Pharmatex a tehu testy
ahojte mamicky mam jednu otazku... mam pocit ze som tehotna pred vcerom som mala s priatelom pohlavny stik a dala som si masticku pharmatex ale ked som si vcera robila tehotensky test tak bol negativny a to som si spravila az dve ... ale dnes rano ked som si spravila test bol pozitivny je to normalne?...alebo nie ci to moze byt aj koli tej masti....dakujem
@denisa2020 kup si iba najcitlivejsi test a sprav ho a pripoj nam fotku 🙂
@denisa2020 tak to si musela otehotniet vtedy..kazdopadne este jeden test bude lozitivny tak bez k.kekarke..inac ja som mala pozitivny test v 16ke a nakonoec z toho bola veeelka cysta..a ziadne tehotenstvo..
@lilimoni fajn dam vam potom fotku ako som na tom .. idem do mesta pak sa ohlasim
@luciferkax a to si mala ako priznaky??...
Viem že o tomto tu nieje téma ale keďže to tu bolo spomenuté, ja som normálne vyštudovala, zamestnala sa, pracovala, vydala, mála dieťatko, teraz čakám druhé. Zo slovenčiny som vždy mala jednotky ale z diktatov 3.Slohy obsahovo 1, gramatika 3.Áno hambila som sa ale gramatika pre mňa vždy bola a je strašiak, takže áno sme aj také, môžeme robiť čo chceme ale nejako to proste nejde
@mmoni89 ano jasne, nie kazdy zvlada top gramatiku, ale pardon, pitat sa????? To sa tie vybrane slova daju aj napapagajovat. A pohlavny stik???? Ja nikoho neurazam, ale toto je fakt trochu silne. Mozno myslela pohlavny štik. Ale k veci. Je podla mna zbytocne sa stresovat testami, pretoze ta tabletka po je silna davka hormonov a tym padom moze robit aj plany poplach, tu pomoze iba gynekolog, alebo cas.
@maciatkolulu tak áno uznávam to dosť bije do očí, ale ako píšem sama s tým mám problém a viem aké je to nepríjemné
@mmoni89 No ale tebe v komente chýba len nejaká tá čiarka ...a zakladateľka okrem toho, že mala stik, má problémy so skloňovaním aj časovaním. Takže buď po slovensky nevie, alebo má prázdniny a robí si srandu. . Aj ja vo fórach miestami ignorujem diakritiku a malé/veľké písmená. A tiež mi kedy-tedy ujde nejaká hrubka. Ale to neznamená písať až tak, že mi nie je rozumieť 🙂
@denisa2020 Ak si na pochybách, treba si spraviť kontrolný test, a nie meditovať, že bábo za to nemôže a ja si ho nechám. Baby ti písali, aby si si kúpila čo najcitlivejší. Pýtaj si taký v lekárni. A teda s priateľom nejako zodpovednejšie riešte ochranu.
http://www.avare.sk/dysgrafia-–-tazkosti-s-pisa...
@maciatkolulu nemusí sa prejavovať tak ako je presne popísaná... sú aj ľahšie formy... čiže pokiaľ niekto nevie gramatiku a má problém s ďalšími uvedenými vecami, tak s tým prosto nič neurobí
@mmoni89
ale taktiež sa dá povedať, že niekto je lepší v tom a iný zasa v inom.. to platí aj pre gramatiku... ja osobne som vďačná za to, že PC podčiarkuje "chibné" slová
@maciatkolulu ....a co tak zalozit novu diskusiu o pravopise 😝 ??mlada baba tu ma problem a potrebuje nasu radu.Ak mala plodne dni v case ked mala sex,tak uz nepomoze ani tabletka"po" 😒 .
@jumi2009 a co tak docitat moje prispevky, kde som dala aj radu mladej babe? 😉 a k tomu prispela aj inou radou...
@jumi2009 tabletka po, zabera rovnako cez plodne dni, ako aj mimo plodnych dni. Je v pribalovom letaku napisane, ze nezabera pocas plodnych dni? Akurat nie je 100% a diskutovať, ci zabrala, ci nie, ked menzes ani nemeska je zbytocne. Bud lekar alebo pockat.
@maciatkolulu ale ano...docitala som cely tvoj prispevok...len ta prva cast v nom o gramatike bola trocha od veci 😝
@jumi2009 pisala som viac prispevkov.... akurat som upozornila na chybu, aku by neurobilo uz ani 9.rocne dieta.... mozno uz dotycna "nadejna mamicka" uz viac nenapise pitat sa....
zeny robila som si este raz test a mi vysiel negativny tak nwm co si mam otom mysliet
@denisa2020 skus aj rano a hento mohol byt daky vadny kus 🙂
@denisa2020 ráno (po spánku) je hcg v krvi vyššie ako počas dňa. počas spánku sa "nazbiera". čiže tento mohol klamať.
úplne najlepší je prvý ranný moč
zienky robila som si uz druhy den test a mi vysiel negativny...tak tamten test bol asi hadam nejaky vadny ,,,, ale dakujem za radi ....
@denisa2020 test ti ukaze najskor 10 dni po ovulacii, cize kludne az 2 tyzdne po sexe 🙂
no bola som dnes u lekarky zobrala mi krv a aj moc ale ak mi robila vysetrenie tak tam nevidela niic ... ze ona to uvidi az kebyze som bola v 6 tyzdni... tak cakame na vysledky .. ale vravela mi ze to moze byt aj mimomaternicovy plod ... tak sa bojiim ... vysledky mi maju prist domcu .. a k nem mam ist vo stvrtook tak sa toho bojiim ...
@denisa2020 ja som pouzivala pharmatex 7 rokov ci gel alebo cipky a sa mi nikdy nestalo ze by som otehotnela a to sa do mna urobil stale
ale ja som mala pohlavny stik s prietelom bez tej masti nam kondom praskol ,.,. a vzala som tabletku po ....
@denisa2020 no usudzovala som podla toho ked si napisala ze si si dala tu mast
@uzanka16 a tu masticku som brala az potom ... pisala som to 🙂 pretoze kde sa ja nachadzam sa ta masticka nedala kupit...

@lilimoni a ako si to mam ja vysvetlit???....