Nevěra během těhotenství. S kterým jsem těhotná?
Dobrý den,obracím se na vás s dotazem,ale předpokládám,že 100procentní odpoved nedostanu.Byla jsem příteli nevěrná a zjistila jsem že jsem těhotná.Poslední MS byla 1.9. sex s přítelem 12.9. 13.9. 16.9. a 17.9.byla nevěrná noc.Již 23.9.jsem odpoledne objevila slabou čárku a 24.9.byl test ráno pěkně pozitivní.Test byl s citlivostí 10,cyklus mám 30 dní.Proto si myslím,že aby mi vyšel pozitivní test již 6-7 dní po styku je hloupost.Kdybych otěhotněla toho 12-13 test by byl pozitivní po nějákých 11-12 dnech a to je snad reálné.Proto si myslím že dítě je přítele.Míním správně?Děkuji vám mockrát za odpověď.
Upravil(a) barbina (Dnes 12:42)
Ahoj, ano, dobre to ratas, dieta by malo byt priatelove 🙂 Ale na 100% to zial nie je, to zistis az po porode 😀
Podla mna priatelove
@barbiina s tym testom 7 dni po oplodneni mozes mat pravdu. To sa vidi byt velmi skoro na tak jasnu pozitivitu. Z toho teoretickeho hladiska ten 12.-13.9. vyzera byt realnejsi. Samozrejme ti to potvrdit nikto bez testov DNA nedokaze, ale sanca ze by to bolo od priatela je vyssia, aspon tak mi to z tych poctov javi. ale istotu ti nikto nezaruci. kazdopadne nech ti to dopadne ako si zelas.
😀 a s mm sa ti to križovalo či ne?? mala si napísať, kedy si mala sex aj s manželom 🙂
mne prvy test vysiel pozitivne vzdy na 12 den po styku a 13 den uz to bolo jasne, ze su tam II teda skor priatelove ako s milencom, nech to tak aj je...
Gratulace, pokud pritele milujes a chces mu dat to nejcennejsi, babo je tveho pritele a ymslim ze i na 100%, i kdby jsi mela posunutou ovulaci, tak by ti nevysel test tak skoro pozitivni 🙂
vefi89 ona nema manzela 😀
podla mna tiež s priatelom a na bokovku sa vykasli, nerob si zbytocne problemy 😉
14 den od zaciatku menstruacie je najplodnejsi ak mu uslo toho 12-13 mas to od priatela spermia vydrzi neake 3 dni vnutri maternici.
su tu temy- ked si clovek povie-ako je rad,ze co ma doma a co vsetko nemusi riesit 😔 😔 😔
a odpoved- istotu nemas nikdy-len geneticke testy. ostatne nesudim.
No ale baby ovulácia je sviňa. Niekedy príde práve nie v čase ktorú očakávame. Existuje aj superovulácia, vyprovokovaná pri veľmi dobrom sexuálnom zážitku, a keď beriem do úvahy že dočasne zmenila sexuálneho partnera a každá zmena je príjemná .....
Ak si sa rozhodla si dieta nechat, tak si daj urobit testy otcovstva súkromne po narodení a budeš si na istom. Čo ti však nezávidím je čas kým sa to narodí . 😅
mozes byt tehotna s obomi. aj zazraky sa deju :D
podla mna priatelove aj ked prave ovulacia je svina. ak to chces velmi riesit daju sa spravit testy aj z plodovej vody pred porodom ak vydzris tak po porode cez anonymne testy bez toho aby o tom ktokolvek vedel. len je otazka ci sa tesis alebo nie a co bude dalej
Urcite priatelove 😀 6dni po ovulacii by si nemala pozitivny test - uhniezduje sa 6-7 den a chvilu trva, nez sa to dostane do systemu, test pozitivny najskor 8.-9. den
Ja si tiez myslim ze priatelove, ale tie testy by som si dala urobit.
Tak to nebola nevera behom tehotenstva, lebo ak si už bola tehotná, nevedela si o tom...Ja si myslím, že sa to nedá určiť, je to jednoducho na polovicu....príroda je zázračná a nevieš čo ti pripravila a ako ťa "odmenila" ... nestresuj sa tým koho je bábo, je tvoje a hotovo...poučila si sa a druhý krát toto asi neurobíš....Ale nejdem ťa súdiť, je to tvoja vec, sama musíš vedieť čo treba urobiť, možností máš viac. Pre tvoj pokoj si daj urobiť potom testy, ale určite to nerieš teraz, zbytočne sa stresuješ a v tehotenstve stres nepotrebuješ, može ti to ublížiť
Niekde som čítala, že žena veľakrát otehotnie práve pri nevere. Hromadí sa pri ňom viac adrenalínu a aj hormóny viac bláznia. Alebo možno "trest" 😀 😉
No podľa testu by to malo byť našťastie priateľove.
Ak miluješ priateľa, nerieš to, je priateľovo a zabudni na to čo bolo a teš sa, že budeš mamou. Skôr si premysli, prečo si priateľa podviedla a či si si istá, že viac sa Ti to nestane a chceš aby Tvoj priateľ bol aj otcom Tvojho dieťaťa. Samozrejme najlepšie by bolo sa zo všetkým priznať, no asi máloktorá sa zo strachu z toho, čo sa môže stať prizná. Máš to však hlavne ako poučenie do budúcnosti, dnes si však užívaj tehotenstvo a teš sa na ten malý zázrak čo príde 🙂

Myslím si tiež, že je priatelove.