Otestovala som sa dva dni pred menzesom. Vidíte tam niečo?
Ahojte nevydržala som a otestovala som 2dni pred očakávanou MS, keďže MS presne nemávam (PCOS)ani neviem kedy testovať po pravde. Snažíme sa s mužom o druhé dieťatko a začala som mať viacere tehotenské príznaky. Avšak bojím sa že ide len o PMS. Asi tam vy nič nevidíte však? Len ja by som chcela niečo vidieť 😔
@kaciato jasné že sa už mozes začať tešiť krásne je vidno druhú čiarku. Držím palceky a veľa zdravíčka 🙏👏☺️
@ysseba super to som rada, že sa Vám to aj napriek PCO podarilo a že máte krásne, zdravé detičky.
skúsim testy . A nemala si v čase očakávanej MS slabé krvácanie alebo nepoznáš niekoho kto to tak mal?
@summersunny94 môže to byť uhniezdovanie, lebo na tom prvom teste je veľmi slabý duch. Ale, môže to byť aj biochemické tehu, tzn., že sa neudržalo, čo je pomerne časté. Ja som v prvom tehu mala spinenie tri dni v čase ms. V druhom tehu jednorazové zakrvacanie na piaty deň od ovulácie, potom nič do 11. dňa, kedy som mala spinenie, ale už aj velmi slabo pozitivny test, a potom este asi dva týždne obcas spinenie a občas zakrvacanie. Od 15. dna som už ale mala duphaston, sla som k lekárovi, lebo tehotenske testy mi postupne silneli, takže nádej tam bola. V treťom tehotenstve nič, problémy mi začali "az" v 8.tt, spinenie, krvácanie, zas mam duphaston. Každé telo a u mna aj začiatok každého tehotenstva sú/ boli iné.
Inak ovulacne testy sú tiež možnosť ako si pomôcť sa zorientovať v cykle, na to som ja bola príliš lenivá, tak som zvolila aplikaciu v mobile a meranie bazalnej teploty v ústach teplomerom na dve desatinne čiarky ( dostať v lekarni, v dmke). Treba si to naštudovať.
Ale určite to raz vyjde, držím palce!
Z inej diskusie čítam o hematologickom probléme, ten treba riešiť podľa odporuceni lekára, lebo potom aj snazenie môže byť zbytočne..
@lusyc mám ale to som mala aj pri prvom tehu . Brala som každý deň a do ukončenie šestonedelia Fraxiparine. Keby zistím že som tehotná tak hneď idem na hemotologiu a isto mi to zase predpisu
@summersunny94 ďakujeme veľmi pekne
@kaciato Skúšala si aj Digi test už?
@summersunny94 nie iba tento zatial
@kaciato a zajtra ideš testovať ešte? 🙂
@summersunny94 nie počkám ešte pár dní a potom asi ešte alebo zavolám dr a hneď sa objednám na kontrolu aj tak ma objedná cca za 2 týždne skôr asi ani nie
@kaciato ja by som pozajtra skúsila test isto bude čiarka ešte viac silnejšia 😊 no je možné že u DR tak dáko objednajú
@lusyc a keby je biochemické tehu tak by sa mi normálne spustila hneď klasická (teda ešte asi aj silnejšia) MS či? Ktovie nechcem to s testami preháňať, uvidím keď tak o 3 dní skúsim test ak sa MS nespustí.
@summersunny94 normálna, možno silnejšia, neviem. Veľa žien ani nevie, že došlo k oplodneniu, lebo ms je ako zvyčajne alebo trochu mešká. To preto, že sa testuje skoro a citlivými testami.
@lusyc bože snáď to tak nebude 😔 MS stále nikde, včera okolo obeda také jemné špinenie pár min a zase nič odvtedy
@kaciato a keď si skúšala testovať týždeň pred MS tak na teste nebol ani najmenší náznak čiarky?
@summersunny94 ja už by som ráno robila test. Ak by bol pozitivny a silnejší ako ten v piatok, volala by som si na tu hematologiu. Ak nie, tak treba ísť ďalej, myslieť pozitívne, vyzivne jesť, tráviť čas pohybom na cerstvom vzduchu, na slniečku. A isto to raz vyjde.
@summersunny94 absolútne žiaden náznak robila som dva testy deň po dni a nic
@lusyc budem robiť test len mám normálne strach už ho robiť 😔
@kaciato A potom si robila až 2 dni po očakávanej MS? No skúsim teda zajtra aj ja , ale nedávam tomu už ani veľkú nádej ...mne dnes mešká druhý deň. Ale mne zvykne meškať niekoľko dní bežné kvôli PCO (na to som už zvyknutá )
@summersunny94 áno potom som robila dva dni po meškaní a vyšiel mi taký ako na foto dneska je tretí deň objednala som sa u dr dal mi termín 3.6. tak ešte o pár dní urobím ale tie testy čo su na foto su naživo také silné že isto čakáme prírastok 🙂 oni čoraz neskôr boli čoraz vyraznejsie
@kaciato a robila si z ranného?
@summersunny94 áno ranny
@kaciato oki no skúsim teda ráno ešte. A inak mala si aj nejaké tehu príznaky, teda máš? 😊
@summersunny94 nie nemám zatiaľ nič také extra okrem toho že mi mešká ms a troška ma pobolievaju prsia ale to ma aj pri mnzs pobolievali takže zatiaľ absolútne nič akurát som sa ale vystresovala lebo tu všade píšu že by žena mala bráť kyselinu listovú pred tehu a ja som nebrala lebo tak my sme ešte prave teraz neplánovali kôli deleniu buniek a vývojovým vadam a keďže podľa výpočtov som v 4 tt + 2 dní tak toto už asi ma drobec za sebou tak som v strese :-/ že snáď všetko bude ok no hneď zajtra si ju nasadim
@kaciato to vôbec nevedi, napríklad moja mamina nikdy nič také nebrala a má 3 zdravé detičky, ja som síce brala Inofolic kde je aj kyselina listová ale nebrala som tu kvôli otehotneniu ale aby sa mi upravil cyklus a zostala som tehotná po 8 mesiacoch čo som vtedy brala Inofolic 😊
@summersunny94 podla mna je to tam

@summersunny94 ahoj ja som sa tiež testovala asi necelý týždeň pred ms...a nič na ani jednom a dnes som dva dni po meskajucej ....a neviem ja vidím partnerovi som dala on vidí len sa bojím ešte dať niekomu z rodiny. Vy vidíte?