icon

Neviem čo si mám myslieť - môže to byť falošne pozitívny test?

macka67
18. dec 2018

Ahojte baby. S manželom sa snažíme 2 a pol roka o bábo. 4.12. som bola v CAR, dr povedal, že mi prebehla ovulácia (takže rátam okolo 17-18 dc), dnes som 33 dc, menštruácia nikde.. robila som si najlacnejší test z dmky, nejaký baby top test. nechcela som kupovať drahší, že šak načo budem vyhadzovať za negatívne testy prachy.. tak som kúpila lacné.. hneď sa tam začala robiť druhá čiaročka.. môže to ukazovať falošne pozitívny výsledok? totižto teraz ak dostanem menštruáciu, mám začať brať clostil a idem na IUI. zato som kupovala testy lacné, aby som nejaké mala potom..

Strana
z2
macka67
autor
18. dec 2018

@seva22 no toho sa bojím ako čert kríža 😔 viem, že je to ešte veľmi skoro toto na to, aby som tešila.

macka67
autor
18. dec 2018

@whatever1 no dúfam, že aj ostatné testy vyjdú pozitívne.. budeme mať pre rodičov super darček ak je to pravda 🙂

seva22
18. dec 2018

@macka67 ja ked som prvykrat otehotnela,tak som si od zaciatku uz predstavovala,ako kocikujem...a potom bum,potrat v 10tt...teraz druhe tehu som bola ako na prasky cely prvy trimester, na tabletkach, na vecko som chodila jak na popravu:( a este dlho dlhooo v druhom trimestri mi trvalo kym som si zacala tehu uzivat🙂 ale stale sa bojim,myslim ze zena ktora to nezazila,nepochopi...zelam ti zo srdca,aby sa to tebe nestalo ;)

evalin88
18. dec 2018

Ja som si robila ten isty test. A dnes ma 8 mesiacov gratulujem.😊😊😊😊 Este nez som to oznam8la oteckovi, volala som kamoske tiez snazilke.. ci to nemoze byt omyl 🤣🤣🤣

macka67
autor
18. dec 2018

@seva22 ďakujem ❤ budem myslieť pozitívne, ale bojím sa tej bolesti v podbrušku

macka67
autor
18. dec 2018

@evalin88 no ja som hneď kamarátke posielala fotku, že či to nemôže byť nejaký zlý test. po 2 a pol roku vidieť 2 čiarky je dosť šok.

sasunka
18. dec 2018

@macka67 Mna bolelo presne ako pises, bola som si ista ze dostanem MS ale uz neprisla.

majcika
18. dec 2018

@macka67 vyzera krasne pozitivne. Mna v tehu pred terminom tsk bolelo podbrusko ako na ms, ze som myslela, ze mi urve spodok. Nikdy pred ani po porode ma to nebolelo len v tehu a v den porodu😊drzim silno paste

st44
18. dec 2018

Hlavne nestresuj, neboj sa a vsetko bude vporiadku. Podla testu si tehu. Tak bud v pokoji, a pomaly sa mozes zacat tesit. Drzim palce aby ste boli zdravi a aby ti to dobre dopadlo. Ta bolest v brusku je normalna, aj ja som to mala.

mogaa
18. dec 2018

Rodine by som to zatiaľ nehovorila, predsa len je to ešte len začiatok a stať sa môže všeličo....S lekárom tiež počkaj, stačí po novom roku.

19nikuska95
18. dec 2018

@macka67 ahoj, ja som si robila test v deň očakávanej MS a hneď bol pozitívny úplne slabú linka ciarocka, bolesti podbruška a krížov ako keby som mala dostať menzes, ten nedošiel, teraz som už momentálne v 20tt a bolesti mávam stále zo začiatku je to uhniezdovanie a potom keď som bolesti spomenula Dr tak hneď sono a usmiala sa ze no pozrime sa prečo tie bolesti bábo radtie každým dnom, je to hotovy zázrak aky spád rýchly ten rast naberá 😍😍❤️❤️ neboj sa a držím palce aby bolo všetko v poriadku

macka67
autor
18. dec 2018

@mogaa ja viem, že stať sa môže hocičo, ale rodičom sme vraveli že nás čaká inseminácia okolo nového roka, takže sa určite budú vypytovať ako to s nami vyzerá. zas klamať nechcem.

mogaa
18. dec 2018

@macka67 nemusíš klamať, len povedz že asi s insemináciou počkáte že možno nebude treba🙂🙂🙂ak by sa spýtali🙂🙂🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
macka67
autor
19. dec 2018

Dievčatá tak včera poobede som skúšala inú značku testu, bol pozitívny.. a dnes ráno som spravila druhý ten drogériový a bola druhá čiarka o niečo silnejšia. len sa bojím tých bolestí. mám sedavé zamestnanie a keď tu sedím tak dlho, tak ma fakt dosť bolia kríže a aj podbruško.. určite je to v poriadku?☹

hennyinnsbruck
19. dec 2018

@macka67 par zien ti pisalo ze je to normalne..co chces pocut?? Nie nieje??? Prestan zena...

majcika
19. dec 2018

@macka67 prestan sa pozorovat. Ak si tehotna, tak si ci ta pichneci nie. MS nikde, pozitiv test a ty sa tu mienis poka..kat z obcasneho pichnutia. Nic pozitivne ti tento strach neprinesie okrem stiahnuteho svalstva a stuhnutia. Telo musi dychat naberat energiu na vyzivu dietata a nie stracat kvoli strachom, ktore su v tvojom pripade z nicoho. Ak tam babo nie je ms dostanes.

hennyinnsbruck
19. dec 2018

@majcika
@macka67 a to bude este horsie neboj 😂😂😂😂 mozno zvracanie, bolesti vselijake neidentifikovatelne😂😂😂😂😂 zapcha, mozno migreny, ajaj😂😂😂😉😉😉

macka67
autor
19. dec 2018

@hennyinnsbruck 😲😅 ako je mi jedno, nech ma bolí čo chce, nech zvraciam, len nech sa to bábo narodí 🙏 ja som ešte stále v šoku z toho celého. a nikdy som tehotná nebola, tak neviem či je tá bolesť v poriadku. @majcika @hennyinnsbruck tak vám budem veriť baby 🙂

hennyinnsbruck
19. dec 2018

@macka67 nam never pre boha🤔😳😂😂😂.... Ale hadam sa nemylime... Proste ked to cele zhrnieme, bud kludna a mysli pozitivne..

macka67
autor
19. dec 2018

@hennyinnsbruck snažím sa myslieť pozitívne. len gynekológ má už asi dovolenku, vypnuté číslo.. chcela som sa ho spýtať, či je to v poriadku. a doktor z caru mi povedal, nech sa objednám na ultrazvuk, či je všetko ok. len teraz aj tak ešte nie je nič vidno určite. len tie kríže ma aktuálne teraz moc moc bolia.. ☹

hennyinnsbruck
19. dec 2018

@macka67 veru este je skoro... Pockaj do Januara

danidanika
19. dec 2018

Blahozelam,

sivana09
31. dec 2018

@macka67 ahoj, gratulujem. Nejake novinky u teba?

macka67
autor
3. jan 2019

@sivana09 ahoj😊 no musim cakat do 10teho na kontrolu. Tam sa dozviem viac.

44simina44
19. apr 2022

@macka67
Ahooj no ako si dopadla? Som zvedavá 😍 si tehuľka?

Strana
z2