Pepino test - robila si ho niektorá?
Ahojte, prosím vás, robil vám niekedy toto pepino? Do 2 minút prvá foto, som sa nahnevala že je rozpity a teraz po 20 minútach vyzerá takto, neviem čo si mam myslieť
Asi tam je zle spravený druhý kanalik keď je tak rozpyty ale je pozitívny gratulujem
@mima1991 skusila by som iny, aby si sa predcasne netesila. Ak by bola ta ciarka realna, tak je dost silna na to, aby ti druhy ukazal aj teraz poobede
dakujem kocky, ja tava som bezala kupit digitalny a tam minus, nahnevana som na seba, do vikendu si davam pauzu s testovanim
@mima1991 kolko ti meska?
@veronikaszabova nemeska, som 6dc 🤷🏻♀️
Ahojte, tak asi to bol chybný test, dnes negativny
@mima1991 dnesny si robila z ranneho mocu prveho?
@pondelok01 nie, až poobede, ale aj tak som čakala pozitívny výsledok po včerajšku
@mima1991 ahoj, pepino testy nie su velmi dobre...viacere zname sa mi na ne stazovali...ja som pouzivala tento a je super a velka spokojnost 🙂 2 testy za 3 eura cca 🙂 kupis v lekarni
pri oboch tehotenstvách (7 a 4 roky dozadu) som na pepino testy nedala dopustiť - aj náznak čiarky znamenal tehotenstvo. Ale: moja skúsenosť spred týždňa - viditeľná čiarka (aj muž videl, tak je dosť čo povedať) a nič, tehotná nie som (žiadne iné testy neukázali tehotenstvo a pepino z iného balíčka tiež nie)
@mima1991 nabuduce kup livsane. Lepsie aj ako mamatest
@miskamicha musela by som objednať, nemáme tu benu 🤷🏻♀️ asi najlepšie bude skočiť ku gyn
@mima1991 skúšala si ešte testovať?
@miskamicha môžem sa spýtať boli tste tehotná lebo aj mne test tak ukazuje vopred ďakujem za odpoveď
@mima1991 ako ste dopadli
@marika1023 neviem..asi tato otazka nebola urcena mne ze?
@marika1023 nie, nebola som
@mima1991 áno vás pozerám že pepino tehotenský test ste skúšali ako ste dopadli

@mima1991 robila som tri tieto testy a jeden bol rozpitý ale druhá čiarka mi nevyskočila. Ďalšie 2 testy už boli negatívne. Tvoj test vyzerá pozitívne.