icon

Pichanie v podbrušku a negatívny test

petra526
19. nov 2020

Dobrý deň prajem, bola by som zvedavá čo si myslíte či by som sa mala báť alebo či ste nemali niečo podobné. Nechránený pohlavný styk 24. a 25.10. tesne pred ms. Minulý týždeň teoreticky ovulačný týždeň, ale celý minulý aj tento týžden pichanie všade ľavá pravá strana aj stred v podbrušku tak hocikde , nie cele dni ale často. Žiadne špinenie nič, jeden test slabo 2 čiarky (duch) potom už všetky 1 čiara...aj keď je skoro áno viem. Mali ste niečo podobné? Myslíte že to bude len nachladnutie ? Minulý týždeň som aj viac behala na malú ale tento týždeň je to lepšie. Idem zajtra k doktorovi, len som bola zvedavá či ste mali niečo podobné, že čo môžem čakať. Ďakujem 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
alienkami
19. nov 2020

Nechápem čo s tým ovulačným testom. Po menzese si si robila ovulačný test a ten mal dve čiarky? Ak to bolo naozaj tesne pred menzesom, tak pravdepodobnosť otehotnenia je veľmi nízka. To, že ti ovulačný test ukázal čiarky, a neskôr sa ukazoval negatívny, neznamená, že si tehotná. Treba si spraviť tehotenský test - ak by si bola tehotná, tak už máš koľajnice.

petra526
autor
19. nov 2020

@alienkami robila som tehotenske nie ovulacne

petra526
autor
19. nov 2020

Ovulacny tyzden som pisala preto ze vtedy ma aj tak sem tam picha. Neviem ci to maju aj ine..ale pichanie ostalo nadalej

alienkami
19. nov 2020

Najskôr to bude len prechladené

petra526
autor
19. nov 2020

Dakujem 🙂