icon

Otehotnenie i napriek kondómu

11. nov 2022

Baby prepáčte ale ja asi začnem veriť na kúzla. S priatelom sme spolu mali sex raz a potom odišiel do zahraničia. Samozrejme použili sme kondóm úplne na začiatku sexu, nebol znehodnotený. Mne vyšiel test pozitívny ako je to možné??? S nikým iným som nespala samozrejme. Som zmätená.

Strana
z2
gerfinka
11. nov 2022

Ja som tak vraj vznikla. Ale to teda bolo už pred 39 rokmi😁 rodičia sa vraj chránili po mamcinom potrate,keď jej lekár zakázal hneď otehotniet a teda nakoniec som tu.

mata90
11. nov 2022

@majulino no , brat mi niekedy spomínal ,ze jeho spolužiaci prepichovali balíčky kondómov v Tescu ihlou a robili si z toho srandu. Bodaj by sa im to vrátilo a mali by aspoň po 5 deti ....

zelenakobyla123
11. nov 2022

@tarvika stále existuje možnosť potrat🤷‍♀️

tarvika
11. nov 2022

@zelenakobyla123 to už je na každého svedomí a voľbe. Nehovoriac o tom, ze je to veľký zásah do tela.

majulino
12. nov 2022

@mata90 no sranda úžasná 🙄 blbci sprostí... Sestra jedno porodila v januári a ďalšie o rok vo februári. Obe cez kondóm 🙈🤣 najprv sme si mysleli, že si robí srandu s tým, že sa chránili, ale keď nám ukázali doma vyše 100ks kondómu, ostali sme ako obarení. Gynekológ jej vravel, že mal iba jeden prípad za 30 rokov praxe, kde žena otehotnela napriek používaniu kondómu..
Ja mám napríklad syna počas užívania antikoncepcie. Bola som u zubára, vrtal mi zub dal mi nejakú hojivu vložku, pýtam sa ho, či to nemá nejaké účinky, že užívam antikoncepciu a že dieťa by sme chceli až o rok. Vraj kľudne môžeme aj hneď, ak má nebudú bolieť zuby... Jasné, do mesiaca som mala //na teste. Skoro ma drblo 🙈 teraz som rada a za syna veľmi vďačná, nakoľko som predtym 2x potratila, ale ten prvotný šok...

Strana
z2