Nič na sone nevidieť
Ahojte dnes som bola na sone od poslednej ms mam 6ty tyzden no na sone nič nieje 😪vôbec to nechapem testy pozytyvne aj krv 2krat a na sone nič som stoho smutná
Ja som bola v 6 tyždni doktor povedal že je velmi male že ho ani zmerať nevie a nevyzerá to dobre... o tyždeň už bilo srdiečko a dnes taham 15 tyždeň....hlavne sa hoď do kludu všetko zavisi aj od cyklu mohol byť posunuty aj od kvality sona ake doktor má
Ja keď som bola prvýkrát na sone, bola som 4tt+5 a bolo vidno len gestačný vak. Teraz som 21tt+1. Držím palce 👏
Nechapem tu lekarku nepovedala mi ani ze ci som alebo niesom tehotna ze ona nevie ale asi nie a v krvy mam hcg a aj testy mam pozytivne nekrvacam ale beriem duphaston ona vravi ze kvoli tomu sa mi nespusti ms tak co znamenaju potom tie testy toto je fakt hrozné 🥲
Išla si tam moc skoro. Práve kvôli tomu sa ma chodiť cca. 8tt+. Ja som bola v 7tt a tiež nič nevidel, nic nepovedal, lebo NEVEDEL.
O 2tt uz bolo ❤
Tak vieš oni Dr sa musia držať faktov. Ja som tiež tak bola. Mala som byt 6-ty týždeň no nič nebolo vidieť. Krv hcg síce stúpalo ale podľa Dr nie tak ako by malo a nakoniec keď som bola o 2 týždne už bolo vidieť dutinku a s babom. A mala som posunutú ovulaciu nakoniec. Takze treba veriť že je všetko ok
Ono nevadi, ze nie je este nic vidiet. Niektore zienky to takm maju, ze sa im na sone ukaze az neskor. Takze sa hlavne ukludni a neboj vsetko bude dobre
Zabudla som napisat hcg mam 8 000
Tak to už aj na sone videla babo
Hcg 8000 je už veľa, to už by musela niečo vidieť. Kedy ideš na kontrolu?
Zavisi aj od kvality jej sona.Na tvojom mieste by som si zaplatila sono v sukromnej ambulancii.Co je to za amaterku ze mas hcg 8000 a ona nic nevidi.Jak nic?Akoze nevidela ani zltkovy vak,ani ze sa v maternici nieco deje alebo dialo?Nerozumiem takemuto pristupu.Urcite by som si zaplatila sono inde.
@maminkadeticiek nie nič nevidela robila mi vaginalne sono ani ja to nechapem stale nad tym premýšlam u nás v meste takáožnost nieje stym sonom co by som zaplatila rozmyslam ci nepojdem na pohotovost na kontrolu ku gyn mam ist len 14.12
Nepises odkiaľ si. Treba ísť bud do nemocnice, alebo normalne na súkromnú kliniku za poplatok. Za pokoj tvojej duše to rozhodne stoji
Určite choď na pohotovosť, veď ak by to bolo trebárs mimomaternicové, tak 14.12 by už mohlo byť aj neskoro. Veľmi zvláštny prístup doktorky
@majki_ki mimomaternicove vylucila na sone ze nic nevidi mimo a hcg mi stúpa tak dufam ze to nieje mimomaternicové pojdem piatok do ks na sono do centra
Tak tomu nerozumiem, lebo hcg je dosť vysoké na to, že nevidí vôbec nič
@majki_ki povedala ze to je este skoro od toho kedy som otehotnela moze byt 4tyzdne a som aj plnšej postavy a že maternicu prekriva traviaci system ja ju nechapem ked som isla na sono bola som si ista ze tam bude aspon bodka ale že nič to ma zaskočilo
Čo som zbežne pozerala tabuľky tak tvoje hcg zodpovedá dokonca až 6tt, inak tie reči doktorky sú fakt hrozne žvásty, že maternicu prekrýva tráviaci systém :D alebo je možnosť, že má predpotopne sono, fakt ja by som na tvojom mieste pre pokoj v duši išla na pohotovost, aby ma videl aj iný lekár a iným sonom
@majki_ki tak bola som dnes vsetko je v poriadku mame aj srdiečko som 6+1
Prosím ťa, fakt po tomto všetkom výmen doktorku :D lebo to musí byť dobrý prípad. Aby povedala, že tam nič nie je a o dva dni zrazu aj plod a srdiečko na pohtovosti. Fakt ak máš možnosť tak prestup inam, k prvému v mesiaci sa dá vždy prejsť 🙂. Gratulujem a prajem bezproblémové tehotenstvo 🙂
Gratulujeeeem ❤️
@majki_ki urcite to urobim ďakujem verim že vsetko bude dobré
@betkaulicna dakujem

môže byť ešte veľmi skoro, ja som bola tiež v 6 týždni a bolo vidno len vak, plod nie 😊 nerob si zbytočne stres, najlepšie je ísť na ultrazvuk okolo 8 týždňa to už by malo byť bábo vidno