Nepravidelný menzes a možné tehotenstvo
Zdravím, chcela by som sa spýtať že či je možné, že som tehotná. 14 deň od začiatku menštruácie som mala s priateľom nechránený pohlavný styk. Menzes mám nepravideľný zväčša tak 31-32 deň. Dnešok je 33 deň, viem že je to skoro pýtať sa ale skúšam. Ďakujem za radu
Neskúšala som, čítala som že najlepšie až keď pár dní mešká, problém je v tom, že od včera mám také tlaky v podbrušku ako keby už mám dostať a stále nič.
@barbora000 skus test, to uz je skoro 20 dni od styku, malo by nieco byt vidiet.
možno že si...
Ďakujem za rady, vyskúšam. 🙂
@deti95060810 fúha, popravde dúfam, že nie :/
@barbora000 prečo dúfaš,že nie?ked si mala nechraneny styk?
@barbora000 no na test je este skoro podla teba, ale zeny na MK to uz maju vediet, ze...... jeziskove huslicky, fasa ze pouzivas to medzi nohami, ale aj hlavu by sem tam trebalo...... vrrrr 😒
@ematko29 - lebo to bola hlúposť a som si toho vedomá.
@obsadenemeno - ja som sa len opýtala, preda sú tu ženy, ktoré majú skúsenosti, a viac skúseností ako ja čo mám 20 rokov. A ja nie som sprostá, ako ste to naznačili, ale nikto nie je dokonalý a každý robí chyby. Alebo ste vy nikdy žiadnu neurobila?
@obsadenemeno mna udivuje ,ze denno denne tieto temy... mna osobne to ani nenapadne sa taketo nieco pytat na MK. A preco??? No lebo nikto po zaregistrovani neobdrzal zdarma vestecku gulu.
@pillipilli ja nehovorím, že niekto obdržal vešteckú guľu ale ženy majú skúsenosti. Ale radšej som sa adi nemala nič pýtať, myslela som si že toto tu je na pomáhanie si a hovorení si svojích skúseností a nie ne buzerovanie. Inde keď som potrebovala radu, pomohli, porozprávali mi vlastné skúsenosti, a tu škoda hovoriť. Človek aby sa už naozaj bál niečo sa spýtať. Strašné
@barbora000 ako kto ti to moze potvrdit ? Ani doktor by ti to este nevedel povedat tak tu zeny urcite ano... vies ked to chlap do teba druzgne tak to mas 50/50 . Bud bude alebo nie. Zistis to neskorsie... nikto ta tu nebuzeruje ,len nechapem ako ti to moze niekto potvrdit ci vyvratit...
JA Som mala cyklus tiez viac menej 32-33 dni a pozitivny test bol uz ak sa dobre pametam na 30 den
@barbora000 ak ti menzes chodil ptavidelne a teraz mešká je dosť veľká pravdepodobnosť,že si v tom.Ale ak zvykneš mať napravidelny menzes tak myslim,že by sa hneď nepodarili.Každopadne test to istí.
@barbora000 Boze zeny sibe vam?co su toto za otazky?zbehni do drogerky,kup si test za 1,60€ a budes vediet!nechapem co akoze cakas ze ti tu napisu?mozno si a mozno nie.zbytocna absolutne zbytocna tema!
A aby som bola vecna.ak si tehotna tak ti test uz aj po dvoch dnoch meskania ukaze krasne ciarku.verim vsak ze nie si tak hluoa aby si toto nevedela.ale asi ano ak sa toto dokazes vobec pytat akoby sme mali vestecke gule.
si este velmi mladucka,tak preto take otazky...je vidiet, ze mas este velmi malo skusenosti a hlavne vedomosti..., ze sanca na oplodnenie vajicka v case ovulacie je s velkou pravdepodobnostou velka, ale ci to prave bude aj tvoj pripad, tak to z nas nevie nik.Jedna vec je samotne oplodnenie, druha vec je uchytenie vajicka v sliznici maternice a jeho nasledne udrzanie. Co zena, to inu ma skusenost. Jedna je tehotna ani nevie pomaly ako a druha moze ratat plodne dni a milovat sa do zblaznenia aj nemoze otehotniet dlhe roky.Takze sanca, ze si tehotna je rovnako velka, ako ,ze nie si tehotna.Ak chces radu,tak sa otestuj.A niet zaco😉
@barbora000 ake skusenosti?
Napriklad take, ze mala si sex? Mala. Cize mozes byt tehotna. Alebo aj nie. Bodka. Je to vzdy fifty-fifty. Si to ty, my mame kazda INE skusenosti, INE telo, INY cyklus, INEHO partnera....... cize aj 100 rokov skusenosti ti neda ziadnu zaruku, ze budes vediet, z par viet napisanych na fore ci ano alebo nie. To sa proste neda. Pockat, ci menstruacia meska viac, nez zvycajne a sup do lekarne kupit si test. Ani lekar by ti teraz nepovedal nic ine. A ten ma skusenosti do aleluja.
No, napis, ci si "mudrejsia" zo skusenosti, co ti tu zeny pisali. Ze ano, mozes byt. ale aj no, nemusis byt.
kristova noho......
osobne by som povedala, že nebudeš, no pokiaľ si nespravíš test, tak to vedieť nebudeš. je na to ešte skoro sa testovať, ale skúsiť môžeš alebo môžeš ísť potom ešte na krv k lekárovi a ten ti povie presnejšie ako nejaký ten test
Ona sa pyta ci je to mozne ze je tehotna. Nie ci je tehotna. Na potvrdenie moznosti snad netreba hned vestecku gulu, aj ked tuto otazku by som necakala od menstruucej 14 tky, nie to 20 tky.... no ale co uz. Odpoved je ano, je to mozne, samozrejme. Nechraneny styk je na to od prirody aj urceny, takze..
Je vysoka pravdepodobnosť ze mozes byt tehotna......ten 14 den po Ms patrí do plodného obdobia ....ja som mavala cykly pri prvom synovi tak ako ty 32 niekedy 33 dnove a ovu som mala presne 15 DC a sex sme s muzom mali 14 DC a vyslo to na prvy krat takze to je moja skusenosti a ked uz si teraz 33 DC tak test by ti mal ukazat lebo je to uz cas menstruacie takze ducha by si tam uz isto mala mne ukazal test prveho ducha uz 8 DPO slabeho alebo viditelneho testovala som rapi clear kazetkovy ktory mi ako jediny ukazal ked este ine testy citlive ako pepino ci ladymax nedali ani ziadneho ducha ....takze za mna testuj tymto,...podla mna je najcitlivejsi
Prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Test si skusala ?