Nevoľnosti a bolesti. Som tehotná?
Cawte babulky...poviem Vám môj pribeh
Minulý Mesiac som mala bolesti na ľavej strane podbruska,pichanie do maternice l..rozhodla som sa nedobrala Blistro HAK (3.mesiac som ho brala) aby MS skôr prisla,ajtak bolo a uplne sa mi ulavilo.
Po konzultácii s lekarkou som lieky zacala az na 9.deň (odporučila použiť i inú Ochranu,ktorá nebola keďže som dúfala že sa niečo Predsa len môže zadarit...
V poslednej chvíli som zistila že ja mam len tie 4tbl.čo som minulý mesiac nedobrala..
Tak zrovna lekárka neordinovala par dni... Tak som ostala bez HAK...
Priatel prišiel po pár Týždňoch domov na týždeň ..tak viete ako to býva... Cucky-mucky viackrát.. Všetko Naplno... Cez ten týždeň som bola ozaj moc naladova..mozno len unavena z novej práce,ale ozaj výbušná..čo
Si myslím žeby Bolo skoro na prejavy tehotenstva..Od zacatia menštruácie na 12-13den sme Večer mali tiež Pohl.styk tiež. Naplno..
A ďalší Deň ráno, zobudím Sa.. Mením. Gatky..a ony krvavé...čo Trvalo 2dni,potom len bledohnede špinenie..pravdepodobne to bola ovulácia,ale nikdy Som toto nemala pri ovulacii..vcera som navstivila DR.a nevidela ani cystu,ani zápal nič..ale ak dobré ratam to by bolo este aj skoro aj na zistenie tehotenstva..kedze dnes Mam 4.deň po tej krvacajucej ovulacii..baby keďže deň predtým Sme mali pohl styk....môžem byť S toho tehu? Keďže. Spermie žijú 24-48h.vnutri...ale Vajíčko je plodné Len 12h.????
Pred vcerom v robote som si kupila tresku ptm som ju vyhodila uz som nemala na nu chut..guláš nabrala po chvíli ho vyliala lebo mi prišiel taký Mastný....občas Citim bolest v podbrusku taký tlak. V ľavej strane brucha..vcera vecer som mala brutal chut na.pivo...dala som si,a zajedala koláčom a s melooonom...a veľakrát Mávam silnu kyselinu...co myslíte? Je to len v hlave,alebo môžem Dačo čakať?
Aj dnes. Rano mi bolo. Tak nevoľno,a pobolieva ma podbrusku akoby pred MS ale veľmi jemné oproti MS bolestiam
Skúsenosťi prosiiiiim dikiii
Kamoskina mama vedela 2. den po otehotneni ze je tehotna, bolo jej nevolno alebo nieco take- pri oboch detoch. Takze mozne je ozaj vsetko. Ale verdikt sa dozvies az z testu, a pozit moze byt kludne aj neskor, aj tyzden po vynechani. Vzdy treba aj dufat.
Máme všetko vyjasnene o to sa nebojím len som dufala ze to moze prist i skôr..uvidím čo bude.ak nič tak si pockaam
@fokuska... A ďakujem...takže je možné ze ak mam maslovyty výtok taky hustejsi a podrusko pobolievanie ze asi mam teda ovulku teraz?
@zltyslonik Nemusel ju hned nakazit. HAK rozhadze cyklus, moze aj pH a celkove prostredie, ked vysadila a nedobrala balenie, tak telo sa z toho spamatava.
Muz prisiel na prvy rocik prvorodeneho este som spinila po ms no uz ked som prestala a na to ma zacalo pobolievat brucho znova na ms uz som vedela ze sa tam nieco deje ze to vyslo.veru doma mi nik neveril ako to mozem tak skoro vediet a v den ms krasny tehu test pozitivny a to nam stacil jeden krat pohlavny styk.tak ako pri malej raz si nedat pozor a o 2 tyzdne ciarky riadne.
@carla232 podla mna si krvacala mimo cyklu kvoli tej rozhadzanej HAK. vysad ju, neber ju, ked chces dieta. co sa tyka priznakov, podla mna sa prilise sledujes a namyslas si.
ja som ani tyzden po meskajucej ms nemala ziadne priznaky - test pozitivny az po tyzdni a to bol jediny prizna na dlho . dalsi bola len unava a rastuce brucho 🙂
Prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@carla232 4 deň po ovulácii určite nemôžeš mat tak vysokú hladinu hormónov aby vznikali u teba výkyvy, či už nálad alebo chute ... 4 dni po ovulácii vajíčko nie je ešte ani uchytené v maternici :((( Ja by som to skôr tipovala na hormonálnu nerovnováhu kvôli nesprávne užívanym liekom :(
@katrinka34 vďaka že ešte stále píšete do tohto príspevku aj po roku hahahah no uz mam dcérku

@carla232 Aha tak, uz rozumiem preco si tak dufala. Vies, myslim si, ze sa teraz prehnane sledujes pretoze by si si velmi priala byt tehotna.
Mozno je ale lepsie vopred si predstavy o buducnosti s partnerom vyjasnit, aby sa nestali, ze ak sa "nahodou" podari, tak ho nakoniec nebude chciet a dokonca sa preto rozidete. Je dobre a pre mna osobne nevyhnutne mat taketo veci vyjasnene pred svadbou / spolocnou investiciou do byvania / babatkom.