Neodfotiteľný duch
Ahojte 😊
Môžem ja mať 10dpo poobede neodfotitelného ducha?
Poteším sa ak niekto tam niečo uvidí, ale chápem, že väčšina asi nie 😊 Je naozaj neodfotitelný

Skus aj inu znacku. Podla mna to co vidim zodpoveda 10dpo
a nieje jednoduchsie a rozumnejsie este par dni pockat. ak tam nieco je, tak sa to uz ukaze poriadne. Nez tade chodit s radarom a naklanat na vsetky svetove strany, jak vo filme Krotitelia duchov???
A ak tam nic neje, len zbytocne zivis nadeje.
A tehotenský test si robievajte ráno na lačno kedy je hcg hormon najvyšší
Podla mna tam ciarka je taka biedna. Ale ked sa testujes tak velmi skoro musis to robit z ranneho mocu 🙂
Niečo tam je. 😊
Ja tiez vidim. Len vzdy pri tehu testoch ked sa mi nieco marilo a neslo to dobre odfotit, tak to bol vzdy len kanalik 🙂
Ahojte žienky, chcem sa spýtať, som 7dpo a už včera večer ma začalo bolieť v podbrušku tak isto dnes celý deň, myslíte, že môže ísť o uhniezdenie ? 🙂 S priateľom sa snažíme pár mesiacov 🙂
@dizzy1822 K čomu jej gratuluješ ? Ku negatívnemu testu ?
@simiis bolesť v podbrusku ešte nič neznamená. Veľa báb si privodi ,,fiktívne” symptómy tehotenstva, len pre to, že po baby túžia. Na patrím medzi nich. Chvíľu počkaj, čo ukáže tehotenský test. Držím palce 🤗
Ja tiez daco vidim...skus dalsi az tak o 2-3 dni🙂
Taký zaujímavý nadpis,čakala som niečo nadprirodzené,zabudla som že som na modrom koníku 😁
Nič v zlom samozrejme ,držím palce nech to vyjde 😉
Skús iny test 10tkovy toto je tak nestastny test, mne pepino už dávno ukazoval silné koľajnice a tento som musela lúštiť.
Od poslednej ciarky tato zosilnela takze je to na dobrej ceste ciarka tam je slus znova o 2 dni. Kym ti nemeska je to stale 50 na 50 🙂
@nikola1711 ano. Kolko ti to meska?
@gertys týždeň
@nikola1711 drzim prsty. Bud si chod dat vziat hcg k lekarovi nech sa to potvrdi alebo si este o 2 dni urob znova test. Ciarka by mala silniet. Ak by sa vajicko neuchytilo nastupi oneskorena ms a telo ju vyluci. To v pripade ze by ti ciarka zacala prave naopak slabnut. Silno drzim palce 🙂
@nikola1711 dobré ráno. No ako vám to dopadlo skusali ste sa este testovat rano?
@mandarinka555 a ako ste vy prisla na to ze ten test je negativny? Ja som si robila 4 testy pri prvom 4x som mala presne takú istu slabu ciarku a bola som v 4 týždni tehotenstva. . Ked vy nič nevidite tak je to váš problem. pani davala ďalší test a tam je už ta čiarka vidiet.
@dizzy1822 skúšala ale momentálne tam myslím že je iba jedna čiarka

Lebo je to kanalik. A nie duch.
Teda rozumej- negatívny vysledok…
Držím palce ❤️🙏🏽