icon

Nové Pepino testy falošne duchujú

banderaska29
11. mar 2022

Ahojte kočky, možno pomôžem niektorej z vás vyvarovať sa sklamania alebo naopak šoku 😀

Chcem vás varovať pred novými Pepino testami, ktoré sú nejaká podivná šarža a podľa viacerích žien s rovnakými skúsenosti s týmito novými testami som sa rozhodla zverejniť túto fotografiu.

Vrchný test pepino rok 2020 - pozitívny a potvrdené tehotenstvo

Spodný test pepino marec 2022 - pozitívny ale tehotná som nebola. Druhý test bol dokonca silnejší, testy inej značky z rovnakého moču negatívne. Už mám po ms... Máte aj vy podobne skúsenosti s novými testami? Píšte 😒

Nové Pepino testy falošne duchujú
matulla49
15. nov 2022

@banderaska29 už kúpený , dnes som na cestách ,zajra urobím a určite dám vedieť 🙂

sandy2796
15. nov 2022

@matulla49 no ja som dnes skúšala , uvidíme čo bude 1-2 dni meškajú 🙂 tak uvidíme ale digi mi vyšiel negatívny

matulla49
16. nov 2022

@sandy2796 Ahoj tak na tvojom ja vidím, ja som si dnes robila test ,Inej značky a nič , Menštruácia ešte nedošla, ale mám pocit že tie peppino urobili len falošný výsledok

sandy2796
16. nov 2022

@matulla49 nemaj ešte hlavu v smútku mne už dochovali pred tým potom nič a teraz sa začala robiť čiarka keď mešká ms 2-3 dni 🙂 od včera som testovala a digi je stále negatívny aj včera a aj dnes . Ešte stále nič neni stratené pokiaľ nieke ms

ruby_
16. nov 2022

@matulla49 ja som si tiez robila dnes pepino 26dc a o 2 dni cakam ms…. Ani som nevedela ze sa tak pokazili v kvalite👀👀normalne cumim ze naco sa predavaju, ved to moze clovek hodit kockou a rovnaka pravdepodobnost ze sa trafi spravne😂😂

matulla49
17. nov 2022

@sandy2796 Tak ja si myslím ,že všetko prídi keď má prísť, Na nič netlačím len tiež nechápem načo sa peppino predávajú, moje dni mi akurát dnes prišli takže takže falošný výsledok,Ale u teba to vyzerá nádejne držím palce daj vedieť ako si dopadla

sandy2796
17. nov 2022

@matulla49 to ma mrzí 🥲tak snáď nabudúce , hej ja sa stále čudujem že nikto ich nežaloval , lebo ako to môže takto duchovat. No u mňa ms stále nič a čiarky silnejú tak dúfam že do šťastného konca tento krát

matulla49
18. nov 2022

@sandy2796 Keď čiarky silnejú aj na iných testoch tak to môže znamenať naozaj len jedno teším sa s tebou prajem nech to bude tak ako túžiš♥️

matulla49
18. nov 2022

@ruby_ Ja sa už len tieto testy ani nevyjadrujem človek potom nemôže ani spať lebo ma neistotu, No ale teraz už aspoň viem že peppino testy už nikdy

sandy2796
18. nov 2022

@matulla49 vyšlo to 😍 už aj digi to konečne ukázala

ruby_
18. nov 2022

@sandy2796 kraaaasne❤️Drzim palce🥰

ruby_
18. nov 2022

@matulla49 presne🤷‍♀️

matulla49
19. nov 2022

@sandy2796 Gratulujem veľa zdravíčka šťastíčko a teším sa s tebou

sandy2796
19. nov 2022

@matulla49 Ďakujem pekne ❤️

kamilka158
6. dec 2022

ano aj ja mam rovnaku skusenosti podla tohto testu by bol aj moj mamzel tehotny co je nerealne.

luli552
14. dec 2022

@banderaska29 ja som mala takyto isty problem v Pondelok teraz... Vyšiel mi hneď pozityvny a ostatne z inej značky negativne.
Ukažem foto pepino testu a testu Baby top test ktory bol dnes robeny.

nikitka87
14. dec 2022

@luli552 ja presne to isté, pepina s jemnou ciarkou a baby top test negativny. Moje nadsenie ale opadlo, ako som si precitala o falosne pozitivnych pepino 😒

sandy2796
14. dec 2022

@luli552 tak ten pepino vyzerá veľmi dobre na to že je to duch 😀 a ten druhý si robila tiež ráno ?

luli552
14. dec 2022

@sandy2796 poobede ale aj tak keby som myslim že ukaže aspoň ducha

luli552
14. dec 2022

@sandy2796 a ešte hned ako som ho namočila bola druha vidieť a na ostatnych od toho dna nič..

nikitka87
14. dec 2022

Baby tak moj manzel prisiel prave z prace a vyskusali sme jeho otestovat 😊 Predstavte si, ze podla Pepina je tehotny 🤣 Takze za mna cele zle..

luli552
14. dec 2022

@nikitka87 keby som neverila tomu že su zle tie pepino testy tak by som ti povedala že tvoj manžel ma rakovinu semenikov...vraj je to tak..ale tie pepino testy su fakt zle🙏👌🙄😔 ale keby mu vijde iny test pozitivny mal by sa dat vyšetriť..
Ale škoda že su tie testy taketo..mrzí ma to aj voči inym babám/ženám ktoré tužia niekolko rokov po babätku a takato blbosť im urobí zbytočnu nádej..

nikitka87
14. dec 2022

@luli552 áno, aj mne je to ľúto. My sme zatial len na zaciatku snazenia (prvy mesiac) a tiez ma to sklamalo. Neviem si predstavit, co to musi byt, ked sa niekto snazi roky 😔

nikitka87
14. dec 2022

@luli552 moj manzel absolvuje preventivky. Jeho rodicia su lekari a dbaju na zdravie. Cize tym to nie je. Ten test je jednoducho chybny.

luli552
14. dec 2022

@nikitka87 nechcela som nejak vas alebo manžela uraziť..len som to spomenula👌 viem že je to proste tým testom...keby je nejaka možnost hneď píšem a nech zvolaju ženy nech pridaju svoj nazor na pepino test a dajú ho preč s predaja alebo nech ho vyrabajú normalne...lebo toto nieje normálne..🙏 dufam že si každa pozrie najprv tuto diskusiu pred tym ako sa začnu stresovať alebo tešit

janielik87
18. jan 2023

@banderaska29 pridavam aj ja svoju skusenost. Mam pco a teda cykly casto nie idealne. Tentoraz som sa rozhodla testnut a bola milo a zial omylom prekvapena. Nastastie som nasla tuto komunikaciu (nechodim sem skoro vobec na modreho konika) a teda som si urobila aj test inej znacky. Posielam aj ja foto, ze vane to moze uplne oklamat a zavadzat.

banderaska29
autor
18. jan 2023

@janielik87 ty kokos, tak toto je mega ako to máš pozitívne. mrzí ma to, žena ktorá tuži po bábatku može mať serioznu traumu a sklamanie :(

janielik87
18. jan 2023

@banderaska29 najhorsie je, ze muz sa namotal...nas maly zazrak po 5rokoch snazenia mal nedavno 6 rokov...cize to je necelych 6 co sa zas snazime...ale nevadi. Dajak bolo, dajak bude. Uprimne som tomu asi nevedela uverit. Ale teraz v krcoch z ms mi prislo luto. Fakt je to nefer zaplatit za loz... Ako uz niekto pisal, mohli sme ist aj k vestici alebo hadzat kockou a zadara.

pondelok01
18. jan 2023

@janielik87 a pritom pred par rokmi boli pepino uplne spolahlive, co som si isla oci vyocit, ci tam naaaahodou nieco nie je, parkrat som vytiahla aj mikroskop v zufalstve, a nic, ked negativny, tak bielo biely. Tie tvoje ciarky, hlavne ta tmavsia vyzeraju ako pozitivny test 10-12 dpo, uplne chapem aka z toho musis byt smutna a rozcarovana.

janielik87
18. jan 2023

@pondelok01 aj prve tehu sme mali pepino a veru neukazalo, ak tam nebolo baby...ja duchov nikdy nemavam, vzdy bieloba...o to viac to cloveka navnadi a potom sklamanie. Tak som len mala extra dlhy cyklus. To sa s pco stava ...plus kadejake veci atd. Ale testovala som az 39dc ...pri pcos je tazke urcit kedy bola ovu ked aktivne nemeriam bazalku atd.