icon

Neskôr pozitívny tehu test

27. sep 2023

Ahojte ženy, mala niektorá z vás až neskôr pozitívny tehu test - povedzme 1-2 týždne po vynechaní ms? Ak áno, tak kedy? Prebehlo tehotenstvo v poriadku alebo je to nejaký problém? Ďakujem za každú rozumnú radu.

youngmom
27. sep 2023

Ano mala. Dva tyzdne po vynechani menstruacie, skor tam nebolo vobec nic vidiet. Mam za sebou dva porody a dva potraty, vzdy som si robila testy neskor prave kvoli sklamaniam.

tehotna40
27. sep 2023

Napr aj práve teraz, a aj pri dcére som to tak mala. Pri dcére až na 7 deň meškania a teraz v až 5 deň meškania. Dcérka bola cele tehotenstvo 2 týždne pozadu a posúvali mi aj termín. Aj teraz to tak bude. Tehotenstvo zatiaľ prebieha v poriadku, aj pred tým prebiehalo. Mam proste len nepravidelný cyklus a mam neskôr ovulaciu.

autor
27. sep 2023

@youngmom mala si prosím aj nejaké príznaky počas tých dvoch týždňov od ms? Alebo len samotné meškanie ms?

dadka128
28. sep 2023

Ja tak pri synovi, az 2 tyzdne po vynechani mi ukazalo slabú čiarku, pri dcére ešte 8 dni pred ms.

autor
28. sep 2023

@dadka128 mala si prosím aj nejaké príznaky počas tých dvoch týždňov od ms? Alebo len samotné meškanie ms? Prípadne išlo len o to že pomaly stúpalo hcg alebo si mala posunutú ovu?

dadka128
28. sep 2023

Mne praveze strasne pomaly stupalo hcg .. ja ked som po tych 2 tyzdnoch mala uz teda pozitivny test na druhy den som bola na gynekologii a hcg len 81 .. mysleli si ze je to mimomaternicove .. potom som tam bola asi o tyzden a uz pekne bolo zabiatko ulozene v maternici .. len na to 5 dni som zacala spinit tak som utekala na sono a vsetko bolo ok uz aj srdiecko som pocula... cize nemala som to urcovane podla ms ale podla sona takze neskoro som mala ovulaciu

autor
28. sep 2023

@dadka128 jasne chápem, ďakujem krásne za info. Mne práve MS mešká 8 dní, bazalna teplota sa drží stále hore, ale test je biely. Tak som zvedavá ako to celé dopadne.

dadka128
28. sep 2023

Aj mne sa tak držala hore.. ale zas mne pichli aj vyvolávačku, tá buď vyvolá ms alebo utuží no .. ale mam krasne zdravé šikovne dieťa drzim palce

youngmom
28. sep 2023

Ja hned viem,ze som tehotna, prsia sa mi uplne naleju, dvorce mam tmave a velke, mam prilis citlivy nos a zvykne sa mi samovolne pustit krv z nosa do toho 12tyzdna. Ale kazda to mame inak. Mne sa uz stalo,ze som mala slabucku ciarku a potom mi prisla menstruacia. Preto sa radsej neponahlam ani s usg, pretoze aj ked test bol pozitvny aj hcg tak na usg dr.casto nic nevidel.Pri druhom tehu so zdravym synom som isla na prve usg v 12tyzdni😄

kristin3558
1. okt 2023

Ano.. ono to moze byt ok a nemusi ja som potratila.. pravdepodobne nekvalitne vajicko bolo kvoli dlhemu cyklu