icon

Niekoľkodňové zmeny výsledkov tehotenských testov

buduca_mamicka007
28. okt 2025

Ahojte, prosim poradte mi.
Sobota podvecer- test negativny (v nedelu som ho ptm vytiahla z kosa a nejake naznaky druhej ciarky tam uz boli)
Nedela cez den- 3 testy pozitivne
Pondelok rano- test pozitivny
Pondelok vecer- 2 testy negativne (pepino)
Utorok rano- test pozitivny

Vsetko boli testy livsane a pepino... ciarka slaba, mam pocit ze jemne silnie, mam tesne pred MS. Urcite si zajtra spravim digi test a budem cakat a modlit sa, aby ms neprisla... ale taka som zaskocena... po vcerajsom veceri som myslela ze je koniec, a ten ranny test velmi prekvapil. Moze byt ze sa vcera jednalo o chybne testy? Ake mate skusenosti ? Prikladam test z dnesneho rana 🙂 dakujem.

Niekoľkodňové zmeny výsledkov tehotenských testov
molkapolka
28. okt 2025

@buduca_mamicka007 Ak ciarka silnie, tak by to malo byt ok. Ak slabne, tak moze ist o biochemicke. Lepsie je testovat kazde 2 dni ako rastie Hcg. Pepino testy su nekvalitne. Livsane ok.

anjelicek26
28. okt 2025

Od soboty do utorka by to malo posilniet omnoho viac. Uvidis zajtra rano

buduca_mamicka007
autor
28. okt 2025
@anjelicek26

Od soboty do utorka by to malo posilniet omnoho viac. Uvidis zajtra rano

@anjelicek26 i ak ten moc vcera vecer bol takmer priesvitny, dnes rano klasicky zlty koncentrovany... mozno aj to hra rolu

kikulienka94
28. okt 2025

ten test vytiahnutý z koša už nie je relevantný, relevantný výsledok je po odčítaní podľa návodu ...
ak čiarka silnie, tak HCG sa zvyšuje. Treba zavolať doktorke a objednať sa na vyšetrenie, nie vyhadzovať peniaze na testy 🙄

buduca_mamicka007
autor
28. okt 2025
@kikulienka94

ten test vytiahnutý z koša už nie je relevantný, relevantný výsledok je po odčítaní podľa návodu ...
ak čiarka silnie, tak HCG sa zvyšuje. Treba zavolať doktorke a objednať sa na vyšetrenie, nie vyhadzovať peniaze na testy 🙄

@kikulienka94 tiez zmena ze predtym sa ta druha ciarka objavila az po dlhsom case..a dnes rano krasna druha ciarka celkom rychlo po testovani..som z toho jelen

mici88
28. okt 2025
@buduca_mamicka007

@kikulienka94 tiez zmena ze predtym sa ta druha ciarka objavila az po dlhsom case..a dnes rano krasna druha ciarka celkom rychlo po testovani..som z toho jelen

@buduca_mamicka007 testuj obdeň ráno a nie tri krát denne. Večer je to zbytočné pri slabých čiarkách

dixitka
28. okt 2025
@buduca_mamicka007

@buduca_mamicka007 podľa mňa toto máš normálny pozitívny test, silný tak akurát na to, že si ešte pred termínom ms. To samozrejme ešte nezaručuje, že všetko dobre dopadne, ale tehotná podľa mňa si. Skús zajtra ten digitálny. A pepino už nekupuj, sú to úplne oničom testy - jednak robia falošných duchov, a zároveň majú málo farbiva, takže potom aj v prípade tehotenstva ukazujú slabulinkú čiarku, aj keď na iných testoch je už oveľa silnejšia.

anonym_625871
28. okt 2025

testovať sa máš z ranneho moču, nie 5x za den a hlavne večer a jasneže moč bol priesvitný večer ked počas dna dosť piješ a ráno je tmavší lebo je ranny

buduca_mamicka007
autor
28. okt 2025
@anonym_625871

testovať sa máš z ranneho moču, nie 5x za den a hlavne večer a jasneže moč bol priesvitný večer ked počas dna dosť piješ a ráno je tmavší lebo je ranny

Po praci poobede som si spravila este jeden test, zrejme naozaj som tehotna ❤️🥰