icon

Nové Pepino testy falošne duchujú

banderaska29
11. mar 2022

Ahojte kočky, možno pomôžem niektorej z vás vyvarovať sa sklamania alebo naopak šoku 😀

Chcem vás varovať pred novými Pepino testami, ktoré sú nejaká podivná šarža a podľa viacerích žien s rovnakými skúsenosti s týmito novými testami som sa rozhodla zverejniť túto fotografiu.

Vrchný test pepino rok 2020 - pozitívny a potvrdené tehotenstvo

Spodný test pepino marec 2022 - pozitívny ale tehotná som nebola. Druhý test bol dokonca silnejší, testy inej značky z rovnakého moču negatívne. Už mám po ms... Máte aj vy podobne skúsenosti s novými testami? Píšte 😒

Nové Pepino testy falošne duchujú
Strana
z7
zuznicka7101
6. apr 2023

Tiež pridávam a a další test negatívny tak nechápem

sunshine_18
Autor odpoveď zmazal
ragaca
27. jún 2024

Mne takto dnes

lenockago
22. júl 2024

@banderaska29 1 den pred očakávanou ms , taktiez test inej znacky dr max totalne snehobiely … uz som pisala výrobcovi len nejako nereaguje . Číta spravy len ziadna odozva … toto je take svinstvo co robia , ze vobec nieco take predavaju …som z toho znechutena a zaroven sklamana

lenockago
22. júl 2024

@lenockago ten spodný bol robený vcera , je tam duch len na foto ho nieke dobre vidiet

lenockago
22. júl 2024

@ragaca robila si si aj insi?

ragaca
23. júl 2024

@lenockago hej a tiež tak bolo slabé ale nič nesilnie

macicka111
21. aug 2024

Nechápem prečo mi pepino ukazuje každý deň silnejšiu čiarku 🤷‍♀️spodný dnes

macicka111
21. aug 2024

@macicka111 a iný test negatívny 🥺

lenockago
21. aug 2024

@macicka111 no lebo pepino testy su najhorsie ake exzistuju , tiez som sa nad tym popalila . Proste netreba si ich kupovat. Mne minuly cyklus tiez kazdym dnom silneni , tento cyklus bol rovnaky stale pozitivny dalsie znacky negaticne a tehotna som nebola …. Predavaju testy ktore zavádzajú zakaznikov netreba si ich ani kupovat lebo su to vyhodene penizaeo

lenockago
21. aug 2024
Strana
z7