icon

Nie je to slabá čiarka?

natalia_r
18. júl 2023

Baby nie je nejaka slaba na to ze meska 6 dni ms? Cakala som ze bude rovnako silna ako testovacia, alebo myslite ze je to takto ok, ma niektora skusenosti?

Nie je to slabá čiarka?
Strana
z2
belllinka
18. júl 2023

@natalia_r návodík si nemala pribalený k testu?

natalia_r
autor
18. júl 2023

@belllinka preco?

belllinka
18. júl 2023

@natalia_r no že možno by bolo fajn prečítať si návod na použitie

natalia_r
autor
18. júl 2023

@belllinka mozno by bolo fajn starat sa o seba

belllinka
18. júl 2023

@natalia_r tak načo si pýtaš radu? V návode máš napísaný postup použitia a aj to ako zistíš výsledok testu.

domkakvet
18. júl 2023

@natalia_r podla mna mozes byt tehotna.

nenisom
18. júl 2023

Sprav si este jeden 🙂

natalia_r
autor
18. júl 2023

@domkakvet @belllinka ja viem ze som, len sa pytam ci nie je slaba na to, ze je to uz 6 dni po MS. Chcem zmazat diskusiu, ale nejde mi to.

sofia1979
18. júl 2023

@natalia_r mala by silniet vycksj dva dni a urob si znova. Je normálna vždy záleží na hcg v krvi

mimuska328
18. júl 2023

@natalia_r nemáš na porovnanie predošlé testy ?? A hentie harpie si tu nevšímaj..už mi to príde že si sem prídu do človeka len kopnúť

sara288
18. júl 2023

@natalia_r Možno si mala posunutú ovuláciu a reálne si menej ako 6 dp meskajucej menstruacii 🙂

vahcaac
18. júl 2023

Neboj sa, ja som mala taký istý a všetko ok 🙂

januska12323
18. júl 2023

Sprav druhý, tento vyzerá premoceny ale tehotná si.

domiklik
18. júl 2023

@natalia_r urob si druhý, tento je nepoužiteľný

natalia_r
autor
18. júl 2023

@mimuska328 ❤️ ano, treba ignorovat nic ine nepomoze. A nemam 🙁 skusim o 2 dni a porovnam.

vahcaac
18. júl 2023

@natalia_r to fakt iba ignoruj :D na tom sa človek môže len zasmiať, nič iné

zenulkaaa
18. júl 2023

Slaba ci silna, ale je. Podstatne ze je, takze pozitivny. A toto ked je slaba ciarka, tak neviem co bola moja potom ktoru skoro nebolo vobec vidno

kitycat
18. júl 2023

@natalia_r ide o to, ze tam je. Silnejdia musi byt na ovulacnych aby bol pozitivny. Tu ti staci aj "slabsia".

A keby si nahodou nemala nevolnosti a i., tak nexufaj, nie je to povinne

mimuska328
18. júl 2023

@zenulkaaa
@kitycat pre boha ženy ale ona sa nepýta či čiarka tam je ale že či správne silnie 🤦 veď keď stúpa hcg tak musí aj test silnieť a to je znak že nejde o biochemicke ani nič podobné pokiaľ nejde k lekárovi...

kitycat
18. júl 2023

@mimuska328 pise, ze by cakala, ze bude silnejsia ako testovacia a ziadne testy na porovnanie nema

jaskolka
18. júl 2023

Nejde o to, aká je silná na ktorý deň meškania. Stačí, že je. Hcg rastie postupne, a záleží, koľko má test farbiva. Ak chceš vedieť, či silnie, tak testuj obden s rovnakou značkou.
Ja napríklad som pri tehotenstve so synom mala 6 deň meškania takú čiarku, ako pri dcére na druhý deň. A obe tehotenstva boli úplne v poriadku.

hennyinnsbruck
18. júl 2023

Ono zalezi na teste.su testy ktore nikdy nebudu mat Testovaciu silnejsiu ako kontrolnu ,ja som tak testovala dvoma znackami a bol tam mega rozdiel

Sprav si digi 😊

mimuska328
18. júl 2023

@kitycat písala minule v snazilkach..

cookie29
18. júl 2023

keby si si ten navod precitala, tak by si zistila, ze tehotenske testy zistuju pritomnost Bhcg v moci ale v ziadnom pripade jeho mnozstvo... takze ono sa vlastne to ci ciarka "silnie" moc testovat neda, to zavisi od tolkych faktorov, ako koncentracia mocu, ci vela pila, ci bol prvy ranny, ci vecer bola na WC a podobne... kolko farbiva ma ktory test....

@mimuska328 tehu testy nezaznamenavaju mnozstvo. Este tak eventualne digitalne Clearblue, ale aj tam kolkym zenam ukazuje 2-3 tyzdne, hoci su uz su v 5-6tt tak je to nastavene...

lentilka23
18. júl 2023

Ahoj, neni slaba. po 2 tyzdoch ju budes mat este velmi tmavu. Neries tie kometare hore 🤮 Sprav si pripadne Clerblue digitalny tej je uplne presny. Ano si tehotna a gratulujem!

natalia_r
autor
18. júl 2023

@lentilka23 dakujem 😘

mimuska328
18. júl 2023

@cookie29 neviem o čo sa snažis ale není som včerajšia a viem ako fungujú tehotenské testy.. a viem že keď som si ich robila každý druhý deň tak som videla že ten test silnie a hcg stúpa tak si láskavo odpustí svoj komentár...

cookie29
18. júl 2023

@mimuska328 to ze Ty mas taku skusenost neznamena ze to plati... to nie su ovulacne testy. Mas niekde v navode napisane, ze cim silnejsia ciarka tym vyssie HCG? takze si laskavo komentar odpust Ty a nesir bludy

bm_
18. júl 2023

@cookie29 nemyslim si ze je jedina kto ma taku skusenost, mne ked pomaly tmavla ciarka a potom slabla bolo to biochemicke, ked mi tmavla hcg stupalo normalne, potvrdene aj krvnym testom a tehotenstvo uspesne. Internet je plny pregnancy line progression tak asi nas bude viac komu tie testovacie ciarky tmavnu ked hcg stupa. Samozrejme moze to byt ovplyvnene mnozstvom faktorov ale ked sa testuje kazdy den za priblizne rovnakych podmienok a test vobec netmavne alebo je slabsi nic dobre to nevesti.

natalia_r
autor
18. júl 2023

@cookie29 mylis sa a velmi. Testy prave silou zobrazenia ciarky ukazuju silu koncentracie hcg. Podobny princip ako ovulacne. Takze ja teba prosim aby si nesirila bludy.

Strana
z2