icon

Otehotneli ste pri mori?

23. júl 2025

Čaute baby téma na odľahčenie 🌈 ste tu niektora ktorá otehotnela pri mori? Hlavne neplánovane 🍹 že napriklad drinky spravili svoje, hlava v oblakoch, nevedeli ste kedy ste mali poslednú ms a proste ste ostali vtom 🍀

Strana
z2
evaachesa
23. júl 2025
@anonym_autor

Ďakujem baby poniektoré ste zlaté 👍 a poniektoré ste ma aj pochopili 🍹 my už 2 deti máme. Ale akosi nam ušlo lebo som zabudla kedy bola mrcha 🫣 tak uvidím čo z toho bude. Alkohol tiez spravil svoje. Niektoré puritanky no comment ostatné palec hore, ste super že ste ma pochopili 💃 ozvem sa o mesiac 😁

@anonym_autor a myslíš že z toho bude vtipná príhoda? 😏

evaachesa
23. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub to bola isto faraónova pomsta. 😃

yanabella
23. júl 2025
@anonym_autor

Ďakujem baby poniektoré ste zlaté 👍 a poniektoré ste ma aj pochopili 🍹 my už 2 deti máme. Ale akosi nam ušlo lebo som zabudla kedy bola mrcha 🫣 tak uvidím čo z toho bude. Alkohol tiez spravil svoje. Niektoré puritanky no comment ostatné palec hore, ste super že ste ma pochopili 💃 ozvem sa o mesiac 😁

@anonym_autor takze bez alkoholu si nevies uzit? Ved to tak nejaka 16tka dava prihody ze sa opila a roztiahla a teraz sa modli nad testom a nie ze stara zenska si da drink na all inclusive, vyspi sa s manzelom a smeje sa co bude na tehu teste

evaachesa
23. júl 2025
@yanabella

@anonym_autor takze bez alkoholu si nevies uzit? Ved to tak nejaka 16tka dava prihody ze sa opila a roztiahla a teraz sa modli nad testom a nie ze stara zenska si da drink na all inclusive, vyspi sa s manzelom a smeje sa co bude na tehu teste

@yanabella no a predstav si ako to bude rozprávať na rodinnej oslave...aká vtipný príbeh o zrodení nového života. 🫣😁

stormie
23. júl 2025

Znama 2x, jej manzel srandoval ze s nou uz na dovolenku k moru nejde

simonkazga
23. júl 2025
@anonym_5c0969

@simonkazga A to si nevedela že si tehotná a zistili ste to na sone na úvodnej konzultácii či ako? 🤭

@anonym_5c0969 nevedela som a oni tiež nezistili, bola som akurát +/- v termíne ms. Mala som sa vrátiť na odber po ms, nevrátila som sa 😁

autor
24. júl 2025

Bože niektoré ste tu riadne trápne 😅 len uraziť človeka, ponížiť, to jediné viete. Smutné 🥹

anonym_7b31bf
24. júl 2025
@anonym_autor

Bože niektoré ste tu riadne trápne 😅 len uraziť človeka, ponížiť, to jediné viete. Smutné 🥹

@anonym_autor neviem kto je trápny, keď si nevieš ako matka dvoch detí odsledovať ms, do toho sa ožerieš na dovolenke a teraz si v strese, či ťa tvoj mužík neoplodnil. Jak ozaj nejaká 16, čo nevie, čo so sebou.

anonym_df16be
24. júl 2025

@anonym_autor áno, samozrejme s manželom.

natalka13
24. júl 2025
@bonboniera

@anonym_5a2b0c a otázka znela kto čakal na oplodnenie na dovolenku pri mori? Ženy vy ste niektoré úplne mimo fakt. Každý deň debilne komentare k témam, ze jaka blbá tema a mať tvoje problémy a blabla, hlavne ze ste na MK ktoré považuje tak 85% Slovenska za úplný odpad. Kvoli vedeckým článkom ste sem asi nedošli. A samozrejme to treba napísať anonymne.

@bonboniera aaaa autor temy je KDO?😂
Vieme sice kto, ale ved moze dat nick.

autor
24. júl 2025
@anonym_7b31bf

@anonym_autor neviem kto je trápny, keď si nevieš ako matka dvoch detí odsledovať ms, do toho sa ožerieš na dovolenke a teraz si v strese, či ťa tvoj mužík neoplodnil. Jak ozaj nejaká 16, čo nevie, čo so sebou.

@anonym_7b31bf bože ty si uboha 🥳 ani neverím že tak vymleta osoba existuje na svete 🤔

autor
24. júl 2025

Ostatným normalnym ďakujem za milé komentáre 😊 hlavne tým ktoré pochopili túto diskusiu 😉

anonym_7b31bf
24. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_7b31bf bože ty si uboha 🥳 ani neverím že tak vymleta osoba existuje na svete 🤔

@anonym_autor ja nestresujem nad tým, či má ožratú niekto neoplodnil, takže úbohá si len ty 😘

dora281
Autor odpoveď zmazal
autor
24. júl 2025
@anonym_7b31bf

@anonym_autor ja nestresujem nad tým, či má ožratú niekto neoplodnil, takže úbohá si len ty 😘

@anonym_7b31bf pri všetkej úcte - ty nie si normalna... Je mi ťa úprimne ľúto 🥹

anonym_7b31bf
24. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_7b31bf pri všetkej úcte - ty nie si normalna... Je mi ťa úprimne ľúto 🥹

@anonym_autor aj mne teba 😘

Strana
z2