Nevoľnosť a menzes. Môžem byť tehotná?
ahojte maminky
moj problem spociva v tom.ze 25.11 som mala rannu nevolnost zvracala som bolo mi velmi zle..
26,11 som dostala menzes... ktory stale mam,ale dnes rano mi doslo zase nevolno... urobila som si kavu ja pijem nalacno co viem ze by som nemala zapalila som si vypila trochu kavy a citila som ze mi nieje dobre. citila som ze mi srdce rychlejsie bije... sla som si lahnut a po 10 minutach to prislo ako som tak lezala ma zacalo z nicoho nic naduvat povedala som si ze to zvladnem a prejde to no zial nie zase som zvracala a bolo mi strasne zle... ale po nejalych 15, minutach sa mi ulavilo a je mi zase dobre... vcera mi bolo dobre vypila som kavu zapalila si a nic bolo mi dobre... no dnes ma to chytilo zase. tak rozmyslam ci je mozne mat normalnh menstruaciu a mam silnu vzdy prve 2dni a byt tehotna... citala som niekde ze niektore zeny zvracaju aj pred menzes ale ja aj pocas nej... najde sa mamicka ktora ma s tymto osobnu akusenost ? dakujen
zankaj
a mala si cistu krv alebo normalny menzes?
@tanickaskorokubikova dakujeme velmi pekne 🙂
zankaj
ako myslim ci si mala aj tie guce zrazene lebo ja mam taku jedna holka tu pisala ze ked mam normalny menzes ze tehotna niesom a za dnesny den od rana som zvracala ale 6krat uz... ☹ a este trochu mi je tak zle a to som pila len malinovku a vsetko slo zo mba von. teraz lezkam a taka slabunka sa citim taka vycucnuta...
tanickaskorokubikova
tak ako to je? bud je normalnu y menzes alebo len cista krv... ?
zankaj
mala som aj busenie srdca po zvracani ja neviem ci od strachu uz co sa to somnou deje... neviem skusim si kupit tesy
ahojte zienky🙂 ja mam tiez otazocku na vas- neviem ci to nevadi, ze sa pytam ked je tu uz rozbehnuta diskusia-som tu nova. Takze, s mojim priatelom sme pred 16 dnami mali nechraneny styk,a dva dni pred tym tiez. Pravdepodobne to boli moje plodne dni kedze cyklus mam vacsinou pravidelny(28dni) a menzes som mala1.11. no potom som dalsiu dostala o 4 dni skor a bola uplne ina ! (normalne mam neskutocne bolesti a velmi silne krvacanie hlavne prve 2-3 dni) no teraz to bolo len jemne krvacanie + spinenie a trvalo to len 3-4 dni a ziadne velke bolesti. Dnes ubehlo teda 16 dni a robila som si druhy test = oba boli negativne , ale bola som aj vo velkom strese-moze to byt aj tym?. No to ako sa citim je zvlastne , lebo je mi uz tyzden a pol nevolno od zaludka (budim sa na to aj v noci) nechuti mi jest, vela veci mi smrdi a boli ma hlava,som unavena a v podbrusku citim obcas cudne pichnutie alebo taku jemnu bolest , prsia ma sice nebolia ale stale ich mam take naliate ako pred menzesom, ale nie velmi . Poradte mi ak ste mali niekto podobnu skusenost. Mimku by sme sa potesili preto ma to velmi trapi, hlavne ten negativny test (ale nepatril k tym kvalitnejsim len za 2 ecka :( za kazdu odpoved veeeelmi dakujem.
@enigma7 moze to byt hocico, stres, zly zivotny styl, tehotenstvo... a boleli ta aj prsia? pretoze ked som otehotnela ja tak ma strasne boleli... aj podla mna si sprav testy alebo zajdi k Dr.
Pred casom som mala aj ja silne busenie srdca ked som pila kavu, ja ju pijem vzdy moc silnu a nikdy mi to nevadilo ale musela som ju teraz zredukovat, skus aj ty nepit kavu nalacno a nenej fajcit, mozno to prejde. A ako si na tom so spankom?
@jasminetea ja neviem co to moze byt, no ved skus ist k Dr. a ked chcete miminko ta skusajte dalej. Vela stastia prajem 🙂
talula
Skoncila som v nemocmici a mam nejaku virozku ;(

@zankaj jeeej tak to je bojovníčka gratulujem, nech ste zdravý 😉