Nezvyčajné príznaky pred menštruáciou
Baby , mala niektorá podobnú skúsenosť ?
4dni pred ms som pociťovala menštruačné bolesti , bolesť pŕs , menstruacia mala prísť 12.3 ale meškala , s tým že bolesť pŕs mám do dnes a o niečo viac , menstruacia prišla avšak veľmi slabá , predtým než som zbadala že som to dostala som na nohavickach mala mierne hnedkastý hlien a po čase prišla aj krv ale slabučká , menštruáciu zvyknem mávať neskutočne silnú už prvý deň.
Test budem skúšať zajtra ja len pre zvedavosť či niektorá nemala niečo podobne 😕 kiež by som bola v tom.
no si aj budeš...😉
u mňa to bolo tehu
@cukroska kiež by 💗🙏
@deti95060810 veľmi dúfam , a môžem sa opýtať ? V pohode môžem urobiť test aj keď teda troška krvacam ?
A ak sa mi teda krv spustí riadne tak to už asi tehotenstvo nebude však ? 😅
Mavam to tak posledny polrok kazdy mesiac. Tehotna nie som. Ale tebe drzim palce autorka 🙂
@hankab Ďakujem ti 💗 , mne sa toto ešte nestalo tak preto tá zvedavosť
Držím palce
@cukroska Ďakujem 💗
Ja som vždy vedela, že som tehotná už skôr. Ja som sa aj smiala, že ja si nemusím robiť test určite. Mňa vždy začali bolieť tak prsia, tak inak ako pred krámami a počas nich.To bol vždy môj prvý príznak.Také citlivé, až bolestivé bradavky, zväčšili sa mi veľmi prsia. .a začali mi vadiť pachy.Uz som vedela koľká bije..Cítila som sa proste inak skôr ako mali prísť krámy.A bolelo ma aj brucho ako pred menzesom.A pri druhom som mala bledulinký ruzový ako výtok.Ak veľmi túžiš po bábätku,veľmi ti držím palce.Daj vediet potom.
@cukroska akože teraz som sa citila aj ja nejak inak , nesedeli mi bolesti cca pred týždňom ako pri ms , bolesť pŕs ktoré pretravavaju , potom meškanie ms nakoniec slabá manestruacia prišla
Ale bola som na záchode a spustilo sa viac krvy takže asi len meškala 😑
No tak škoda..nabudúce to snáď vyjde. Áno, meškať môže aj stresom,prechladnutím,hormonálne zmeny, dôvodov býva viac..
Ahoj, u mňa čosi podobné. Zatiaľ ešte mávam menštruáciu no predĺžený cyklus (viac ako 40 dní).
Test z lekárne, opakovane mi potvrdil menopauzu.
Menštruáciu vo 02/2025 som mala od 21.2. 4 dni, ďalšie mi vychádzali podľa menštruačného kalendára až na 11.4. no už dnes , 15.03. sa u mňa objavilo krvácanie aj kŕče ako pri menštruácii. Musela som si ísť kúpiť menštruačné vložky nakoľko intimky nestačili.
14.03. som mala krvácanie tiež no slabšie ako 15.03. V moči bola aj krv. Dňa 15.03. v čase 17:30 už moč v krvi nebola a na vložke slabo. Kŕče naďalej pociťujem. Budem to určite sledovať. Nerozumiem tomu či je to krvácanie mimo cyklu alebo to je krvácanie ovulacne keďže o pár dní by som mala mať ovuláciu podľa kalendára. Tehotná určite nie som a ovulacny test negatívny výsledok.
Vo februári pred 21.2. som mala hnedý výtok, občas s krvou. Toto trvalo niekoľko dní dva kým prišla menštruácia. Vtedy som to konzultovala aj s mojím gynekológom, ktorý mi povedal, že je to bežný jav.

Môžeš byť tehotná