Nie je to slabá čiarka?
Baby nie je nejaka slaba na to ze meska 6 dni ms? Cakala som ze bude rovnako silna ako testovacia, alebo myslite ze je to takto ok, ma niektora skusenosti?

Sprav si este jeden 🙂
@natalia_r nemáš na porovnanie predošlé testy ?? A hentie harpie si tu nevšímaj..už mi to príde že si sem prídu do človeka len kopnúť
Neboj sa, ja som mala taký istý a všetko ok 🙂
Sprav druhý, tento vyzerá premoceny ale tehotná si.
@mimuska328 ❤️ ano, treba ignorovat nic ine nepomoze. A nemam 🙁 skusim o 2 dni a porovnam.
Slaba ci silna, ale je. Podstatne ze je, takze pozitivny. A toto ked je slaba ciarka, tak neviem co bola moja potom ktoru skoro nebolo vobec vidno
@mimuska328 pise, ze by cakala, ze bude silnejsia ako testovacia a ziadne testy na porovnanie nema
Nejde o to, aká je silná na ktorý deň meškania. Stačí, že je. Hcg rastie postupne, a záleží, koľko má test farbiva. Ak chceš vedieť, či silnie, tak testuj obden s rovnakou značkou.
Ja napríklad som pri tehotenstve so synom mala 6 deň meškania takú čiarku, ako pri dcére na druhý deň. A obe tehotenstva boli úplne v poriadku.
Ono zalezi na teste.su testy ktore nikdy nebudu mat Testovaciu silnejsiu ako kontrolnu ,ja som tak testovala dvoma znackami a bol tam mega rozdiel
Sprav si digi 😊
@kitycat písala minule v snazilkach..
keby si si ten navod precitala, tak by si zistila, ze tehotenske testy zistuju pritomnost Bhcg v moci ale v ziadnom pripade jeho mnozstvo... takze ono sa vlastne to ci ciarka "silnie" moc testovat neda, to zavisi od tolkych faktorov, ako koncentracia mocu, ci vela pila, ci bol prvy ranny, ci vecer bola na WC a podobne... kolko farbiva ma ktory test....
@mimuska328 tehu testy nezaznamenavaju mnozstvo. Este tak eventualne digitalne Clearblue, ale aj tam kolkym zenam ukazuje 2-3 tyzdne, hoci su uz su v 5-6tt tak je to nastavene...
Ahoj, neni slaba. po 2 tyzdoch ju budes mat este velmi tmavu. Neries tie kometare hore 🤮 Sprav si pripadne Clerblue digitalny tej je uplne presny. Ano si tehotna a gratulujem!
@lentilka23 dakujem 😘
@cookie29 neviem o čo sa snažis ale není som včerajšia a viem ako fungujú tehotenské testy.. a viem že keď som si ich robila každý druhý deň tak som videla že ten test silnie a hcg stúpa tak si láskavo odpustí svoj komentár...
@mimuska328 to ze Ty mas taku skusenost neznamena ze to plati... to nie su ovulacne testy. Mas niekde v navode napisane, ze cim silnejsia ciarka tym vyssie HCG? takze si laskavo komentar odpust Ty a nesir bludy
@cookie29 nemyslim si ze je jedina kto ma taku skusenost, mne ked pomaly tmavla ciarka a potom slabla bolo to biochemicke, ked mi tmavla hcg stupalo normalne, potvrdene aj krvnym testom a tehotenstvo uspesne. Internet je plny pregnancy line progression tak asi nas bude viac komu tie testovacie ciarky tmavnu ked hcg stupa. Samozrejme moze to byt ovplyvnene mnozstvom faktorov ale ked sa testuje kazdy den za priblizne rovnakych podmienok a test vobec netmavne alebo je slabsi nic dobre to nevesti.

@natalia_r návodík si nemala pribalený k testu?