Pichanie v podbrušku a negatívny test
Dobrý deň prajem, bola by som zvedavá čo si myslíte či by som sa mala báť alebo či ste nemali niečo podobné. Nechránený pohlavný styk 24. a 25.10. tesne pred ms. Minulý týždeň teoreticky ovulačný týždeň, ale celý minulý aj tento týžden pichanie všade ľavá pravá strana aj stred v podbrušku tak hocikde , nie cele dni ale často. Žiadne špinenie nič, jeden test slabo 2 čiarky (duch) potom už všetky 1 čiara...aj keď je skoro áno viem. Mali ste niečo podobné? Myslíte že to bude len nachladnutie ? Minulý týždeň som aj viac behala na malú ale tento týždeň je to lepšie. Idem zajtra k doktorovi, len som bola zvedavá či ste mali niečo podobné, že čo môžem čakať. Ďakujem 🙂
Nechápem čo s tým ovulačným testom. Po menzese si si robila ovulačný test a ten mal dve čiarky? Ak to bolo naozaj tesne pred menzesom, tak pravdepodobnosť otehotnenia je veľmi nízka. To, že ti ovulačný test ukázal čiarky, a neskôr sa ukazoval negatívny, neznamená, že si tehotná. Treba si spraviť tehotenský test - ak by si bola tehotná, tak už máš koľajnice.
Ovulacny tyzden som pisala preto ze vtedy ma aj tak sem tam picha. Neviem ci to maju aj ine..ale pichanie ostalo nadalej