Nejednoznačné výsledky tehotenského testu. Čo robiť?
Ahojte idem sa poradit, robila som si pred 4 dnami tehotensky tes bol pozi asi kazdy den jeden spolu 12 testov dnes som bola u lekara pobedal mi ze tam nic nevidi a ze nie som tehotna robil mi aj test ukazala tam slaba ciarka dosla som domov a urobila som si aj ja test tiež koro nevDno co to je nechapem
@denisavanova89 a k comu bolo dobre robit 12 testov ??? Kedy sa mala poslednu menstruaciu ?
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Koľko ti mešká menštruacia?
@anonym_50e193 12 dni :D
@anonym_50e193 12 dni :D
@anonym_b68b1e tak potom to mohlo byt biochemické tehotenstvo
Veľa šťastia nabudúce
@denisavanova89 tak jednoducho musíš ešte počkať, príliš skoro si bola u svojho gynekológa
@anonym_8ff3b9
@anonym_50e193 no prave ze som mala 30.06 a koncila som 04.07 test som si urobila tak asi 11.07a bol pozitivny kedze som tomu neverila tak som opakovala testy a vsetky pozitivne
@anonym_8ff3b9
@anonym_50e193 no prave ze som mala 30.06 a koncila som 04.07 test som si urobila tak asi 11.07a bol pozitivny kedze som tomu neverila tak som opakovala testy a vsetky pozitivne
@denisavanova89 akosi ti neverim.
@anonym_8ff3b9
@denisavanova89 a co bol dovod robit si test tyzden po ms? A 12 testov k tomu? Ak su naozaj pozitivne, tak mas problem a mozno tehotenstvo to nie je ....
@denisavanova89 Preco si sa vlastne testovala, kedze si menstruaciu mala normalne?🤔
@anonym_05d80a
@denisavanova89 ty si dobra ti poviem aky dvôvod by som mala klamt tu 🤦♀️
@denisavanova89 Preco si sa vlastne testovala, kedze si menstruaciu mala normalne?🤔
@motylik2559 no lebo som mala taky pocit
@denisavanova89 no a teraz maš aky pocit ked vidis fotky?
@denisavanova89 lebo to do teba dal, preto si sa zlakla a robila testy, tak potom gratulujem, vyzera ze si tehorna hned chvilku po menzeseee ja poznam zeny co ostali teho pocas menzesu .....co si vlastne chcela
@denisavanova89 namiesto robenia deti , si zopakuj gramatiku 1 stupeň ZŠ.
@denisavanova89 namiesto robenia deti , si zopakuj gramatiku 1 stupeň ZŠ.
@anonym_13ea3a Prave som sa chystala to napisat.
neviem, co si pisala, ale ak ti skoncil menzes a ty si mala stale pocit ze mozes byt teho, tak si mala asi styk ktory nebol chraneny a preto ten strach. No gestacny vak a podobne zalezitosti ozaj nie su vidno 12 den po sexovani 🙂 , max zhrubnutejsia sliznica ale ta byvava aj prirodzene pri ovulacii a pred dalsim menzesom. Co tak pouzivat radsej ochranu? Lebo mne pride, ze dieta neplanujete a ty si len vystresovana? Krv ti pan doktor asi odmietol brat, ze? Lebo tam to je pekne vidno na hladine HCG.

🙄🙄🙄