Nízke hcg po vklade
Ja som mala na 8mi den tiez uplne slaby na 10ty den hcg len 40 a uz taham krasny 6ty mesiac. Mne hcg zo zaciatku tiez pomaly stupalo a potom naraz sa nejak vysvihlo.
Ahoj ja som po vklade na 14 deň mala hcg 6300 a potratila som
Boze baby...myslim na vas vsetky.... ja zbieram odvahu na dalsi vklad...naoolko sa to 2x nepodarilo 😭
@lapaloma1987 ahoj tiež som na tom tak isto ako ty, tiež neviem nájsť odvahu a bojím sa keďže mame len jedného mrazacika, vy ste ako na tom?
@monika12323 my mame este dvoch mrazacikov.... okolo mna same tehotne baby.... az by toto nevyslo asi by som to nezvladla 😭🙏 kolko krat si ty mala ket? Kam chodis do car? My do bystrice
@lapaloma1987 aj my chodíme do bystrice, mala som 1 ket prvý
@lapaloma1987 kamoska mala 9ivf a nakoniec prirodzene vyslo
@nikusiak9 9 ivf je už na pri veľa podľa mňa, ak to nejde, netreba ho siliť na silu, bude ako ma byt, ja by som určite nešla 9 krát
@monika12323 to sme sa mozno aj stretli... aj si sa rozhodla kedy ides na ket?
@lapaloma1987 možno že aj áno máš fb? Tam by sme mohli popísať ak chceš. Čakám na výsledky z hematologii v pondelok už by som ich mala mat. A ty
@monika12323 ja cakam na vysledky z genetiky...a stale neprisli 🤷🏼♀️ nejake testy robili aj v centre ale kedze som na ket nesla tak vysledok neviem... cakam na tu genetiku

@vivi33 Kolko dni ti meska ms?