Nepravidelný menštruačný cyklus a podozrenie na tehotenstvo
Už od puberty som mala dost nepravidelny menstruacny cyklus, niekedy isli skoro na cas niekedy sa mi menstruacia vynechala. Nebolo mi diagnostikovane PCOS. Naposledy som mala menstruaciu 2 februara co uz bude viac ako 3 mesiace. Cakam do tohto dna a nic. S partnerom sme mali chraneny sex, ale nehoda sa mohla stat ved perzevativ nema 100% ochranu. Ale necitim sa na to ze by som bola tehotna. Nevidim ziadnu ani necitim okrem toho ze som od februara pribrala z 68 kg na 73kg co ale vacsinu sposobilo to ze uz som mesiac v strese pre skuskove a skolu a viem ze som jedla vela sladkeho a nemala som skoro ziadny pohyb.
Stretli ste sa s niecim takymto? Predtym ako mi mala prist menstruacia som jedla indonal ale len tyzden a ked mi zacali meskat kramy odvtedy som ziadny nemala. Vedeli by ste mi poradit ak mate podobne skusenosti? Dakujem vam
@anjelicek26 zabudla som spomenut robila som si 4 testy od dvoch znaciek v rozmedzi 1 tyzdna a vysli negativne, vzhladom na svoju vysku nie som pribrata len nie som fit plus cely maj uz chodim behavat, len pocas chladnych mesiacov sa tolko nehybem
@mirka700 ale tak máš negatívny test,tak nie si tehotná. Cyklus vynechavajuci pár mesiacov ale nie je dobre,možno by som tému dieta s partnerom co najskôr prebrala...
Samozrejme ze to budem kpnzultovat s lekarom ale nebolo to na gynekologicku pohotovost a zial pre skolu som daleko od mojho gynekologa

1. Nehýbes sa,prejedas sa, máš pcos, kvôli tomu priberas
2. Používate kondómy
3. Sprav si test,ked ti to nedá spavat