icon

Netypické príznaky menštruácie

donna1661
31. okt 2025

Ahojte mam takú otázku... V septembri som mala menštruáciu začiatok bol 2 a koniec 8 a druhu som mala v ten istý mesiac začiatok 27 koniec 1.oktobra. V októbri som mala 27 ale nebola ta normálna menštruácia ktorú ja zvyknem mať 27 asi poobede o 15:00 som si všimla krv slabo ružovú nijak som to nebrala myslela som si ze menštruácia prišla no ale keď som išla asi po hodine na WC vložka bola čistá len po utreti som mala na toaletnom papiery krv slabo ružovú večer v ten istý deň to bol menší fľak na vložke 28 som mala kus viac ale stále to nebolo to čo mávam len proste vetšie fľaky 29 som mala úplne hnedú krv špinavú by som povedala a ešte večer 29 som mala na vlozke maličký hnedý fľak tak to bolo aj do 30 vôbec nič dnes je 31 a menštruácia nikde takže som mala menštruáciu 2 dni sa dá povedať nikdy som to takto nemala stále keď mám mať menštruáciu tak to proste nejak cítim ze to ma prísť mam silne bolesti brucha na nevidržanie a tento krát vôbec boli to bolesti ale také slabučke kŕče v podbrušku a v boku ma pychalo a chrbtica ma bolela inak vôbec ani som to nevnímala to sa mi už zdá byt čudné zmeny na svojom tele nejako nevidím zvykne ma páliť zaha alebo mi ide hore zle mi nejak nebýva ani nič podobné neviem co si mam o tom myslieť toto sa mi stalo úplne prvý krát preto som s toho v škou. Mali ste niečo podobné?

janai1
31. okt 2025

Nie je jednoduchšie nacikať na test?

doriiis
31. okt 2025

V celom tomto príbehu chýba však kľúčová informácia.

donna1661
autor
31. okt 2025
@janai1

Nie je jednoduchšie nacikať na test?

@janai1 Áno mam to v plane ale nie vždy test ukáže že je to tehotenstvo ani tehotná byť vôbec nemusím môže to mať viacero dôvodov preto sa pýtam ci to niektorá nezažila tiež môj gynekológ ma dovolenku takže sa neviem nikde pohnúť ostáva len ten test a keď bude negatívny neviem vôbec... Môžeš mi povedať názor na to?

donna1661
autor
31. okt 2025
@doriiis

V celom tomto príbehu chýba však kľúčová informácia.

doriiis
31. okt 2025
@donna1661

@donna1661 ... Že kedy bol nechránený pohlavný styk. Lebo kebyže posudzujem podľa úvodného príspevku tak tehotná nie si určite

donna1661
autor
31. okt 2025
@doriiis

@donna1661 ... Že kedy bol nechránený pohlavný styk. Lebo kebyže posudzujem podľa úvodného príspevku tak tehotná nie si určite

@doriiis 15 októbra

doriiis
31. okt 2025
@donna1661

@doriiis 15 októbra

@donna1661 ... Tak si urob test. Ak si tehotná, tak vieš odpoveď, ak nie tak každý dovolenkujúci lekár má zastup

januska12323
31. okt 2025

Buď si tehotná alebo to bola len zmena a nič ti nie je.

krasneleto
31. okt 2025

@donna1661 sprav test. Ak bude neg tak gynekológovi. Ale na cyklus má vplyv spánok stres lieky kadeco

anonym_94d22d
1. nov 2025

@donna1661 mala si nechránený sex ? Nemala si veľa stresov tento mesiac? Toto môže byť veľa príčin. Buď si tehotná, alebo sa len uhniezdilo oplodnené vajíčko, vtedy zvykne byť takéto spojenie, alebo jemne krvácanie. Je aj ovulacne krvácanie, ale ovuláciu si vtedy zrejme nemala, jedine že by tvoj cyklus bol pekne rozhadzany, alebo nejaký hormonálny výkyv, alebo cysta. Treba si spraviť ten test, nepíšeš o iných príznakoch, či ti ešte niečo je, ale toto sú možnosti. Mne sa toto stalo len pri ovulacnom krvácaní, inak nie.

donna1661
autor
2. nov 2025
@anonym_94d22d

@donna1661 mala si nechránený sex ? Nemala si veľa stresov tento mesiac? Toto môže byť veľa príčin. Buď si tehotná, alebo sa len uhniezdilo oplodnené vajíčko, vtedy zvykne byť takéto spojenie, alebo jemne krvácanie. Je aj ovulacne krvácanie, ale ovuláciu si vtedy zrejme nemala, jedine že by tvoj cyklus bol pekne rozhadzany, alebo nejaký hormonálny výkyv, alebo cysta. Treba si spraviť ten test, nepíšeš o iných príznakoch, či ti ešte niečo je, ale toto sú možnosti. Mne sa toto stalo len pri ovulacnom krvácaní, inak nie.

@anonym_94d22d Áno mala som nechránený sex mávam ho stále nedávame si pozor s priateľom keďže chceme dieťa. Robila som si tehotenský test ukázal že je pozitívny v stredu idem ku gynekológovi a uvidíme či to potvrdí aj on. Toto čo som písala som mala úplne prvý krát nikdy sa mi nestalo ze by som mala do mesiaca 2 krát menštruáciu a na druhy mesiac len také špinenie aj tie bolesti sú mi zvláštne že pri každej menštruáci sa idem roztrhnúť od bolesti a tento krát nič vôbec pohoda 😀 aj keď test ukázal ze je pozitívny nemusí to byť pravda. S priateľom sa už dlho snažíme o dieťa u gynekológa som bola je všetko v poriadku takže uvidím v stredu.... Inak ďakujem za odpovede všetkým ❤️

anonym_94d22d
2. nov 2025
@donna1661

@anonym_94d22d Áno mala som nechránený sex mávam ho stále nedávame si pozor s priateľom keďže chceme dieťa. Robila som si tehotenský test ukázal že je pozitívny v stredu idem ku gynekológovi a uvidíme či to potvrdí aj on. Toto čo som písala som mala úplne prvý krát nikdy sa mi nestalo ze by som mala do mesiaca 2 krát menštruáciu a na druhy mesiac len také špinenie aj tie bolesti sú mi zvláštne že pri každej menštruáci sa idem roztrhnúť od bolesti a tento krát nič vôbec pohoda 😀 aj keď test ukázal ze je pozitívny nemusí to byť pravda. S priateľom sa už dlho snažíme o dieťa u gynekológa som bola je všetko v poriadku takže uvidím v stredu.... Inak ďakujem za odpovede všetkým ❤️

@donna1661 super 🙂 tak držím palce nech sa tehotenstvo potvrdí a je všetko v poriadku ❤️😊

anonym_b82d1c
3. nov 2025

@donna1661 vyzerá to na cystu tie stejné príznaky a divná menštruácia a pozitivita testu a bola to ukážková cista u mojej segri

donna1661
autor
6. nov 2025

Ahoj ženy... Akurát som prišla od gynekológa tehotenstvo to nieje bohužiaľ😏 ale na druhej strane som rada že mi nič vážnejšie nenašiel je všetko v úplnom poriadku nemám cysti ani nič podobné ani infekcie a pod.. Ten tehotenský pozitívny test sa vraj stáva mnoho ženám... Vraj to môže byť len zmena prostredia aj keď stresy nemám a psychiku mam v poriadku tak môže aj to vplývať na menštruačný cyklus a možno to naozaj bude tým preto že sme sa s priateľom sťahovali 16.okt. Takže to bude naozaj tým.... Ale pán doktor mi odporučil nejaké vytaminy LejdyVita1 vraj dosť ženám to pomohlo tak uvidíme má niektorá z vám s tým skúsenosť? S tými vytaminmy?