Nízke hodnoty hCG
Ahojte.Prosim vas veľmi pekne o pomoc a radu,ak ste mali podobnú skúsenosť,prípadne mi viete nejako poradiť.
Posledný menzes som mala 28.8.
Mám tak zhruba 31 dnove cykly.
Včera som si urobila test,bol pozitívny.Dnes mi urobili vyšetrenie na hcg z krvi.....hodnota je však len 43 a lekárka tvrdí,že je to nízke a zajtra sa mám hlasiť na kontrolu na gynekol.oddeleni u nás v nemocnici.
Snažila som sa jej povedať,že som mala posunutú ovuláciu,ale toto nejak neriešila.Tabulkovo je to málo.
Ja som zmätená,už som raz potratila,tak mám obavy...Myslíte že ťa nízka hodnota súvisí s posunutú ovulaciou? Ďakujem Vierka
@lia2321 ďakujem veľmi krásne za milé slová 🙂🌻
@vierkainka ak chces zajtra daj vedieť ako si dopadla 😊😊...budem držať prsty 🙏🙏
@lia2321 napíšem 🙂🌼 ďakujem ❤️
@vierkainka a hlavne mysli v dobrom aspoň tak ako môžeš..ja viem ako sa cítiš...tá neistota je strašná... Mňa momentálne strašil gynekológ,že malý je menší než by mal byť a po otázke ,že či je inak všetko ok mi odpovedal veď vám to pozrú na morfe v Košiciach...takže tiež čakám do utorka...mám pocit,že doktori radi takto strašia katastrofami ,aby mali čistý štít ak by náhodou.....ale ja verím,že ty aj ja budeme ok a o pár mesiacov budeme držať každá to svoje zdravé bábätko... A ty oddychuj nech si tam maličké môže robiť "domček" na nasledujúce mesiace 🤭🤭
@lia2321 Pán vyslys tvoje je prianie.❤️
@vahcaac mňa ,že o dva týždne menší 🤦♀️... Mala by som byť 20 tt on zahlasil,že o dva týždne menší a v knižke napísané 19tt .... Ale ja už sa nebudem stresovať... malému to nerobí dobre mne tiež nie ....a čo som čítala dva týždne hore - dole je ok.... Lenže môj doktor je všeobecne "expert"...nikdy nemá čas, všetko hovorí jak z rýchlika....po pôrode beriem kartu a utekám kade ľahšie...
Dievčatá... načo utekáte hneď s ocikaným papierikom k lekárovi... ušetrite si kopec stresu a naháňačiek po doktoroch. Lekár vám na to nemá čo povedať, aj tak nič nespraví, keď to má byť bude alebo nebude. Tiež som zažila potrat, a kopec strašenia, a v ďalšom tehotenstve som sa objednala až na kontrolu v 12tt (jasné keby boli problémy tak idem aj skôr), a celú dobu dúfala... a bolo to tam. Autorka, držím palce, a nestresuj 🙂 ❤
@martinatom1 ja osobne som to mala nákazané ním, kvôli liekom na udržanie a predošlému potratu....
@martinatom1 ďakujem krásne 🙂🌻ja som tam utekala preto,pretože mi to tak bolo povedané,že akonáhle mi vyjde pozitívny test,mám prísť.Mam totiz za sebou Už MA a aj dva neúspešne IUI.A teraz sa chvalabohu podarilo,len tak prirodzene,no lekárka má vystrašila,že nič nevidí a ešte že mám aj nízke hcg....darmo som jej sa snažila vysvetliť,že mam podľa všetkého asi posunutú ovuláciu...Priznám sa,že som dnes čakala že mi nasadí peogestanol,alebo niečo také.Uvidim,čo povedia zajtra na nemocnici.
@lia2321 ja presne tak isto....tiež mi to tak povedala,vysvetľujem to v komentári vyššie
Ahojte,Tak dnes som bola na kontrolnom odbere a trošku hcg narástlo.
včera som mala 42,dnes 53...ovulácia určite nebola v strede mesiaca .A teraz neviem čo ďalej..je to podľa vás dobré?
@lia2321 Ahoj,tak dnes mám vyššie hcg ako včera...zo 43,na 53..🌼Tak teda neviem....alé narástlo čosi🙂
@vierkainka podľa mňa to narástlo strašne málo, čo povedala doktorka?
@vierkainka ťažko povedať málo by stúpať dvojnásobne ale tuším obden 🤔 každopádne držím palce nech je všetko v poriadku 🍀
@vierkainka ako píšu dievčatá neviem ci to má tu správnu výpovednú hodnotu, keďže sa to nebralo obden,ale nie všetci sme rovnakí a tabuľkovi a predsa sme v poriadku ...zatiaľ budeme radi,že narástlo a malé sa snaží ❤️...kedy máš kontrolu alebo čo ďalej??
@vahcaac že mám informovať v pondelok svoju lekárku a tá mi povie ďalej postup.
@lia2321 v pondelok-15 k mám informácií cat svoju doktorku.Na nemocnici mi vzali iba krv na hcg.Sestricka akurát dodala,že kým nekrvacam,tak že nemám vešať hlavu.
@lia2321 prepáč za preklepy
@vierkainka nevadi 😀...mňa tiež niekedy prsty neposlúchajú 😀....no a to je pravda...kým nekrvacas, nič neboli je to v pohode a zvyšok závisí na tom malom tak sa mu to snaž uľahčiť a oddychovať 😊😎
@lia2321 ďakujem 🥰
@vierkainka hej pokiaľ nekrvacas nevesaj hlavu 🍀
@dejna_ ďakujem 🌼🙂
Pridávam nové info k mojej diskusii ,ale zároveň sa chcem aj niečo spýtať.Hcg mi narástlo , tehotenstvo pokračuje.V stredu 27.10.mam kontrolu.Dnes mi však akosi ustúpili príznaky ako citlivist pŕs a bolesti krížov...stretli ste sa s tým že vám ustúpili príznaky a tehotenstvo pokračovali naďalej v pohode?
@vierkainka áno, neboj sa 🙂 stáva sa to, že ustúpia a potom prídu 🙂 a gratulujem
@vahcaac ďakujem ❤️🙂❤️
@vierkainka mne sa to stavalo stále 🙂 a už som v 20 týždni
@vierkainka hej stalo....po dvoch dňoch šťastia ako mi je dobre a tehotenstvo je super.. prišli tri dni kedy som bola ochotná podpísať zmluvu s diablom,aby to prešlo 😂😂😂😂😂a furt dookola až do 5. Mesiaca...teraz som skoro 24tt ..nebooooj dobre bude 😉...ja som na teba aj myslela,ale nemala som odvahu sa pýtať popravde,keď si sa sama neozývala....

@vierkainka Ja som mala taktiež posunutú ovuláciu, hcg dokonca 1580 a nič nevidel... taktiež ma strašili mimomaternicovym a že to nieje v poriadku....šla.som o týždeň a už bolo bábo aj srdiečko... Neboj sa( viem,že ľahko sa hovorí tiež mi to každý hovoril a aj tak som sa bála) 😊😊😊držím prsty 😊😊 oddychuj, hladkaj bruško a nemysli na zlé veci kým to nieje nutné ❤️