icon

Otestovala som sa dva dni pred menzesom. Vidíte tam niečo?

summersunny94
14. máj 2021

Ahojte nevydržala som a otestovala som 2dni pred očakávanou MS, keďže MS presne nemávam (PCOS)ani neviem kedy testovať po pravde. Snažíme sa s mužom o druhé dieťatko a začala som mať viacere tehotenské príznaky. Avšak bojím sa že ide len o PMS. Asi tam vy nič nevidíte však? Len ja by som chcela niečo vidieť 😔

Otestovala som sa dva dni pred menzesom. Vidíte tam niečo?
Strana
z3
1aduliatko1
14. máj 2021

nie

viktory6661
14. máj 2021
michellia
14. máj 2021

Nie nic tam nie je

summersunny94
autor
14. máj 2021

Tu sa mi niečo zdalo ale tak asi nič teda ...

hanka555
14. máj 2021

@summersunny94 zopakuj za 2 dni ...ale priznaky tehotenstva to veru nebudú

miska992
14. máj 2021

@summersunny94 nie zial nic ☹ skus o par dni. Silno drzim.palce aby sa Vam uz zadarilo

miadi
14. máj 2021

S prizmurenymi ocami tam nieco vidim . No skusila by som tak o 5dni nech to uz je vidno poriadne. Ja som mala den pred meskanim silnu 2ciarku no ty ked mas nepravidelny cyklus mohla byt ovulka neskor .Skor ako o 3dni robit test nema zmysel vydrz.

summersunny94
autor
14. máj 2021

@miska992 @miadi ďakujem vyskúšam isto až neskôr. Už mi je z toho fakt až ťažko , kto nechce mať detičky tak ma a kto veľmi chce tak nemôže mať . 😔

zuzanockamt
14. máj 2021

@summersunny94 niečo tam je

miadi
14. máj 2021

@summersunny94 ako dlho sa snazite? Netrap sa bude to raz urcite. Niekedy sa clovek potrapi na ceste za stastim o to viac si ho potom važi.

summersunny94
autor
14. máj 2021

@zuzanockamt bojím sa ze to bude len kanálik 😔
@miadi teraz tretí mesiac a pri prvom dieťatku vyše 8 mesiacov. Mám diagnostikované PCO teda ovuláciu nemám pravidelnú 😔

summersunny94
autor
14. máj 2021

@miadi ďakujem za povzbudivé slová vážim si to ☺️

zuzanockamt
14. máj 2021

@summersunny94 Nemusí byť kanálik...pri oboch tehotenstvách som testovala skoro a takouto čiarkou to začínalo

summersunny94
autor
14. máj 2021

@zuzanockamt kiežby si mala pravdu ❤️🙏

miadi
14. máj 2021

@summersunny94 to je v pohode vsetko do roka je ok. Musis byt len trpezliva. My sme prvu mali na jeden šup potom druhe sme sa snazili na druhy pokus no odislo v 5tt a potom dlho nic az o 8m no skoncilo to v 18tt a potom sa o 4m zadaril nas krasny zdravy syn. Viem ako sa citis no ber to tak ze ak to nebude teraz tak vzdy je sanca nabuduce. Jedno dietatko uz mate tak plodni ste neboj 🌺daj vediet o par dni ako to dopadlo drzim palce!

miska992
14. máj 2021

@summersunny94 rozumiem. Neviem ako dlho sa snazite ale nestracajte cas. PCO riesit uz
s gynekologom alebo v CAR, urcite ovulacii treba dopomocť 🙂

summersunny94
autor
14. máj 2021

@miadi to ma veľmi mrzí že 2 tehotenstva takto skončili😔 veru máš pravdu vždy je šanca aj keď len malá, ešte raz moc ďakujem za povzbudivé slová si milá 🙏❤️ dám vedieť potom

miadi
14. máj 2021

@summersunny94 dakujem 😘 klud a Bud optimista zadari sa. Hlavne sa snazte kazdy druhy den celeho cyklu pre istotu. Skus to brat tak ze Keby si aj mala cakat rok Hlavne nech je drobatko zdrave. Ja viem aka je Ta tuzba silna a tazka ale aspon uz mate jedno dietatko niekto nema ani to a snazia sa roky. Bude to krasne uvidis ked ti prvorodene bude bozkavat teho brusko. A potom lubit surodenca 😍nie je nic krajsie .

sticker
henrietkatr
14. máj 2021

@summersunny94 veru nic tam nie je ale mozno si len skoro testovala. Musis byt trpezliva a drzim vam palceky.

summersunny94
autor
14. máj 2021

@henrietkatr ďakujem pekne . Skúsim ešte neskôr otestovať

lusyc
14. máj 2021

3 aj 8 mesiacov je pri PCO krátka doba. Nám sa nedarilo skoro tri roky. Vyskúšala by som užívať pupalkovy olej. Teraz som tretíkrát tehotná, neplánovane a dávam tomu oleju zásluhy.

summersunny94
autor
14. máj 2021

@lusyc a ty máš tie PCO?

summersunny94
autor
14. máj 2021

ach žienky, snáď po 5 rokoch mi prišla MS ešte pred tým ako mala prísť , nechápem tomu sama tomu neverím, vždy mi minimálne týždeň - až dva týždne mešká. Je mi to hrozne moc ľúto 😔😔😔
Ale ďakujem Vám krásne za vašu podporu a povzbudenie

lusyc
15. máj 2021

@summersunny94 áno. Roky na hormonalnych liekoch, ktoré mi podľa mňa viac uškodili ako pomohli. Akože boli na úpravu cyklu, ale nič neupravili, do toho som mávala ešte aj spinenie hocikedy aj 2 týždne. Nie som obézna, ani chudá, bmi mam 23,5, mam výrazne ochlpenie a veľmi nepravidelný menzes s anovulacnymi cyklami, pauzy aj niekolko mesiacov. Už som sa chystala na clostilbegyt, ak by nepomohol, tak IVF, ale nakoniec po skoro troch rokoch sa podarilo prirodzene. Ale to som už zmenila prácu aj domácnosť, chodila vela km denne peši alebo na bicykli, jedla kvantá zeleniny, občas gynex kvapky a vitamíny. Druhé sa podarilo na 3.pokus, užívala som aj gynex. Tretie sa podarilo uplnou náhodou, neplánovane, keďže obe tehotenstva som mala zlé a dve sekcie, ale cyklus som si pupalkovym olejom upravila na 31-2 dňový, ovulácia 21-22. deň, odsledovana bazalnou teplotou a hlienom. Už som nechcela zažívať tie "cykly" ako pred tehotenstvami, že nikdy neviem kedy menzes príde a ako dlho bude aj spinenie pred, po, medzitym. Ale pred dvomi mesiacmi bola ovulácia o 4 dni skôr ( čo sa za celý rok nestalo) a ešte aj spermie vydržali 4 dni.
Hľadala som nejaký prírodný prostriedok na upravu hormonálnej hladiny, a keby som nedojcila, tak skúsim aj vitex jahňací, ale ten sa neodporúča počas laktacie, narozdiel od pupalkoveho oleja.

miadi
15. máj 2021

Nic si z toho nerob! Mozno sa zadari nabuduce. Daj si cokoladu 😊

miadi
15. máj 2021

Hlavne to nesmies brat tragicky. Hladaj len pozitiva. Aj ked bude male o nieco neskor ver ze to tak mà byt .. uz snad bude Covid mimo svet bude normalnejsi atd . Proste nikdy nevies preco je to ako je.ale vsetko bude ako mà byt .

summersunny94
autor
15. máj 2021

@miadi to si krásne napísala a pravdivo ☺️ vážim si tvoje slová a beriem si ich určite ku ❤️ . MS sa však stále úplne ešte nerozbehla. Dá sa povedať že za celý deň som nemala, len včera večer chvíľku, ale aj tak tomu už nedávam nádej tento mesiac 😔

lusyc
15. máj 2021

Ak sa ms nerozbehne, spravila by som ďalší test. Vlastná skúsenosť v druhom teh.

summersunny94
autor
15. máj 2021

@lusyc a ako sa to presne prejavilo? V čase očakávanej MS si mala len také chvíľkové krvácanie?

ysseba
15. máj 2021

@summersunny94 Aj ja som mala (teda určiete mám) PCOS. Prvý syn nám trval 3 roky ☹ Druhý sa nám podaril v druhý cyklus ako sme sa snažili. To som šla "na istotu" 😝 Kúpila som si ovulačné testy (tu z MK lacné). Vedela som, že moje cykly trvajú dlllhoo - aj 40 dní a viac. A tak som sa začala okolo 20DC testovať. Prvý mesiac som vedela vďaka testom kedy mám ovuláciu, aj sex sme mali, ale neotehotnela som. V druhý cyklus sa to podarilo 🙂 Takže za mňa - nakúp ovulačné testy 😂

Strana
z3