icon

Ovulácia pred menzesom a Rapiclear testy

kiki255
27. jún 2022

Ahojte, viem že tých tém je mnoho. S manželom sa pokúšame vyše roka. Ovuláciu som si testami nevedela odkontrolovať, keďže zakaždým v strede cyklu neúspešne. Začala som sa sústrediť teda na hlien a tento krát to vyzerá, že ovulacia bola v čase keď mala prísť MS. Je to možné ? Samozrejme sme to využívali, ako každý možný moment. Nie som až taka zažratá do snaženia, nechávam to na Boha, no využívame každý mesiac….. cyklus mám pravidelný….no 14.6. Mala prísť, samozrejme do dnešného dňa neprišla. Je to už 14 dní meškania. Keďže mením gynekológa a ten môj nový ma objednal až na 15.7., skončila som na pohotovosti u znameho s tým, že mám bolesti v krížoch, vaječníky, slabiny a dva dní som kúsok špinila svetloružový a svetlohnedý výtok. Nezistil mi nič, ani cystu, som zdravá a ani z krvy, no vraj môže byť skoro a mohlo ísť ešte len o uhniezďovanie. Nie som žiaden ghosthunter, no kúpila som si pepino test v DM, ten vyšiel dnes tak nejasno(foto1) viem že tie testy sú na nič, že ma to prinútilo ísť do lekárne po Rapiclear kazetkový. Urobila som si ho znova až dva a v limite na mňa vykukla čiarka, ktorá však môže byť ryska? (foto2)… čítam zle recenzie na tento test. Na tretej fotke je už zaschnutý a vybratý. Ma s nimi niekto podobnú skúsenosť ? Celé mi to nevychádza. Ďakujem ❤️

nevenka
27. jún 2022

@kiki255 ja som na rapi clear kazetovom mala taketo ciarky a tehotna som nebola...🙄

kiki255
autor
27. jún 2022

@nevenka och Jaj ďakujem. Normálne by som ich bila za tie testy 😁 bola toez hneď pri zafarbovaní, či pri schnuti ?

millky
27. jún 2022

@kiki255 ahoj. No pokiaľ si mala ovu hlien tesne pred MS a tá neprišla, tak to môže znamenať, že sa ti jednoducho predovulačná fáza posunula a cyklus je správny. Poovulačná fáza trvá cca 14 dní čo u teba sedí. Ak ste oneskorený hlien využili, je dosť možné, že si tehu. V tom prípade ti MS nemešká, lebo ovu bola neskôr, len cyklus je dlhší. Každopádne, testy, na ktorých sú takéto čiarky naznačujú hcg v moči, čiže niečo sa tvorí, je otázne, či sa to aj udrží. Ak nie, je to biochemicke tehotenstvo. To nie je žiadny patologický stav - problém, je to len to, že sa sliznica maternice aj tak odlúčila a vyplavila von slabo zachytený zárodok. Takéto čiarky nie sú duch a ani kanálik. Kanálik sa ukazuje ponzaschnutí a má sivý nádych bez farbiva. Tu farbivo je. Biochemické tehotenstvo je vec, ktorou prejde takmer každá žena bez toho, aby o tom vedela. Hlavne také, ktoré sa netestujú alebo také, ktoré sa zas naopak, testujú príliš často a skoro.

kiki255
autor
27. jún 2022

@millky ďakujem ❤️ čiže dobre chápem, že teoretický v týchto dňoch by som mala aj správne dostať, keďže sa mi posunulo všetko ? No zatiaľ stále nič neprichádza a špinenie už prestalo pred 5 dňami. Čiže testy už môžu aj niečo ukázať? Fotka vyššie od nevenka, mi len ukazuje že rapiclear je jeden nespoľahlivý test. 😞 a mne vyšiel podobný, no má viac farby. Ešte som to nezažila. Áno o biochemickom som počula. Dokonca aj doktor o tom hovoril, no nemuselo sa to týkať mňa. Ja mám testy kadejaké a som z toho zmätená. Modrý konik je plný týchto falošných čiar, kanálikov, duchov, že som skeptická čo sa týka testov. Mám prísť na vyvolávačku na tú pohotovosť, ak neprídu. Je to bezpečné?

liloastitch
27. jún 2022

@kiki255 vyvolávačka je bezpečná, aj keby si bola tehotná. Menštruácia by sa len nedostavila.

kiki255
autor
27. jún 2022

@liloastitch ďakujem. Tak Ráno testnem čí tmavne, alebo omyl. Počkám a pôjdem. 🙂

liloastitch
27. jún 2022

@kiki255 kľudne choď, on sa pichá progresteron a ten je v tehotenstve len prospešný, takže neublíži. Mne dokonca vyvolávačka pichli na pohotovosti pri hroziacom potrate.

kiki255
autor
27. jún 2022

@liloastitch dobre vedieť ďakujem ☺️

millky
27. jún 2022

@kiki255 vyvolávačka obsahuje progesteron, ktorý buď posilní tehotenstvo alebo spustí menzes ak tam nič nie je. Ak by si šla na vyvolávačku, určite si ale urob test. Kúp si nejaký....čo má komfort napísané na sebe, to sú tie väčšie, nie tieto paličky, ale taký väčší v plaste. Obsahujú väčšie množstvo farbivá na väčšiu plochu, čiže tam by si blud nemala vidieť. Skoč do Dr. Max a vypýtaj si taký. Ak si zajtra urobíš test a si tehu, Hcg bude vyššie. Ja ti to poviem takto.... Ak je žena tehotná, nemusí čakať ani 2-3 minuty na zobrazenie, tá čiarka T - testovacia sa ukáže hneď okamžite ešte skôr ako C - kontrolná, ktorá je tam vždy. Ak by si mala test negatívny, počkaj pár dní, urob si znovu test a ak nič, choď na vyvolávačku.

millky
28. jún 2022

@kiki255 Ahoj, tak ako? Testovala si sa?

kiki255
autor
28. jún 2022

@millky ahoj. Celý čas čakám na ráno, Ráno som rozbalila Rapiclear, nakvapkala pomocou pipety a vôbec sa nenasal. Až po cca 10 minút sa tam niečo dialo a nie celý. Znehodnotený. Tento test už v živote nekúpim. Dnes večer po ceste z práce som kúpila normálne testy dvojbalenie. Tak teda ráno repete 💪🏻☺️ Ďakujem.

millky
28. jún 2022

@kiki255 okiii tak držím palce píš potom ❤️

nevenka
29. jún 2022

@kiki255 hned nabehla a ja stres a sok, islo by o stvrte dieta. Ale teda o par mesiacov sa aj tak to stvrte objavilo, ale sme s tym v pohode 🙂

millky
3. júl 2022

@kiki255 cawko no čo ako?