Pepino test a čiarka. Môžem byť tehotná?
Ahojte. Som 9dpo. Skúsila som test pepino. Ráno sa mi tam niečo črtalo slabucke, tak si vravím že skúsim z ďalšieho mocu. Že asi tam nič nebude. A ráno bol zlý. A kukam a je tam čiarka. Silnejšia ako z toho prvého mocu. Viem že nejakých duchov robiť zvyknú. Čo myslite ? Mali ste niekto takú čiarku a bola naozajstná ? Foto v komentári
Vyzerá to nádejne 🫂tiež som mala takéto čiarky,už chodia do školy 😁❤️
Čiarka je ružová ale pepino robí falošné čiarky. Určite by som sa 2 dní urobila kontrolný test ale s inou značkou. Mne sa osvecil Livsane 🙂
tak treba este jeden spravit, nech to rozhodne 😀
no, ale tak toto duch nie je ani nahodou. počkaj 2 dni a sprav zas, čiarka podla mna bude silnejsie. gratulujem a drzim palce
Ja som zase s pepino nikdy nemala falošnú čiarku. Takéto čiarky majú sú už tiež škôlkar a školáčka 😃
Mala som podobnú čiarku a tehotna som nebola. Nemusí to byť tvoj pripad.... Skúsila by som inú značku. Držím palce
@simonahra no dala som na tuto radu 😂ale neviem niečo tak vidno. S tým že je to poobede by to dávalo zmysel. Ale skôr asi mám pocit že to bude falošne. Mám doma jeden clearblue včasný tak asi zajtra ráno urobím
mozno len malo koncentrovany moc, ja by som pockala 2 dni a skusila este raz, tu istu znacku. Ak si tehotna bude vidiet rozdiel. Test inej znacky ta len zmätie v tomto pripade.
Alebo kup test inej znacky, sprav zajtra rano a potom o dva dni ďalší a uvidis. V kazdom pripade, pred mrchou nema velky vyznam testovat, aj ked rozumiem ti, bola som rovnaka pri kazdom snazení sa.

Prvá fotka je asi 3 minuty po namočení, druha je asi 10 minút po