icon

Otehotnenie pred menštruáciou

30. mar 2025

Ahojte v prvom rade chcem povedat ze nevyznam sa v ovulaciach a podobne cize poprosim pytam si radu od
normalnych ludí. Takze mali sme styk najprv sa mi spravil do ust no urcite mu na ňom ešte niečo ostalo, nešiel si ho umyť a dal ho domňa. Mám zajtra dostať MS ovuláciu som podla apk mala 17.teho menšturácia mi zvyčajne trvá 5 dní. Ďalšia ovulácia má byť 15teho. Je možné otehotnieť teda viem že urcite nejaka sanca je len ma zaujima aká veľká. Poprípade po kolkych dnoch si robiť test a menštruácia mi moze prísť aj keby som dnes “otehotnela”? Ďakujem za každú normálnu radu a tí ktorý tu budete písať že som decko keď sa v tom nevyznám alebo že si mám doštudovať hodiny bio ma fakt nezaujímajú čiže zbytočne ani nepíšte 🙂

viestta
30. mar 2025

Nikto nevie kedy mas ovulaciu, aplikacia tiez nie (ta pouziva len statisticke data ale nesleduje co sa v tvojom tele deje), takze aj v tvojom pripade by si otehotniet mohla. Dokonca su popisane pripady, ze tehotna zena menstruovala. Nie je to bezne, ale stava sa

evitka83
30. mar 2025

No kamoske taka “sanca” dnes beha po byte uz 9ty rok 😉

viestta
30. mar 2025

A sice biologia ta zaujimat nemusi, ale ako funguje tvoje telo by si si nastudovat mohla. Aj to ako sa chranit, ked tehotenstvo neplanujes.

ukgirls
30. mar 2025

otehotniet moze kedykolvek ked mas nechraneny styk ..ovulacia nieje vzdy v strede ciklu .. takze ano sanca tam je mensia ale je ..

martinkatinka
30. mar 2025

Sanca je v rozmedzi 1-99%

januska12323
30. mar 2025

Šanca je menšia ale stále je. Ak nechceš byť tehotná tak by si si to aspoň čiastočne naštudovať mohla.

kiki68
30. mar 2025

Ved si kup tabletku po a mas hotovo. Naco riskovat, sanca je mala, ale zial vzdy je

viestta
30. mar 2025

@januska12323 ono nezaskodi si to nastudovat aj pre pripad, ze raz otehotniet bude chciet

joesvk
30. mar 2025

Ak máš fakt pravidelný cyklus,tak šanca je skoro nulová.

autor
30. mar 2025

@joesvk poslednu dobu nebol pravidelný keďže som cely december brala antibiotiká a rozhádzalo mi to dostala som neskor potom skor

joesvk
30. mar 2025

Tak potom nemáš istotu,že si bola pred menzesom.