icon

Nevoľnosť po menštruácii

liliana1997
Včera o 14:29

Je to pozitívne alebo negatívne .... Som 12 dní po slabej ms a cítim sa čudne je mi nevoľno napína má na zvracanie

Nevoľnosť po menštruácii
crazy_cat_lady
Včera o 14:31

Ja vidim iba jednu ciarku

anonym_03fcfc
Včera o 14:32

Ja vidim negativny test a vo vzduchu crevnu chripku

liliana1997
autor
Včera o 14:46
@anonym_03fcfc

Ja vidim negativny test a vo vzduchu crevnu chripku

@anonym_03fcfc Bože to by ste neboli by kebi ste nemali nijaké pripomienky pekne sa vás pýtam na vaš názor

liliana1997
autor
Včera o 14:46
@crazy_cat_lady

Ja vidim iba jednu ciarku

@crazy_cat_lady Na živo to viediet lepšie

domka222
Včera o 14:52

12 dní po slabej ms a s príznakmi by to bolo už jasné

crazy_cat_lady
Včera o 14:52
@liliana1997

@crazy_cat_lady Na živo to viediet lepšie

@liliana1997 ak tam ma byt druha ciarka, tak tam bude..testuj o dva dni a uvidis

anonym_03fcfc
Včera o 14:57
@liliana1997

@anonym_03fcfc Bože to by ste neboli by kebi ste nemali nijaké pripomienky pekne sa vás pýtam na vaš názor

@liliana1997 zltako ake pripomienky... Mas negativny test tak moc ze ani ty sama nevies najst tu druhu ciarku, tak co cakas, ze ja ti poviem ze si tehotna aby si bola spokojna.... Takto svet nefunguje

januska12323
Včera o 14:59

Ak tam vidíš druhú čiarku odporúčam očné, nie je ani náznak.

jblheart
Včera o 15:02

Vidím koberec nevalného vkusu, test ktorý je až príliš ružový podľa môjho názoru a JEDNU čiarku.

stellarstar
Včera o 15:23

Ak si 12 d po ms tak ti nastupuje ovu a keby si bola tehu máš koľajnice že ti oči vypichne. Črevná chrípka ide, moja mama už stým celý den úbohá leží

deti95060810
Včera o 15:35
@jblheart

Vidím koberec nevalného vkusu, test ktorý je až príliš ružový podľa môjho názoru a JEDNU čiarku.

@jblheart koberec si si mohla odpustiť. Ale ak sa ospravedlniš autorke, všetko sa ti prepáči.

jblheart
Včera o 15:41
@deti95060810

@jblheart koberec si si mohla odpustiť. Ale ak sa ospravedlniš autorke, všetko sa ti prepáči.

@deti95060810 Ok teda, ospravedlňujem sa autorke a aj pánu kobercu.. Po druhom pozretí tam stále vidím jednu čiarku na teste príliš ružovom ale je položený na NAJKRAJŠOM koberci aký som kedy videl. 👍

liliana1997
autor
Včera o 16:09
@jblheart

@jblheart Že vraj koberec je to deka ... 😂😂😂

jblheart
Včera o 16:16
@liliana1997

@jblheart Že vraj koberec je to deka ... 😂😂😂

@liliana1997 Takže som sa zbytočne ospravedlňoval kobercu ktorý sa nakoniec identifikuje ako deka ? Čo už 😂

kessica87
Včera o 21:01
@jblheart

@liliana1997 Takže som sa zbytočne ospravedlňoval kobercu ktorý sa nakoniec identifikuje ako deka ? Čo už 😂

@jblheart a ty tu vlastne čo robíš? 🙄