icon

Očakávate prírastok?

sweetbrownie
22. júl 2019

mám tu niekoho kto je v očakaní? alebo to ešte nevie na 100%? možeme si vymeniť nazory, príznaky a podobné.... momentálne nemám v mojom okolí vela mamičiek s ktorými by som sa mohla porozprávať zistiť niečo nové tak možno aspoň takouto formou by sme sa mohli podeliť o malé radosti 🙂

lindusss2016
22. júl 2019

@sweetbrownie prepac, mne to neda, ale je to očakávanie, slovo očakanie v nasom jazyku neexistuje 🙄

korunka1
23. júl 2019

Tak takých , čo to nevedia na 100% tu bude habadeeeeeejj 😂😀

lsimo
23. júl 2019

@sweetbrownie a už si sa testovala? mešká ti ms? mňa boleli vaječníky a veľmi a v podbrušku potom mi u dr potvrdili tehu 🙂

sweetbrownie
autor
23. júl 2019

@lindusss2016 ospravedlňujem sa že môj nechcený preklep vás tak pobúril ale možem vás uistiť že to bolo nedopatrením

sweetbrownie
autor
23. júl 2019

@korunka1 je mi jasné že ich tu je mnoho ale myslím že každá žena sa aspoň trošku pozná a príde nato že sa niečo iné s ňou deje

sweetbrownie
autor
23. júl 2019

@lsimo ešte nie u mňa je ešte skoro musím počkať 3 dni a uvidí sa ale poznám svoje telo a cítim že sa niečo deje ...tak snaď sa pošťastilo

lindusss2016
23. júl 2019

@sweetbrownie v pohode, nepoburil, ale na preklep to tam bolo az 2 x 🙈🙈

sweetbrownie
autor
23. júl 2019

@lindusss2016 oh wau vážne teraz som si to prečítala .. opravila by som to keby som vedela a či je to možné ja som tu nová a ešte celkom neviem ovládať tuto stránku

lindusss2016
23. júl 2019

@sweetbrownie tak s tymto ti neporadim 🤷‍♀️ myslim, ze by sa to malo dat, ale ista si nie som...

katren
23. júl 2019

@sweetbrownie
@lindusss2016 neda sa to zmenit

luckamorka
23. júl 2019

Čiže hľadáš niekoho tehotného? To je tak 90 % koníka 😀🙈😉

sweetbrownie
autor
24. júl 2019

@luckamorka viem preto som chcela založiť túto skúpinu stým žeby som sa možno niečo nové dozvedela a porozprávala sa s niekym

lindusss2016
24. júl 2019

@sweetbrownie ak si si vyplnila v registracii termin porodu, tak ta to automaticky hodi do skupiny tvojich terminoviek, cize zien, ktore porodia cca ako ty. Tam mozes rozoberat, co a ako prezivas v aktualnom tyzdni. Ak este tehu nie si, vyhladaj nejaku skupinu snaziliek.

nikusiak9
24. júl 2019

@sweetbrownie treba si nastavit ze sa dnazit eo dieta a hodi ta do snaziliek

sweetbrownie
autor
24. júl 2019

@nikusiak9 @lindusss2016 ďakujem za radu

evkamotka
25. júl 2019

Hod sa to skupiny s terminom porodu aky mas ty. Tato tema o chvilku upadne ale v skuline na prislusny mesiac to bude zit a vsezky budete "rovnako tehotne"