icon

Otehotnenie dva dni pred ovuláciou

26. máj 2025

Ahojte..otehotnela nejaká z vás cca 2 dní pred ovu?..

viestta
26. máj 2025

Otehotnie sa iba a len po ovulacii, ale je mozne, ze spermie pockaju a vajicko bude oplodnene ak bola suloz 2 dni pred ovulaciou.

belllinka
26. máj 2025

A ktory moment beries ako otehotnenie? Splynutie vajicka so spermiou? Uhniezdenie vajicka v maternici?

tinka_1807
26. máj 2025

2 krát. Práve cca 1-3 dní pred ovuláciou je veľka pravdepodobnosť

autor
26. máj 2025
@tinka_1807

2 krát. Práve cca 1-3 dní pred ovuláciou je veľka pravdepodobnosť

@tinka_1807 a co sa narodilo?

zuzanaete
26. máj 2025

Otehotniet sa da iba cez ovulaciu. Takze nikto nemohol otehotniet 2 dni pred ovu. Spermie si vsak vedia pockat. Takze je mozne tehotenstvo zo sexu 2 dni pred ovulaciou.

autor
26. máj 2025
@zuzanaete

Otehotniet sa da iba cez ovulaciu. Takze nikto nemohol otehotniet 2 dni pred ovu. Spermie si vsak vedia pockat. Takze je mozne tehotenstvo zo sexu 2 dni pred ovulaciou.

@zuzanaete ani..tak som to myslela

krasneleto
27. máj 2025

co tu pisete ze otehotniet sa da iba cez ovulaciu... ovulacia je moment... dni pred aj dni po su plodnymi dnami, cize da sa otehotniet aj zo styku pred ovu aj po ovu... sama mam dieta zo styku po ovu... nakolko som mala taku ovu , ze sa mi chcelo hocico, len nie mat styk...

autor
27. máj 2025
@krasneleto

co tu pisete ze otehotniet sa da iba cez ovulaciu... ovulacia je moment... dni pred aj dni po su plodnymi dnami, cize da sa otehotniet aj zo styku pred ovu aj po ovu... sama mam dieta zo styku po ovu... nakolko som mala taku ovu , ze sa mi chcelo hocico, len nie mat styk...

@krasneleto a co sa podarilo?

krasneleto
27. máj 2025

?

tanicka907
27. máj 2025

ja som obidva razy podla vypoctov otehotnela mimo ovulacie...prvy krat prvy neplodny den a druhy krat v strede neplodnych dni.
Sesternica ma 4 deti splodene cez neplodne dni.

luciastrisko
3. jún 2025

Ja áno, druhé babätko
Hneď aj prvé sono nesedelo veľkosť plodu podľa poslednej MS vždy tam lietali 2 3 dni hore dole takže mi aj gyn potvrdila že spermie vo mne prežili a cez ovulaciu ktorá bola cca 2 3 dni po styku sa uchytila je to možné keďže v tebe vedia spermie prežiť niekoľko dní.
Keďže som nemala ešte pravidelný cyklus lebo som bola pol roka od prvého pôrodu som sama ani nevedela aký mám cyklus lebo bol rozhádzaný

autor
4. jún 2025
@luciastrisko

Ja áno, druhé babätko
Hneď aj prvé sono nesedelo veľkosť plodu podľa poslednej MS vždy tam lietali 2 3 dni hore dole takže mi aj gyn potvrdila že spermie vo mne prežili a cez ovulaciu ktorá bola cca 2 3 dni po styku sa uchytila je to možné keďže v tebe vedia spermie prežiť niekoľko dní.
Keďže som nemala ešte pravidelný cyklus lebo som bola pol roka od prvého pôrodu som sama ani nevedela aký mám cyklus lebo bol rozhádzaný

@luciastrisko takže teda je to možné

A je z toho dcérka ci syn?

luciastrisko
4. jún 2025

Áno je
Stoho je už takmer 7 mesačná dcéra 😊

dominikabangbang
12. jún 2025
@krasneleto

@krasneleto ...3 dni.pred ovu..moze sa stat ze by som bola vtom.??