Otestovala som sa dva dni pred menzesom. Vidíte tam niečo?
Ahojte nevydržala som a otestovala som 2dni pred očakávanou MS, keďže MS presne nemávam (PCOS)ani neviem kedy testovať po pravde. Snažíme sa s mužom o druhé dieťatko a začala som mať viacere tehotenské príznaky. Avšak bojím sa že ide len o PMS. Asi tam vy nič nevidíte však? Len ja by som chcela niečo vidieť 😔
@summersunny94 no, pozitívny 🙏
Takže nasadiť kyselinu listovú, prípadne komplexné vitamíny pre tehotné a volať na hematologiu.
@summersunny94 no je to straaaaasne jemnú je ale ja tu čiarku vidím pozri sa daj sa do pohody a skúsia neskôr ja som sa testovala len vtedy čo som tu dala foto tretieho idem k dr a už som sa rozhodla že sa skrátka testovať nejdem do toho tretieho to až tak veľa nieje rozprávať kade tade nejdem lebo ten prvý trimestrer je aký je my doma to vieme krámy neprišli a keď neprídu cobuz asi ťažko som jasná ..... ak to tak má byť u dr už budem počuť srdiečko 🙂 ty ju más slabucku sprav si tak o 3 dní ešte
@kaciato spravím isto ak nepríde MS ale stále mám také jemné špinenie neviem už čo si mám o tom myslieť uź
Tak žienky ja som dostala MS , tak ma to strašne moc trápi, testy sa sa povedať že pozitívne boli a MS prišla. Snáď ďalší mesiac....
@summersunny94 to ma mrzí. Biochemické. Isté je, že to ide aj s PCO. Držím palce.
@lusyc už mám kúpený Aj Femibion 1 ks je kyselina lystova od zajtra začíname užívať každý mesiac dokým nám to nevyjde. Veľmi som sklamaná, už som sa tak tesika v kútiku duše. Asi sa to neoplatí tešiť až kým lekár nepotvrdí 😔😔😔
@summersunny94 celé tehotenstvo je veľký zázrak a prvý trimester najháklivejší.
@summersunny94 to ma mrzí ale toto je jedna z veci ktoré naozaj asi nijak nemôžme ovplyvniť ☹ držím palce velmi

@hanka555 uvidím skúsim zase o 2-3 dní ak nepríde MS . Už sa bojím dopredu tešiť sa