icon

Nepravidelný menzes, bolesti v podbrušku a divné chute

barbara088
7. apr 2015

ahojte.mam otazku.mam nepravidelny menzes,raz mi to pride na zaciatku mesiaca,inokedy na konci alebo v prostriedku mes...nikdy neviem kedy to presne pride,niekedy nemam menzes aj 4mes...minuly mesiac som dostala 4.3.tazke uz by som mala mat menzes no nic.mam cca dva tyzdni podivne bolesti v podbrusku a nenormalne chute.napr.neznasam puding s ovocim.minule som zjedla az 2pohare.test som si robila pred dvomi tyzdnami bol negativny.mozem byt tehu???

rachel123
•
7. apr 2015

ahoj zajdi za svojim gynekologom on najlepsie ty povie ci si tehotna alebo nie tak budes mat lepsiu istotu ...

bonaqa2013
•
7. apr 2015

Na základe zjedeného pudingu ani nie.... Zajtra sprav test.

kittyjuliette
•
7. apr 2015

@barbara088 mas 3 deturence,pri nich si ako zistila,ze si tehu?urcite hned rano test a potom lekar,lebo podla chuti sa to zistit asi moc neda

barbara088
autor
•
7. apr 2015

@bonaqa2013 nejde iba o puding,ale celkovo chute mam,prsia ma aj bolia...
@kittyjuliette prve tehu som zistila skoro az v 11tt.a pri babach mi bolo zle

kittyjuliette
•
7. apr 2015

@barbara088 akurat citam o jednej kocke,ktorej vysiel neg.test a bola 15tt😕asi najlepsie utekat k lekarovi

ukulela
•
7. apr 2015

no. ak aj nie si tehotna, tak, preboha, preco neriesis svoj nepravidelny cyklus s lekarom?
test si si robila preco: ze chces otehotniet? ak si si ho robila pred 2 tyzdami - teda cca 3 tyzdne po poslednej ms, tak to bolo aj tak priis skoro na testovanie ...
a ano, ak si mala nechraneny sex, mozes byt tehotna.

barbara088
autor
•
7. apr 2015

ale riesila som ,uz som mala asi 10druhov HAK a nic.problem je v stitnej zlaze.....dakujem za odpovede

ukulela
•
7. apr 2015

@barbara088 kamoska riesila akurat stitnu zlazu a brala aj lieky - a podarilo sa jej otehotniet. ale este skor ako na gyndu sla na endokrinologiu, kde jej museli upravit lieky ... to bolo sice mierne mimo temu 🙂 ale teda ak babo chces drzim palce. test treba zopakovat neskor . mne vysiel pozitivny az tyzden po vynechani ms, a to som ju mala rpavidelnu ako hodinky. zakze ty tiez test zopakuj ... a u mna bola indikatorom tehu bolest prsnikov. nemohla som na nich lezat ani sa opriet vecer ...

barbara088
autor
•
7. apr 2015

Dakujem.na endokrinologiu chodim.