icon

Nevoľnosti

lucylliana
19. feb 2022

Babuľky tie čo ste mali nevoľnosti od kedy ste ich asi mali? Lebo som teraz otvorila chladničku a v tom momente ma tak naplo že dovidenia. Inak klasika naliate prsia nafúknuté podbruško s pichaním ako pri PMS.

cherry_cherry
19. feb 2022

Od cca 6-7 tyzdna, pri mne to urcite nebolo medzi prvymi priznakmi. Pri prvej dcere bola prva vec, co bola ina, ze mi inak vonalo jedlo. Pri druhej dcere, vobec nic, iba pozitivny test. Zato potom prisli v 7 tyzdni nevolnosti, ktore ma neopustili az do porodu...

dadulamamula
19. feb 2022

@lucylliana jako mne keď meškalo už tie 2ctyzdne krámy, tedty negatívne, má natiahlo z veľkonočného šalátu 🤣 babka mi vraví ty určite budeš tehotná.. Po tých 2 týždňoch som mala konečne test pzotiviny a mam 4 r chlapčeka... Ale nevoľnosti kde som až grcala začali asi od toho 7-8tt do 20tt a na pôrodnej slae som grcala každú kontrakcie a pri dcére od 9tt vtedy som bola aj v nemocnici a skončili týždeň pred pôrodom.. Pôrod som si užila lebo som negrcala 🤣

lenuska9999
19. feb 2022

@lucylliana asi tak od 6. Týždňa

mergimar
19. feb 2022

@lucylliana Pre mňa to bol môj prvý príznak. Napínalo ma zo všetkého. A potom som už aj vracala zo všetkého možného.

7eliska7
20. feb 2022

@lucylliana od 6 týždňa.

lucylliana
autor
20. feb 2022

Ďakujem tak to bolo až pri vyššom HCG. Uvidím čo sa bude diať nasledujuce dni či príde alebo