Nie som si istá ohľadom čiarky na teste
Niesom si istá či je tam velmi velmi slaba ciarka
Je to tam
@silmac93 no teda myslím že ten nechránený sex skončí veľmi krásne až na 9mm držím prsty
Tieto modre duchuju bezne, hlavne tyzden pred MS aby tam bola ciarka je vysoko nepravdepodobne. Treba pockat.
@anjelicek26 stale ma rozosmeju tieto spravy ako je to vysoko neoravdepodobne, ja som bola tehotna 4krat a vzdy som testovala pred tym ako mi meskalo, test sa da urobit 5 dni od ovulacie. A vzdy minukazalo. A je tu x mamin ktorym tiez.
@pininka1 tak bohuzial biologia je celkom fajna a spolahliva vec a vajicko sa uhniezduje na 6-10.den po ovulacii, 2,5 dna neskor zacina produkovat na teste meratelnu hladinu hcg (10)... Takze teoreticky po 8,5-9 dnoch moze byt uz duch na teste... zeny, ktore maju skor pozitivny test, mali aj ovulaciu skor, len to nevedia, pretoze nebola tabulkova, ale proste skorsia... co sa stava bezne.
Ja som pri druhom tehu testovala 8dni pred a bum a to len preto ze som chodila celú noc cikat 🤣a bola som tehulka a mam tak druhu princess
Podľa mna snehobielo. Ale skús v čase očakávanej menštruácie
@anjelicek26 uplnde suhlasim. biologiu neoklames.
@anjelicek26 ja si roky rokuce sledujem ovulaciu a vzdy som presne vedela kedy som otehotnela. Ked raz na teste je uvedene ze sa mozes testovat 5 dni od nechraneneho styku, tak to zrejme uz niekto odskusal. Ale to je presne ako ked mi doktor tvrdil ze nemozem tak skoro citit dieta, lebo je to uvedene v nejakej tabulke ze az okolo 20tt. No uz pri tretom dietati ozaj zena nevie ci su to pohyby alebo nie.
@hanakovacova_12 nieje,test je negatívny

@silmac93 slabucko vidím koľko vám mešká