Nízke hodnoty hCG
Ahojte.Prosim vas veľmi pekne o pomoc a radu,ak ste mali podobnú skúsenosť,prípadne mi viete nejako poradiť.
Posledný menzes som mala 28.8.
Mám tak zhruba 31 dnove cykly.
Včera som si urobila test,bol pozitívny.Dnes mi urobili vyšetrenie na hcg z krvi.....hodnota je však len 43 a lekárka tvrdí,že je to nízke a zajtra sa mám hlasiť na kontrolu na gynekol.oddeleni u nás v nemocnici.
Snažila som sa jej povedať,že som mala posunutú ovuláciu,ale toto nejak neriešila.Tabulkovo je to málo.
Ja som zmätená,už som raz potratila,tak mám obavy...Myslíte že ťa nízka hodnota súvisí s posunutú ovulaciou? Ďakujem Vierka
Ahojte,opäť sa ozývam,ak by to niekomu v budúcnosti pomohlo.Dnes nadránom som začala špiniť na hnedo.Nie veľa,len tak pri utreti toaletnym papierom a v podbrušku také bolesti ako na menzes.Utekala som hneď k lekárovi.Uz som bola zmierená,že je to zlé, pretože na sone je vidno iba oplosteny gestacny vacok.Vzali mi ešte hcg a na prekvapenie hcg stúpa,zdvojnasobuje sa od posledného merania.Takze mi predpísali progestanell na vkladanie,kludovy režim a o 10 dní kontrola.Tam sa potom uvidí ,ako a čo ďalej.Lekar ma pripravil na to,že je to teraz buď-alebo.Ale plodik bojuje ❤️🤍❤️
@vierkainka 🙏🙏🙏 🍀❤️ držím palce nech je všetko v poriadku
@dejna_ ďakujem 🙂🌻🌼🌺🤍
@vierkainka Ahoj. Prepáč mi že ťa otravujem takou otázkou len sa chcem spýtať nakoniec ako si dopadla. Verím že všetko je v poriadku 🙏❣️
Ďakujem ti veľmi pekne ak mi odpovieš.
@denka1804 ahoj,bohužiaľ nie.Potratila som 29.10.cistila som sa formou silnej menštruácie,nakoľko lekári zvolili takúto formu a nie kyretaz.🥺🥺Po kontrole potvrdili,že už je maternica čistá.☹️☹️Odvtedy som podstúpila rôzne vyšetrenia od hematologie,genetiky, endokrinologie.Na reprodukčnú imunológiu sa veľmi veľmi dlho čaká,to som zatiaľ nechala tak.Z ostatných čakám už čoskoro výsledky.
@vierkainka to mi je strašne ľúto 😔. Ja som mala vlani potrat, takže veľmi dobre viem ako to chodí. Teraz som znova tehotná, len strašne pomaly sa mi zvyšuje hladina HCG. Mala som umelé oplodnenie a minulý týždeň piatok hcg 128. A odvtedy každý druhý deň odber. Držím ti palce 💖 nech sa ti čím skôr podarí otehotnieť. Mi už 19 rokov čakáme na naše bábätko 🤱 ❣️ treba veriť 🙏
@denka1804 mne sa to stalo už druhý krát.Tiez sne sa dlho snažili aj pri prvom aj teraz pri tom druhom.Drzim ti palce,nech ti všetko dobre dopadne.❤️🌻
@denka1804 super drzim place ✊nech to zvladnete do uspesneho konca, Ja som v pondelok mala hodnotu HCG 644v stredu cca 707, zial nieje este nic vidiet v piatok som bola na kontrole a hodnota narastla 1254, tak dufam ze to bude takto pokracovat a dosiahneme to az do uspesneho,, ciela, "

@lia2321 som rada že si sa ozvala 🌻🌻🙂uvidím čo mi povedia v stredu na kontrole....mamnz nej obavy,ale snažím sa myslieť pozitívne a verím,že opäť trošku hcg narastie.🌼