Nové Pepino testy falošne duchujú
Ahojte kočky, možno pomôžem niektorej z vás vyvarovať sa sklamania alebo naopak šoku 😀
Chcem vás varovať pred novými Pepino testami, ktoré sú nejaká podivná šarža a podľa viacerích žien s rovnakými skúsenosti s týmito novými testami som sa rozhodla zverejniť túto fotografiu.
Vrchný test pepino rok 2020 - pozitívny a potvrdené tehotenstvo
Spodný test pepino marec 2022 - pozitívny ale tehotná som nebola. Druhý test bol dokonca silnejší, testy inej značky z rovnakého moču negatívne. Už mám po ms... Máte aj vy podobne skúsenosti s novými testami? Píšte 😒

ano aj ja mam rovnaku skusenosti podla tohto testu by bol aj moj mamzel tehotny co je nerealne.
@banderaska29 ja som mala takyto isty problem v Pondelok teraz... Vyšiel mi hneď pozityvny a ostatne z inej značky negativne.
Ukažem foto pepino testu a testu Baby top test ktory bol dnes robeny.
Baby tak moj manzel prisiel prave z prace a vyskusali sme jeho otestovat 😊 Predstavte si, ze podla Pepina je tehotny 🤣 Takze za mna cele zle..
@nikitka87 keby som neverila tomu že su zle tie pepino testy tak by som ti povedala že tvoj manžel ma rakovinu semenikov...vraj je to tak..ale tie pepino testy su fakt zle🙏👌🙄😔 ale keby mu vijde iny test pozitivny mal by sa dat vyšetriť..
Ale škoda že su tie testy taketo..mrzí ma to aj voči inym babám/ženám ktoré tužia niekolko rokov po babätku a takato blbosť im urobí zbytočnu nádej..
@nikitka87 nechcela som nejak vas alebo manžela uraziť..len som to spomenula👌 viem že je to proste tým testom...keby je nejaka možnost hneď píšem a nech zvolaju ženy nech pridaju svoj nazor na pepino test a dajú ho preč s predaja alebo nech ho vyrabajú normalne...lebo toto nieje normálne..🙏 dufam že si každa pozrie najprv tuto diskusiu pred tym ako sa začnu stresovať alebo tešit
@banderaska29 pridavam aj ja svoju skusenost. Mam pco a teda cykly casto nie idealne. Tentoraz som sa rozhodla testnut a bola milo a zial omylom prekvapena. Nastastie som nasla tuto komunikaciu (nechodim sem skoro vobec na modreho konika) a teda som si urobila aj test inej znacky. Posielam aj ja foto, ze vane to moze uplne oklamat a zavadzat.
@janielik87 ty kokos, tak toto je mega ako to máš pozitívne. mrzí ma to, žena ktorá tuži po bábatku može mať serioznu traumu a sklamanie :(
@banderaska29 najhorsie je, ze muz sa namotal...nas maly zazrak po 5rokoch snazenia mal nedavno 6 rokov...cize to je necelych 6 co sa zas snazime...ale nevadi. Dajak bolo, dajak bude. Uprimne som tomu asi nevedela uverit. Ale teraz v krcoch z ms mi prislo luto. Fakt je to nefer zaplatit za loz... Ako uz niekto pisal, mohli sme ist aj k vestici alebo hadzat kockou a zadara.
@janielik87 a pritom pred par rokmi boli pepino uplne spolahlive, co som si isla oci vyocit, ci tam naaaahodou nieco nie je, parkrat som vytiahla aj mikroskop v zufalstve, a nic, ked negativny, tak bielo biely. Tie tvoje ciarky, hlavne ta tmavsia vyzeraju ako pozitivny test 10-12 dpo, uplne chapem aka z toho musis byt smutna a rozcarovana.
@pondelok01 aj prve tehu sme mali pepino a veru neukazalo, ak tam nebolo baby...ja duchov nikdy nemavam, vzdy bieloba...o to viac to cloveka navnadi a potom sklamanie. Tak som len mala extra dlhy cyklus. To sa s pco stava ...plus kadejake veci atd. Ale testovala som az 39dc ...pri pcos je tazke urcit kedy bola ovu ked aktivne nemeriam bazalku atd.

@banderaska29 už kúpený , dnes som na cestách ,zajra urobím a určite dám vedieť 🙂