Ahojte,
chcela by som sa vas opytat ci mate niektora skusenost s nizkou BT a pritom ste otehotneli? Moja BT pocas tohto cyklu bola 35,8-36,3 (prikladam graf), ovu testy boli cely mesiac tiez negat.,tak som si myslela, ze ide o anovolucny cyklus (mam PCO). Dnes mi to nedalo a urobila som si rano test a vysliel podla mna pozit.(prikladam foto). Medzi cyklami som bola aj u dr a predchadzajuci cyklis anovulacny bol.. Neviem co si mam o tom mysliet.Myslite,ze by sa mohlo jednat o tehotenstvo?
Tento test vyzerá byt pozitivny, správ si ešte jeden. Ja som si tiež myslela, že som mala anovulacny cyklus, takze sme sa moc ani nesnažili a zostala som tehotna ani neviem ako..
@natalindaaaaa Naposledy som mala 8.10.,ale nakolko mam PCO, tak tie cykly mam rozne. A skor dlhsie okolo 38dni,tak sa mi to nejak nezda. Skor sa bojim, aby to nebolo nejake ochorenie
@lula313 Urcite spravim hned zajtra rano. Ale som teraz ako na ihlach 🙂
No jednoznačne pozitivny test.
Toto je tehotensky?Ak som dobre pochopila?
To je jasne poziivny 🙂 gratulujem.
Slabšia môže byt preto, že si skusala iný test, ale vyzerá pozitivny. Keď chceš 100% istotu, kup si digitálny a máš to cierne na bielom, ale myslim, že mozeme gratulovat😊
Alebo skusaj este rovnakym kazdy den.Akebo obden,či silnie
Podla grafu si mala plodne dni 21dc..
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
Kedy si mala ms?