Nie sú to slabé čiary na tehotenskom teste?
Ahojte nie sú to slabé čiarky? Cca 29-30.3 bola ovu neviem presne aj ms chodí ako chce..
Sú slabé pretože máš ešte nízku hladinu hcg
@anonym_04d8e6 áno len už som dosť po ovu..
@anonym_autor vôbec nemusela byt ovulácia, keď si myslíš, ak ti menstruacia, tiež chodí ako chce, tým pádom, sa mohla posunúť aj ovulácia a tým pádom sú aj slabšie testy
A cítila si ovulaciu? Či mobil si mysli? 2 tyzdne po ovu su ciarky v pohode. Gratulujem.
A cítila si ovulaciu? Či mobil si mysli? 2 tyzdne po ovu su ciarky v pohode. Gratulujem.
@barka1 práveže ani necítila a podľa appky bola oveľa skôr
@barka1 práveže ani necítila a podľa appky bola oveľa skôr
@anonym_autor a apka ma odkiaľ vedieť kedy si mala ovu?
@anonym_autor a apka ma odkiaľ vedieť kedy si mala ovu?
@anonym_04d8e6 pani vyššie sa pýtala či si myslí mobil,tak som odpísala že appka ukázala ovu oveľa skor. Čo je natom? Že menštruačný kalendár ukazuje plodné dni a ovu?
Ved aplikacia nevie ci si ju nemala nahodou posunutu 🙄. Ja som mala kazde tehotenstvo posunutu ovulaciu a mini duchov na teste som mala az po 2 tyzdnoch meskania. Dovtedy testy negativne a tehotna som bola.
A az tak slaby ten tvoj test nie je
Ved aplikacia nevie ci si ju nemala nahodou posunutu 🙄. Ja som mala kazde tehotenstvo posunutu ovulaciu a mini duchov na teste som mala az po 2 tyzdnoch meskania. Dovtedy testy negativne a tehotna som bola.
A az tak slaby ten tvoj test nie je
@ivik4 🫣 teraz sa poďme všetci chytiť jednej vety že som odpísala pani, že appka ukázala ovulaciu oveľa skôr ako si myslím že bola..
@anonym_04d8e6 pani vyššie sa pýtala či si myslí mobil,tak som odpísala že appka ukázala ovu oveľa skor. Čo je natom? Že menštruačný kalendár ukazuje plodné dni a ovu?
@anonym_autor menstruačny kalendár v mobile je len velmi hrubo orientačny. Rozhodne sa nim nedá riadit.
Ako teda vieš, kedy si mala ovulaciu, ak si ju necítila? Merias si BT? To jediné je ako-tak doveryhodne. A potom už len sono u dr.
Takže klud, tehotná si, podla testu. Nie, nevadí, ak je ciarka slabšia.
@anonym_autor menstruačny kalendár v mobile je len velmi hrubo orientačny. Rozhodne sa nim nedá riadit.
Ako teda vieš, kedy si mala ovulaciu, ak si ju necítila? Merias si BT? To jediné je ako-tak doveryhodne. A potom už len sono u dr.
@barka1 nie nemrram si bt ani nesledujem kedy je presne ovu lebo toto je prvý mesiac snaženia,..
A myslím si podľa hlienu,..
su este slabsie ale podla mna ked za par dni zopakujes, tak budu uz vyraznejsie
@anonym_autor to je 14 dpo cca, mozno aj menej, na 12 dpo ciarka akurat. Kup si Mammatest a budes mat kolajnice podla mna, ten ma vela farbiva. Ten mi ukazoval najsilnejsie ciary vzdy.
za mna tiez pozitivny, skus pockat aspon dva dni a skusit z ranneho mocu. drzim palce nech je vysledok taky, aky si zelas ❤️
Tehu test by som si robila po 10. dni od styku pri ktorom si nieste ista či bola alebo nebola ovu. Skúste ešte počkat 2-3 dni a spravte si znovu a tiež odporučam digitalny test. ten vam jasne ukaže či ste alebo nie ste tehotna
Tehu test by som si robila po 10. dni od styku pri ktorom si nieste ista či bola alebo nebola ovu. Skúste ešte počkat 2-3 dni a spravte si znovu a tiež odporučam digitalny test. ten vam jasne ukaže či ste alebo nie ste tehotna
@danka_123 digi ukazal ešte 10.4 1-2
@janulka259 pani, vy tu už min týždeň a pol pridávate testy, ktoré sú negatívne. Bohužiaľ, tehotná nebudete.
🥰
@anonym_autor som sa v tejto diskusii ocitla náhodou, ale to vám vychádza úplne vianočné bábo ako mne, však? 🤭
A gratulujem🙂
@anonym_autor som sa v tejto diskusii ocitla náhodou, ale to vám vychádza úplne vianočné bábo ako mne, však? 🤭
A gratulujem🙂
@denisa_deniska anoo🩷 verím, že všetko bude v poriadku u lekára
@barka1 tak mne teda menštruačný kalendár sedí presne. Keď mi ukáže ovu tak ju aj reálne mám.
A gratulujem🙂
@denisa_deniska ja som presne pred rokom mala 1. Pozitívny test a babo sa mi narodilo 24.12 😍😍😍
@denisa_deniska ja som presne pred rokom mala 1. Pozitívny test a babo sa mi narodilo 24.12 😍😍😍
@zanzilady vianočný darček ❤️
@janulka259 pani, vy tu už min týždeň a pol pridávate testy, ktoré sú negatívne. Bohužiaľ, tehotná nebudete.
@denisa_deniska nech ťa nezaujíma koľko tu dávam čo máš v sebe takú zlú energiu čo si zobudila hore s kopitami

Sú slabé pretože máš ešte nízku hladinu hcg