icon

Obavy z tehotenstva

23. nov 2025

prosím vás o nejaké upokojenie . dopredu ak chcete pisat hlúposti rovno zaraďte spiatočku pretože viem že som v tomto zlyhala a vždy sa chranime len teraz nejako nevydalo myslela som že od ovulácie je ešte ďaleko ale tak poďme si to zhrnúť . 5-4 dni pred očakávanou ovuláciou som mala nechránený styk (neurobil sa do mňa ale viem že vždy je tam šanca ) niesom si istá kedy presne som mala ovulaciu ale je to tak v rozhraní tie 4-7 dni od toho styku .. no momentálne som 3 dni pred MS príznaky mám také neviem.. neviem či si to uz namyslam z toho stresu ale naozaj nepotrebujem tehotenstvo práve mám toho dosť veľa a toto fakt nie .. mám také napätia v prsiach uz asi 5 dni ale len keď sa na to sústredím , samovoľne pri nejakej aktivite som si to nevšimla takže to môže byt psychikou tým že som v strese , výtok mám taký ako vždy počas lutealnej fázy , dnes večer som začala pociťovať mierne nevoľnosti ale tiež môžu byt skôr z toho stresu ale fakt neviem čomu to mám pripisovať mám strasne stresové obdobie a toto k tomu ešte pridáva viac.. mám aj viac chuti do jedla to zvyknem mať počas pms ,kŕče nemám len ma boli lonova kosť ale to pozorujem uz asi posledné 2 mesiace neviem prečo najprv som si myslela že to sú vaječníky ale pripomína to skôr bolesť kosti.. neviete ma prosím nejako ukľudniť lebo ja keď pomyslím na to že si mám spraviť test je mi fakt zle (mám zle skúsenosti s falošne pozitívnymi čiarkami a celkovo sa nespolieham na tieto palickove testy ) viem že žiadna z vás mi nevie nič na 100% potvrdiť ale aspoň nejaké rady alebo vás názor.. a opakujem hejty si nechajte ano uznávam moja chyba mala som myslieť na ochranu ale tak čo uz stalo sa..

anonym_37eeae
23. nov 2025

Nechapem co chces pocut. Sprav si test. Ked tak ultravcasny. A pri meskani ms aj normalny. Nikto iny Ti nic ine na to nedokaze napisat a ani predpovedat zaver tohto obsiahleho pribehu. Bud si alebo nie si, nas nazor na tom nic nezmeni. A to nemyslim ako hejt.

autor
23. nov 2025
@anonym_37eeae

Nechapem co chces pocut. Sprav si test. Ked tak ultravcasny. A pri meskani ms aj normalny. Nikto iny Ti nic ine na to nedokaze napisat a ani predpovedat zaver tohto obsiahleho pribehu. Bud si alebo nie si, nas nazor na tom nic nezmeni. A to nemyslim ako hejt.

@anonym_37eeae chápem sama som napísala že mi nikto nevie nic povedať k tomu či som alebo nie… ale skôr som myslela či by niektoré mohli napísať och skúsenosť zo skorým príznakmi aj keď viem že každá žena to ma iné čiže z toho tiež nic nezistim len sa potrebujem nejako ukľudniť ..

anonym_37eeae
23. nov 2025

Ako hovoris, u kazdeho je to inak, takze si sprav test, naozaj zbytocne to takto "riesis". Moja/ich ina skusenost nic na Tvojom stave nezmeni ani neovplyvni.

autor
23. nov 2025
@anonym_37eeae

Ako hovoris, u kazdeho je to inak, takze si sprav test, naozaj zbytocne to takto "riesis". Moja/ich ina skusenost nic na Tvojom stave nezmeni ani neovplyvni.

@anonym_37eeae dakujem za vašu radu každopádne počkám ešte do termínu MS a ak nepríde potom spravím len sa neskutočne bojím..

anonym_7d3a6d
23. nov 2025

@anonym_autor na 99% tehotná naozaj nie ste ...

autor
23. nov 2025
@anonym_7d3a6d

@anonym_autor na 99% tehotná naozaj nie ste ...

@anonym_7d3a6d ďakujem a ak sa môžem opýtať , prečo?

anonym_7d3a6d
23. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_7d3a6d ďakujem a ak sa môžem opýtať , prečo?

@anonym_autor lebo deti sa plodia plnou palbou cez plodné dni. Aj to netrvá mesiac.
Ok sú výnimky, ale tých je málo. Navyše nevoľno v tomto štádiu - srandujete dúfam. Tie prsia znacia prichádzajucu MS. V kľude spite.

autor
23. nov 2025
@anonym_7d3a6d

@anonym_autor lebo deti sa plodia plnou palbou cez plodné dni. Aj to netrvá mesiac.
Ok sú výnimky, ale tých je málo. Navyše nevoľno v tomto štádiu - srandujete dúfam. Tie prsia znacia prichádzajucu MS. V kľude spite.

@anonym_7d3a6d ďakujem veľmi ja som extrémne v strese z tohto a ešte aj z iných veci tak sa neviem ukľudniť neskutočne paranoidna som veľmi sa ospravedlňujem len fakt by som nerozdychala tehotenstvo teraz..ale tak aspoň mám ponaučenie do budúcna a nespravím uz hádam podobnú chybu

anonym_7d3a6d
23. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_7d3a6d ďakujem veľmi ja som extrémne v strese z tohto a ešte aj z iných veci tak sa neviem ukľudniť neskutočne paranoidna som veľmi sa ospravedlňujem len fakt by som nerozdychala tehotenstvo teraz..ale tak aspoň mám ponaučenie do budúcna a nespravím uz hádam podobnú chybu

@anonym_autor budú vám aj meškať z toho stresu tak sa na to pripravte.

autor
23. nov 2025
@anonym_7d3a6d

@anonym_autor budú vám aj meškať z toho stresu tak sa na to pripravte.

@anonym_7d3a6d dakujem veľmi pekne za vaše komentáre dobrú noc prajem

anonym_0fe24f
24. nov 2025

@anonym_autor no kto nema v hlave. Potom vyplakavaju. Asi si vela rozumu nepobrala ked si myslis ze mas tehotenske priznaky pomaly tyzden po sexe. Tvoj sposob ochrany pred nezelanym tehotenstvom to len potvrdzuje. Ak potrebujes taketo lekcie aby si sa poucila ako sa chranit budes pekne hlupa. Tehotna s velkou pravdepodobnostou nej si. Nabuduce si strc ruku do vriacej vody a pridi sa vyzalovat ze si sa popalila.

anonym_ad8a19
24. nov 2025

Ja mam take peiznaky pred ms kazdy raz a, zial, vzdy ta ms dojde. Takze tolko k tomu.

belllinka
24. nov 2025

@anonym_autor fak ti myslíš, že pár dní po sexe budeš pociťovať príznaky tehotenstva?

autor
24. nov 2025
@belllinka

@anonym_autor fak ti myslíš, že pár dní po sexe budeš pociťovať príznaky tehotenstva?

@belllinka pár dni? napísala som že sex bol ešte pred ovu a momentálne som pred ms 2 dni

autor
24. nov 2025
@anonym_0fe24f

@anonym_autor no kto nema v hlave. Potom vyplakavaju. Asi si vela rozumu nepobrala ked si myslis ze mas tehotenske priznaky pomaly tyzden po sexe. Tvoj sposob ochrany pred nezelanym tehotenstvom to len potvrdzuje. Ak potrebujes taketo lekcie aby si sa poucila ako sa chranit budes pekne hlupa. Tehotna s velkou pravdepodobnostou nej si. Nabuduce si strc ruku do vriacej vody a pridi sa vyzalovat ze si sa popalila.

@anonym_0fe24f veď som napísala že viem že je zo moja chyba ale teraz s tým uz nic nespravím … myslela som si že mám od ovulácie ešte viac dni a k tomu sa len normalne pýtam či mal niekto také príznaky a bolo to tehotenstvo.. veľa žien pociťovalo napr bolesť pŕs ešte pred termínom Ms preto sa pýtam

anonym_885d32
24. nov 2025

Príznaky, ktoré popisuješ sú aj príznakmi PMS a to je oveľa pravdepodobnejšie. Dávam tomu minimalnu šancu, že si tehotná. 1) vôbec nevieš na 100% či vôbec vtedy ovulácia bola 2) z prerušovaného styku je velmi malá šanca otehotnieť, ak teda vie čo robí
Keď dieťa žena nechce, tak sa bojí, že otehotnie aj z toho, že na sa ňu chlap usmeje. Potom sme tu my, čo sa o dieťa snažíme a vtedy zistíš, že každý cyklus aj keď všetko pre to robíš, vôbec nie je taká vysoká šanca otehotnieť. Buď v kľude, šanca je minimalna. Ale nič nedáš za to si urobiť test

autor
24. nov 2025
@anonym_885d32

Príznaky, ktoré popisuješ sú aj príznakmi PMS a to je oveľa pravdepodobnejšie. Dávam tomu minimalnu šancu, že si tehotná. 1) vôbec nevieš na 100% či vôbec vtedy ovulácia bola 2) z prerušovaného styku je velmi malá šanca otehotnieť, ak teda vie čo robí
Keď dieťa žena nechce, tak sa bojí, že otehotnie aj z toho, že na sa ňu chlap usmeje. Potom sme tu my, čo sa o dieťa snažíme a vtedy zistíš, že každý cyklus aj keď všetko pre to robíš, vôbec nie je taká vysoká šanca otehotnieť. Buď v kľude, šanca je minimalna. Ale nič nedáš za to si urobiť test

@anonym_885d32 dakujem veľmi pekne , zároveň želám nech sa vám vydarí