Opakovane pozitívny ovulačný test

lucinda115
2. júl 2019

Ahojte baby chcelaby som sa ooytat co moze znamena ak mam viac krat po sebe pozitivny ovul. Test? Ide o to ze som si to vysledovala aj na zaklade jednej aplikacie, kde som zadala svoje udaje . 15.6. Som mala menzes a pozitivny ovul test mi ukazal 26.6 a taktiez vcera 2.7. Co si o tom myslite? Dakujem za odpoved

kikaaa444
3. júl 2019

@lucinda115 ahoj ja osobne si ovulacne testy nerobím pride mi to odveci sa až takto moc sledovať a trýznit ... no ale k otázke s ovulacnymi testami skúsenost nemám ale na aplikáciu sa spoliehať nemôžeš . Udáva informácie len teoreticky ako by to malo byt . Ale každá žena je iná a ovulaciu ma v iný čas . Nie ako povie aplikacia. To je len orientačne. Takže sa riad len tými testami . Veľa šťastia 🙂

pininka1
3. júl 2019

Ja som mala ovuláciu ako lusk a test neukázal ani náznak ovulácie a pritom som aj otehotnela. Takže na tieto testy by som sa vôbec nespoliehala. Ani na aplikácie. Sleduj svoje telo, pozeraj aký je hlien, to ti napovie viac.

diaalex
3. júl 2019

@lucinda115 niekomu ovu test ukazuje vždy pozitívne (slabšie, silnejšie) niekomu vôbec nič neukazuje.... vôbec by som ovu testy nebrala do úvahy ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre