icon

Nevoľnosť pri ukončení menštruácie. Je tam vidieť ducha?

dada1617
9. máj 2022

Dnes cely den krce v mieste maternice ale az take ze som musela lezat menštruácia končí a napadlo ma kedze je mozne otehotniet kedykoľvek aj pred menstruaciou... Prsia ma nebolia prvy krat neboleli ani pred menstruaciou... Jedine prudke zmeny nalad precitlivenost... Nevolnost pocas cestovania... Zavraty... O bábätko sa snazime cca skoro rok je tam prosim nieco vidiet?

Nevoľnosť pri ukončení menštruácie. Je tam vidieť ducha?Nevoľnosť pri ukončení menštruácie. Je tam vidieť ducha?
terina25
9. máj 2022

@dada1617 ja tam zial nevidim nic

aurina
9. máj 2022

@dada1617 nic tam nie je a tieto testy pepino ukazuju duchov aj ked nemaju, takze urcite pouzivat ine

vierkainka
9. máj 2022

Pepino nie sú veľmi spoľahlivé testy,často duchuju.

rachel36a
9. máj 2022

Nie nic tam nie je

pinaofina
9. máj 2022

@dada1617 príznaky ako nevoľnosť začínajú obvykle trošku neskôr. Skús o pár dní, inak to asi bude tou menštruáciou.

dada1617
autor
Autor odpoveď zmazal
dada1617
autor
9. máj 2022

@aurina ktore su take lepšie prosim?

sense
9. máj 2022

Negativny

aurina
9. máj 2022

@dada1617 podla mna gs mamatest

dada1617
autor
9. máj 2022

@aurina ďakujem

martinka13
9. máj 2022

Nič tam nie je

petamich
9. máj 2022

nechcem sa ta skutocne dotknut ale mas normalne silnu menstruaciu, tak preco si myslis, ze si tehotna? test je negativny a tie povedacky o tom ako otehotneli aj pocas menstruacie, tak tych je asi tak jedna z miliona, len tu na MK je zahade vysoke percento, minimalne tych co sa to stalo ich kamoske 🤷‍♀️

dada1617
autor
9. máj 2022

@petamich práveže uz menštruáciu skoro nemam len mierne akoby spinenie....

dada1617
autor
9. máj 2022

@petamich mam zname ktore otehotneli aj cez menštruáciu.... U mna ten pripad nieje...

petamich
9. máj 2022

@dada1617 musela by si ovulovat cez menstruaciu, co je priam zazracne oplodnenie, kedze vystelka maternice prave "odisla" s menstruaciou a oplodnene vajicko (co uz je ojedinela vec, taka ovulacia), sa nema kde uhniezdit, preto som napisala jedna z milion, nechcem sa nejako hadat alebo dotahovat, uprimne prajem kazdej, ktora tuzi po dietati, aby sa im podarilo a hocikedy 🙂 to je len moj osobny nazor, ze to podla mna je pravdepodobnost bliziaca sa nule, taketo otehotnenie

dada1617
autor
9. máj 2022

@petamich ja to chapem 🙂 len ja som neriesila otehotnenie pocas menštruácie ale este pred co by mohol byt moj pripad kedze aj ovulacie moze byt kludne aj pred menstruaciou... ☺️ Keby vyslo jasne ze by to bolo naaaj

stela567
27. dec 2024

@dada1617 ako si prosím dopadla?

dada1617
autor
27. dec 2024

@stela567 2 mesiace nato som otehotnela ale zároveň prisla v ten rok o to bábätko