Netmavne to pomaly?
Ahojte, mám za sebou 3 potraty. Preto sa veľmi bojim. Zla fotka, ja viem, ale predsa skúsim... Netmavne to pomaly?? Rozdiel je 3 dni 😔

A uz ti mešká? Alebo máš pred MS? Ak máš pred MS, podľa mňa je to ok.
Hlavne treba kupit normalny test a nie z Ali,minule som posielala pre porovnanie test z Ali a klasicky z lekarne,ani pri brutalne vysokom hcg som na teste z Ali nedosiahla rovnako silnu ciarku ako testovaciu
@bejbs123 toto si ma brutálne upokojila ♥️🙏 ďakujem
@vandica áno mešká mi 3 dni
Krásne to tmavne. Držím palce!
Máš nejaké divne tie testy . Podľa mňa su chybne lebo kontrolná ciarka býva vždy tmavá, tvoja je úplne bledá. Skus inú značku
Aspon si potvrdila,co tu zienkam radim,ze ti Ali testy su zbytocne vyhodene peniaze bez vypovednej hodnoty,gratulujem
Aha, tak už si stihla aj iný test, super 👍 ten už vyzerá dobre, držím palce ❤️
@bejbs123 ďakujem. Veru máš pravdu. Ale po zlých skúsenostiach sa veru ešte neteším a nechám si to zatiaľ ako tajomstvo. 😉 V kútiku duše budem rozmýšľať nad tým, ako s tým prekvapím manžela ak to gynekológ potvrdí.
@vandica dúfam že to tento krát naozaj vide a bude všetko v poriadku. Neskutočne by som bola šťastná aj keď áno, pochybnosti mám keďže aj tento z lekárne sa mi zdá na 3 dnove meškanie slaby 😔
A môžem sa spýtať? Keď máš 3potraty za sebou bola si aj po vyšetreniach?
blahozelam. po 3 potratoch si mala byt uz veru poriadne vysetrena. absolvovala si nieco?
mozno ti bude treba nejaku liecbu.
No minimálne progesterón by ti dr mohol nasadiť. Asi by som mu zavolala, že si tehu a po troch potratoch.
@vandica práve som volala, má dovolenku ale predpísal mi duphaston
@vandica teda sestrička že mi predpíše, že jej zavolá
Super, tak moc držím palce, nech to dobre dopadne ❤️
@vandica ďakujem moc, zatiaľ mi termín nedal, že od pondelka robí, tak mám volať... Asi sa zbláznim dovtedy
drzim palce
@majamat ďakujem
@blondinka95 jednoznačne to pozitívne je, gratulujeme
Autorka Ďakujem ❤️ ako sa to tebe vyvíja?
@blondinka95 takto nejak 🤔 uvidíme čo bude na kontrole. Stále nič nie je isté.
@blondinka95 krásne ciarky
Super tmavne ciarka

Nie, neboj podľa mňa je to ok.