icon

Neviem co si myslieť - pri menštruácii idú zo mňa kusy.

27. nov 2019

Ahojte, tento mesiac sme mali 2x nechránený sex. 1x 4 dni po MS a druhy x na ovuláciu.. Tento piatok by mala prísť MS.. Dva dni do zadu som si spravila test (viem skoro) bol tam duch.. Nešlo ani odfotiť...no MS prišla dnes v noci...ale úplne kuse zo mňa idú 🙄 viem theitna nemôžem byť keď prišla ms.. Len nikdy som nemala takú silnú menštruáciu.. Síce bábätku by sme sa potešili. Nevadí ideme ďalej 😊

simsalabim
27. nov 2019

Ak je taka silna ms, tehotna urcite nie si.

autor
27. nov 2019

@simsalabim aj som si to myslela, nevadí. Ideme dalej 😊

bettina098
28. nov 2019

Ahoj, možno islo o biochemické tehu.drzim palce v ďalšom cykle.

nini1010
28. nov 2019

Mozno biochemicke.To znamena ze sa aj vajko oplodnilo ale neuchytilo na stene maternice.Takto skonci prvou menstruaciou az 50%vsetkych tehotenstiev.Zena ani nestihne zistit ze nejake tehotenstvo bolo,iba z pozitivneho testu.Aj mne sa to stalo.

autor
28. nov 2019

@nini1010 nikdy som nemala takúto MS, že hneď prvý deň a išli by zo mňa strašne kuse 🙄 co môže spôsobiť to, že sa to neuchytí? Stres? Preťaženie? Bo mam doma aj 1,5 neho čertíka 😊

nini1010
28. nov 2019

Absolutne nic co moze zena ovplyvnit.Tam je sanca naozaj 50:50 a je to fyziologicka zalezitost.Niekedy je embryjko slabunke,nezivotaschopne a hned sa vyplavi,alebo sa uchyti na nie najlepsie miesto v maternici a neudrzi sa.Preto je to naozaj 50:50.