Ved si pisala ze si sa s ex definitivne rozisla. Preto si sa znovu stretavala s tym novym. A uz zrazu chces exa??

autor
Včera o 08:15
@januska12323

Ja ťa nebudem súdiť sama vieš aké hlúposti robíš. Zajtra zavolaj lekárke, objednaj sa a v skratke vysvetli čo sa stalo, zariaď sa potom podľa seba či zvládneš vychovať ďalšie dieťa sama. Neverím, že by tento nový s tebou ostal.

@januska12323 nieee hned začal cuvat..hlavne ze na začiatku strašne plány...

autor
Včera o 08:26
@nafka0483

@anonym_autor Ved si pisala ze si sa s ex definitivne rozisla. Preto si sa znovu stretavala s tym novym. A uz zrazu chces exa??

@nafka0483 takto...mi sme boli spolu 11rokov..dostal sa do nejakých problémov a finančné az tak neprispieval. Netravil s nami čas,stale v robote aby zarobil peniaze ktore niekam šli...neviem ci dlhy,automaty neviem...toto trvalo 3roky..predtým perfektný muz...lenze toto ho dost zmenilo..ma nas rad to viem...to by si ho musela poznať.. lenze boli obdobia ked napríklad nedal peniaze a ja aom ho vyhodila k rodičom ze proste sa nebudem starať este o neho..ano chápem kopec žien by povedalo ze mi hrabe ze na co taky chlap ...ja viem...lenze ja som taka ze prišiel prosil odpustila som aj koki synovi..syn ho miluje...lenze uz toho bolo na mna tak vela ze som ho vyhodila a on bol prec cez 2mesiace...u rodicov...ja som si začala písať s inym mužom...nemala som v plane niekoho poznať...ale zaujal ma tak som si povedala skúsim...šli sme von...stretávali sme sa a ja som začala citit veci krore som roky necítila..podľahla som :( ja viem ze chyba a viem ze chyba bez ochrany..daval si pozor...lenze nenapadlo ma to ani vo sne kedze s ex 9rokov nic a to sme spi naozaj naplno a tu 1x a hned tehotná...tento chlap hned ze da na potrat a podobne ...potom zavolal a pýtal sa ma ze ako si to predstavujem...ze ci som ochotná odist k nemu..a ja viem ze nie ..môj syn by to nedal..takisto ze on nevie ako by dal financne ženu na materskej +jeho dcéra môj syn a ďalšie dieťa...proste zhnusil sa mi...a vies co este povedal?ze on by ale ďalej chcel pokračovať aj ked si to dám zobrať...obyčajný chudák...viem kľudne ma súdte dostala som životnú lekciu...a trpim preto...otcovi syna vsak nic nepoviem a musim s tým zit ...no podla všetkého som len v 3tt takze tak...sledujú ma ...mrzi ma co sa stalo späť to nevrátim..ja detičky milujem veľmi...chcem bábätko ale nie takto😢chcem dat sancu muzovi s ktorým som strávila 11rokov a mam syna ..viem ze bolo medzi nami vela zlého ale poznám ho viem aky je ...viem ze toto co sa stalo bolo preto že som bola dlhodobo zanedbavana.. jedina chyba je ze som sa nechránila.. a ked sa niekto spýta kde som mala rozum?uprimne neviem...ja nie som zena ktorá by podvadzala...ja som bola expartnerovi 11rokov verná..toto bolo 1x a stalo sa :(

tinka_1807
Včera o 08:33

Ach jaj... To dieťa je práve možno tvoja nová život a šanca a ty si ho ideš zobrať. Interupcia je veľmi vážna vec a môžeš z nej mať skutočne veľké psychické problémy. Naozaj si veľmi rozmysli tieto kroky. Najmä ak si druhé dieťa ešte chcela.

autor
Včera o 08:36
@tinka_1807

Ach jaj... To dieťa je práve možno tvoja nová život a šanca a ty si ho ideš zobrať. Interupcia je veľmi vážna vec a môžeš z nej mať skutočne veľké psychické problémy. Naozaj si veľmi rozmysli tieto kroky. Najmä ak si druhé dieťa ešte chcela.

@tinka_1807 preco psychické?ja som rozhodnutá..ja viem ze chcem zachrániť rodinu...poznam kopec žien ktore na to išli a prave sa im ulavilo

anonym_a10755
Včera o 08:47
@tinka_1807

@tinka_1807 V tomto prípade je to psychocká úľava, tiež by som to tak riešila, nemala by som výčitky. Odľahlo by mi. A ty maj aj štyri deti.

anonym_a10755
Včera o 08:48
@anonym_autor

@tinka_1807 preco psychické?ja som rozhodnutá..ja viem ze chcem zachrániť rodinu...poznam kopec žien ktore na to išli a prave sa im ulavilo

@anonym_autor Robíš veľmi dobre, nedaj sa odradiť, choď si za svojím rozhodnutím a necúvni. Nedaj sa ovplyvniť nejakými cudzími osobami. Len tvoje rozhodnutie je dôležité.

krasneleto
Včera o 08:50
@anonym_autor

@krasneleto tento nový bol muz s ktorým som sa stretávala pretože s ex som mala problémy.. minimum doma,nevenoval sa nam,peniaze nedaval ...mal nejake finančné problémy o ktorých som nevedela...malo intimity...a tak som podľahla inému..ano bohuzial...otec syna sa chce snazit a ja ho stále lubim...len najhoršie ze musim s tym zit ..toto sa nikdy nesmie dozvedieť.. ja ked som mala sex s novým ex bol u rodičov...nebol s nami..2mesiace sme boli od seba

@anonym_autor no ved dozvediet sa to nedozvie.. sprav tak, aby si nelutovala a uprac si hlavne v hlave... do buducna s novym muzom odporucam nemat nechraneny sex

autor
Včera o 09:16
@krasneleto

@anonym_autor no ved dozvediet sa to nedozvie.. sprav tak, aby si nelutovala a uprac si hlavne v hlave... do buducna s novym muzom odporucam nemat nechraneny sex

@krasneleto ja som povedala dostala som doživotnú lekciu...

iv007
Včera o 09:17

Zena ty si po tomto vsetko uprac v hlave, najdi nejake hobby, venuj sa synovi a prestan sa upinat na nemoznych muzov. S jednym ani druhym ta necaka dobry zivot.

autor
Včera o 09:19
@anonym_a10755

@anonym_autor Robíš veľmi dobre, nedaj sa odradiť, choď si za svojím rozhodnutím a necúvni. Nedaj sa ovplyvniť nejakými cudzími osobami. Len tvoje rozhodnutie je dôležité.

@anonym_a10755 ako mrzi ma to...hovorím keby je to ex dieta necham si ho ..spoločný súrodenec môjho syna...mozno s otcom syna by sa aj vela napravilo...lenze dotyčný s ktorým ho cakam no nebudem sa vyjadrovať radšej...cize podla m a jedine riešenie je ist na interupciu aj ked ani mrzi ma to samozrejme .keby su ine okolností som šťastná ale tu citim ze nie som ze to takto nemalo byt..verím že budem plakat som pripravená..len vsade čítam ze depresie a z toho mam strach

autor
Včera o 09:22
@iv007

Zena ty si po tomto vsetko uprac v hlave, najdi nejake hobby, venuj sa synovi a prestan sa upinat na nemoznych muzov. S jednym ani druhym ta necaka dobry zivot.

@iv007 presne to som si povedala ..kašlem na každého...poučila som sa..zaslo to ďaleko ale ako pisem životná lekcia

really8
Včera o 09:24
@tinka_1807

@tinka_1807 ok, chod urobit dalsiu chybu. Niekolkokrat si ho vyhodila a zase ho beries spat. Lebo iba 11rokov si stratila. Good luck a vychovaj dalsieho chlapa pre ktoreho su zen handry

Btw este 4.12 si pisala ze to s byvalym nema zmysel. Ty mas dobre maglajz v hlave

zuzubb007
Včera o 09:36

Nádhera, môže mať jedna žena takto nakakané v hlave, silou mocou chces byť s bývalým, pričom píšeš, že roky ste nefungovali, si myslíš, že niečo sa zmení? Naozaj si tak mega naivná, chúďa dieťa to celé ľutujem z tohto najviac, pre dobro dieťaťa by bolo dobre keby si sa venovala jemu a prestala riešiť chlapov, samým Vám bude najlepšie ale to darmo vysvetľovať niekomu

nafka0483
Včera o 11:30
@anonym_autor

@nafka0483 takto...mi sme boli spolu 11rokov..dostal sa do nejakých problémov a finančné az tak neprispieval. Netravil s nami čas,stale v robote aby zarobil peniaze ktore niekam šli...neviem ci dlhy,automaty neviem...toto trvalo 3roky..predtým perfektný muz...lenze toto ho dost zmenilo..ma nas rad to viem...to by si ho musela poznať.. lenze boli obdobia ked napríklad nedal peniaze a ja aom ho vyhodila k rodičom ze proste sa nebudem starať este o neho..ano chápem kopec žien by povedalo ze mi hrabe ze na co taky chlap ...ja viem...lenze ja som taka ze prišiel prosil odpustila som aj koki synovi..syn ho miluje...lenze uz toho bolo na mna tak vela ze som ho vyhodila a on bol prec cez 2mesiace...u rodicov...ja som si začala písať s inym mužom...nemala som v plane niekoho poznať...ale zaujal ma tak som si povedala skúsim...šli sme von...stretávali sme sa a ja som začala citit veci krore som roky necítila..podľahla som :( ja viem ze chyba a viem ze chyba bez ochrany..daval si pozor...lenze nenapadlo ma to ani vo sne kedze s ex 9rokov nic a to sme spi naozaj naplno a tu 1x a hned tehotná...tento chlap hned ze da na potrat a podobne ...potom zavolal a pýtal sa ma ze ako si to predstavujem...ze ci som ochotná odist k nemu..a ja viem ze nie ..môj syn by to nedal..takisto ze on nevie ako by dal financne ženu na materskej +jeho dcéra môj syn a ďalšie dieťa...proste zhnusil sa mi...a vies co este povedal?ze on by ale ďalej chcel pokračovať aj ked si to dám zobrať...obyčajný chudák...viem kľudne ma súdte dostala som životnú lekciu...a trpim preto...otcovi syna vsak nic nepoviem a musim s tým zit ...no podla všetkého som len v 3tt takze tak...sledujú ma ...mrzi ma co sa stalo späť to nevrátim..ja detičky milujem veľmi...chcem bábätko ale nie takto😢chcem dat sancu muzovi s ktorým som strávila 11rokov a mam syna ..viem ze bolo medzi nami vela zlého ale poznám ho viem aky je ...viem ze toto co sa stalo bolo preto že som bola dlhodobo zanedbavana.. jedina chyba je ze som sa nechránila.. a ked sa niekto spýta kde som mala rozum?uprimne neviem...ja nie som zena ktorá by podvadzala...ja som bola expartnerovi 11rokov verná..toto bolo 1x a stalo sa :(

@anonym_autor Hlavne ze s byvalym si sa "definitivne rozisla" lebo to nemalo zmysel 🤦‍♀️ striedas nalady ako ponozky.
A stale ze emocie a podlahla si... rozmyslaj trochu pted tym ako urobis zavazne rozhodnutia...

krasneleto
Včera o 11:43
@anonym_autor

@krasneleto ja som povedala dostala som doživotnú lekciu...

@anonym_autor od noveho na mile daleko... k staremu partnerovi, to musis vediet ty sama, ci dat alebo nedat sancu... zbytocne sa tu cudzie osoby vyjadruju.. a ja vidim jednoznacne vyhodisko- UPT, nerob si viac problemov ako mas

anonym_fe4fad
Včera o 11:51

@anonym_autor si mama užiješ po sexe tabletku po takže si zrejme vedela ze dieta nechces napriek tomu si potom mala sex znova nechránený a dokonca s dvomi mužmi? Chuda dieta k tebe sa vyjadrovať je asi zbytočne

marca12
Včera o 12:02
@anonym_autor

@iv007 presne to som si povedala ..kašlem na každého...poučila som sa..zaslo to ďaleko ale ako pisem životná lekcia

@anonym_autor V tvojom pripade si myslim,ze interupciu zvladnes. Tak to citis a nech si kazdy mudruje kolko chce. Ty sa nemusis nikomu zodpovedat za svoje ciny. Rob tak ako citis.

autor
Včera o 12:12
@marca12

@anonym_autor V tvojom pripade si myslim,ze interupciu zvladnes. Tak to citis a nech si kazdy mudruje kolko chce. Ty sa nemusis nikomu zodpovedat za svoje ciny. Rob tak ako citis.

@marca12 ďakujem ze aspon niekto chápe...keby bola iná situácia ale toto sa neda asi by aom trpela viac

autor
Včera o 12:12
@krasneleto

@anonym_autor od noveho na mile daleko... k staremu partnerovi, to musis vediet ty sama, ci dat alebo nedat sancu... zbytocne sa tu cudzie osoby vyjadruju.. a ja vidim jednoznacne vyhodisko- UPT, nerob si viac problemov ako mas

@krasneleto veľmi pekne dakujem

Strana
z3