icon

Neskorá ovulácia a kvalita vajíčok

meredith83
19. okt 2018

Dievcata, neviem ci mate niektora skusenosti s tymto. Od augusta sa mi cyklus posunul na cca 44 dni. Ovulujem okolo dna 30 uz druhy cyklus. Robim si aj bazalku tak to mam potvrdene. Tak to bolo aj tento mesiac. Dnes som sa odtestovala pozitivne na tehotenstvo(som 10DPO).
Pri prvom zamlcanom potrate som ovulovala CD 23-24 a doktorka povedala ze to je neskoro a bohuzial to vajicko bolo chybne a stare. Pytala som sa inych lekarov a vylucili to. Poculi ste o tom?Spomenul to nejaky iny lekar.. Ja som bola na u/z CD13 a vtedy mi doktor povedal ze mi vajecniky spia a folikulu mam len 4.44mm velku, takze mi zacal folikularny rast neskor. Takze na 100% tam ta folikula nesedela a nestarla... Neviem co si mam o tom mysliet..

whatever1
Autor odpoveď zmazal
meredith83
autor
21. okt 2018

@whatever1 Dakujem za povzbudenie. Osobne si myslim ze to nie je pravda aj ked som pocula ze ked sa telo snazi ovulovat niekolko krat za cyklus a nedari sa mu to vysledne vajicko moze byt poskodene. Budem sa snazit upokojit a nechat to v rukach stvoritela. To je jedine co mozem robit..

whatever1
Autor odpoveď zmazal
meredith83
autor
21. okt 2018

@whatever1 No ja zijem v Irsku. Tu je to take vseliake. Ale idem k praktickemu lekarovi na krv najprv a potom som sa objednala k sukromnemu polskemu gynekologovi. Inak verejna nemocnica ma tiez pravdopodobne zavola kedze som mala ten zamlcany takze oni volaju take zeny skor. Tak musim cakat a dufat..

whatever1
Autor odpoveď zmazal
meredith83
autor
21. okt 2018

@whatever1 No mna vysetrili ale viem ze to co sa tyka udrziavania tehotenstva to nic moc nerobia. Ja mam Dufaston doma or minuleho roku aj folic acid od doktora na sk ale myslim ze aj Poliak mi to predpise. Este sa porozpravam s praktickym. Zatial mam prirodny progesteronovy krem tak dufam ze mi to pomoze..

bobricek1979
22. okt 2018

@meredith83 určite je to blbosť niekedy ani keď berú plod na analýzu nezistia vôbec čo bolo príčinou MA takže dr ťa chceka ukľudniť no dosť neprofesionálnym spôsobom.

whatever1
Autor odpoveď zmazal
marrilyn
22. okt 2018

@whatever1 no predpisuju, ta kys.listova na predpis obsahuje niekolkonasobne vacsie mnozstvo v jednej tabletke ako volnopredajna

whatever1
Autor odpoveď zmazal
renimac
22. okt 2018

@whatever1 tá kyselina na predpis sa úplne inak vstrebáva. Môj syn musel od narodenia brat a výsledky sa zlepšili, až keď sme nasadili listovku z lekárne.

whatever1
Autor odpoveď zmazal