icon

Nezabrala tabletka "po"?

Ahojte potrebujem pomoct 🙂 28.4 som mala s priatelom nechraneni pohl. styk a on sa do mna spravil tak o 30 hodin na to som zobrala tabletku "po"..A 7.5 som mala dostat menstruaciu a stale nic..Mam bolesti uz tyzden aj nieco ako pred menstruaciou ale ona stale nikde...Myslite ze tabletka nezabrala a tehotensky test si uz mozem spravit?

jessica1996
•
10. máj 2015

tá tabletka ti teraz uplne rozhádzala cyklus.. nemusí ti prísť aj dalšie 2 mesiace menzes a nemusíš byť tehu... každý organizmus vníma tu tabletku ináč, a je rozne citlivý ..ale vacsinou to dosť rozhádže... a zbytočne si budeš ešte robiť tehu test podla mna ti ešte nič neukáže

adel222
•
10. máj 2015

28.4. by si nemala mat plodne dni, ide zrejme ozaj o rozhasenie cyklu ale vsak sprav si test aj ked ja tiez myslim, ze by este neukazal nic aj keby si bola

jane338
•
10. máj 2015

tabletkou sa ti rozhodil cyklus..a aj ja si myslim, ze na test je este skoro

janeviemcosatosnamideje
autor
•
10. máj 2015

25 nie 28 pomylila som sa a vychazdalo to den po plodnych dnoch ..A ako ja som v pohode len priatel stresuje lebo mi byva zle ale to keby som tehotna este tazko to mozu byt priznaky tehotenstva ale tak vyzvetlite mu to..

sibalka21
•
10. máj 2015

Nie si tehotna nemusis sa bat, tabletka po je humus a rozhadze ti to cely organizmus... A do buducna nemusis zakladat tri rovnyke temy

janeviemcosatosnamideje
autor
•
10. máj 2015

@sibalka21 na to ze sa zalozili dve temy som komentovala v tej predoslej ze to nebolo naschval ;)

marca12
•
10. máj 2015

@janeviemcosatosnamideje mne sa po poziti tabletky po velmi rozhadzal cyklus.nestresuj,menzes pride neskor

martina0220
•
Autor odpoveď zmazal
•
sheila72
•
11. máj 2015

Podľa mňa môžeš skúsiť, mne tiež nezabrala.

xevulax
•
11. máj 2015

Urob si testtehu by uz mohol ukazat