icon

Otehotneli ste pri mori?

23. júl 2025

Čaute baby téma na odľahčenie 🌈 ste tu niektora ktorá otehotnela pri mori? Hlavne neplánovane 🍹 že napriklad drinky spravili svoje, hlava v oblakoch, nevedeli ste kedy ste mali poslednú ms a proste ste ostali vtom 🍀

Strana
z2
anonym_62d89e
23. júl 2025

Kto kladie tieto stupídne otázky?

anonym_00ea4f
23. júl 2025

Chceš vedieť aj konkrétnu destináciu, hotel, číslo izby ?

leuska0910
23. júl 2025

Ja na dovolenke.. s manzelom. Ako ti to pomohlo?🤦‍♀️😏

anonym_f91d89
23. júl 2025

Áno ja s usim 🤣🤣 v egypte

autor
23. júl 2025

Riadne divne ste. Čakala som nejaké vtipné príbehy, ale očividne ste nepochopili pointu, nevadí 👍

guudy
23. júl 2025

@anonym_autor nie, ja som suchar. Viem, kedy mam menzes a alkohol nepijem🤷🏼‍♀️

autor
23. júl 2025
@guudy

@anonym_autor nie, ja som suchar. Viem, kedy mam menzes a alkohol nepijem🤷🏼‍♀️

@guudy oki 👍☀️

simonkazga
23. júl 2025

Síce to nebolo pri mori ale na wellnes dovolenke. Mali sme termín v CAR tak sme si ešte predtým chceli užiť. Veľké prechádzky, kopec vtipných koktejlov a teda aj sex 😉, no a na úvodnú konzultáciu som šla už tehotná. 😎

autor
23. júl 2025
@simonkazga

Síce to nebolo pri mori ale na wellnes dovolenke. Mali sme termín v CAR tak sme si ešte predtým chceli užiť. Veľké prechádzky, kopec vtipných koktejlov a teda aj sex 😉, no a na úvodnú konzultáciu som šla už tehotná. 😎

@simonkazga supeeeer takéto nejaké stories som čakala 🥳

anonym_5c0969
23. júl 2025
@simonkazga

@simonkazga A to si nevedela že si tehotná a zistili ste to na sone na úvodnej konzultácii či ako? 🤭

anonym_5a2b0c
23. júl 2025

Tiež som Suchár, ak by som čakala s otehotnením až kým sa s dostanem k moru tak dnes nemám deti, lebo prechod došiel skôr ako more

anonym_3add2b
23. júl 2025

Ja stále nerozumiem, aké vtipné príbehy očakávaš. Prečo práve plodenie pri mori by malo byť nejaké vtipné.

stellarstar
23. júl 2025

Jedna moja kamarátka otehotnela na wc s one night stand na diskotéke

bonboniera
23. júl 2025
@anonym_5a2b0c

Tiež som Suchár, ak by som čakala s otehotnením až kým sa s dostanem k moru tak dnes nemám deti, lebo prechod došiel skôr ako more

@anonym_5a2b0c a otázka znela kto čakal na oplodnenie na dovolenku pri mori? Ženy vy ste niektoré úplne mimo fakt. Každý deň debilne komentare k témam, ze jaka blbá tema a mať tvoje problémy a blabla, hlavne ze ste na MK ktoré považuje tak 85% Slovenska za úplný odpad. Kvoli vedeckým článkom ste sem asi nedošli. A samozrejme to treba napísať anonymne.

anonym_7b31bf
23. júl 2025
@bonboniera

@anonym_5a2b0c a otázka znela kto čakal na oplodnenie na dovolenku pri mori? Ženy vy ste niektoré úplne mimo fakt. Každý deň debilne komentare k témam, ze jaka blbá tema a mať tvoje problémy a blabla, hlavne ze ste na MK ktoré považuje tak 85% Slovenska za úplný odpad. Kvoli vedeckým článkom ste sem asi nedošli. A samozrejme to treba napísať anonymne.

@bonboniera debilné komentáre na debilné témy. Apropo, autorka je sama anonym, tak môžem byť aj ja anonym. 😎

bonboniera
23. júl 2025
@anonym_7b31bf

@bonboniera debilné komentáre na debilné témy. Apropo, autorka je sama anonym, tak môžem byť aj ja anonym. 😎

@anonym_7b31bf samozrejme musis byt, na nič iné sa nezmozes, ste posrate ešte aj napísať niečo pod vlastným nickom ktorý je aj tak anonymný. Potom sa nezabudnite opúšťať v témach o šikane ze nechápete ako je to mozne a ze kto tie deti vychoval 😢

anonym_7b31bf
23. júl 2025
@bonboniera

@anonym_7b31bf samozrejme musis byt, na nič iné sa nezmozes, ste posrate ešte aj napísať niečo pod vlastným nickom ktorý je aj tak anonymný. Potom sa nezabudnite opúšťať v témach o šikane ze nechápete ako je to mozne a ze kto tie deti vychoval 😢

@bonboniera áno, na nič iné sa nezmôžeme 😢 odpusť nám naše hriechy

hortenziaj
23. júl 2025

Každá čo rodila v apríli alebo máji ,nie ? 😉

lucia13022023
23. júl 2025

Pozri si film problémy v raji. Aj sa pobavis, aj si tam vypijú a aj tam žena otehotnie. Na dovolenke..

patus_2
23. júl 2025

zrazu je tu každá dokonalá, celoživotný abstinent, nefajčiar, na dovolenke v All inclusive je striedmo, neprejeda sa, športuje, tip top zdravo sa stravuje, každý deň vari, neje polotovary, deťom nepúšťa tv, ani tablet ešte deti nevideli, aj manželovi sa 100% venuje, upratané, navarene... Ženy, aj keď píšete anonymne, skúste aspoň trošku empatie prejaviť. Nie, ani jedna z nás nieje dokonalá, ale radšej nekomentovať ako v každej otázke chrliť kyselinu ..

billy_jean
23. júl 2025
@stellarstar

Jedna moja kamarátka otehotnela na wc s one night stand na diskotéke

@stellarstar no paradicka a ani k moru nemusela... usetrila. 🙂

billy_jean
23. júl 2025
@patus_2

zrazu je tu každá dokonalá, celoživotný abstinent, nefajčiar, na dovolenke v All inclusive je striedmo, neprejeda sa, športuje, tip top zdravo sa stravuje, každý deň vari, neje polotovary, deťom nepúšťa tv, ani tablet ešte deti nevideli, aj manželovi sa 100% venuje, upratané, navarene... Ženy, aj keď píšete anonymne, skúste aspoň trošku empatie prejaviť. Nie, ani jedna z nás nieje dokonalá, ale radšej nekomentovať ako v každej otázke chrliť kyselinu ..

@patus_2 ja teda neviem, naozaj nepijem, nefajcim, ani travu, na dovolenku si pridem oddychnut a dokazem sa chranit pred otehotnenim. A nevyhladavam letne dovolenkove lasky... ale nepridem si ako dokonala.

autor
23. júl 2025

Ďakujem baby poniektoré ste zlaté 👍 a poniektoré ste ma aj pochopili 🍹 my už 2 deti máme. Ale akosi nam ušlo lebo som zabudla kedy bola mrcha 🫣 tak uvidím čo z toho bude. Alkohol tiez spravil svoje. Niektoré puritanky no comment ostatné palec hore, ste super že ste ma pochopili 💃 ozvem sa o mesiac 😁

billy_jean
23. júl 2025
@anonym_autor

Ďakujem baby poniektoré ste zlaté 👍 a poniektoré ste ma aj pochopili 🍹 my už 2 deti máme. Ale akosi nam ušlo lebo som zabudla kedy bola mrcha 🫣 tak uvidím čo z toho bude. Alkohol tiez spravil svoje. Niektoré puritanky no comment ostatné palec hore, ste super že ste ma pochopili 💃 ozvem sa o mesiac 😁

@anonym_autor Kedy bola mrcha? Nepekne hovoríš o svokre 😅

autor
23. júl 2025
@billy_jean

@anonym_autor Kedy bola mrcha? Nepekne hovoríš o svokre 😅

@billy_jean tá je doma. Chvalabohu 😂😂😂

stellarstar
23. júl 2025
@billy_jean

@stellarstar no paradicka a ani k moru nemusela... usetrila. 🙂

@billy_jean 🤣🤣👍

autor
23. júl 2025
@bonboniera

@bonboniera ďakujem ✨

svetlonos
23. júl 2025
@anonym_autor

Riadne divne ste. Čakala som nejaké vtipné príbehy, ale očividne ste nepochopili pointu, nevadí 👍

@anonym_autor
ano, dve kamosky. Jedna z nich mala problém so štítnou žľazou ked sa snažili o babo s mizim. Potom nasadila lieky, vypli a išli na dovolenku. Zrovna vtedy otehotnela 🙂

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_7fac71
23. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tabletku po si nestihla dat? Ci sa tomu nebranite, ked idete cakat na vysledok?

Strana
z2